Aš irgi tos nuomonės, valgykit kol galit, nes nežinai kada ateis tas laikas, kai norėsit, bet negalėsit, ligos neleis.
Gi negalima, bet prieš itališkus ledus neatsilaikau, ir vakar ir šiandien griešyjau. Šiaip laikausi savo režimo, bet, kai užeina bloga nuotaika, gesinu save negalimais produktais.
Personalui jau užsiminiau, kad pageidauju pereiti kitur, kur nereikia dirbti šeštadieniais. Gaila šios vietos, bet dvi išeiginės su mano sveikata būtų į naudą, alga tai bus ta pati. Gal išlauksiu tokios vietos.
Dvi dienas šaltis purtė, maniau, kad temperatūros yra, bet greičiausiai nerviškai ar kas sutrikę buvo, nes šąlo galūnės. Namie 19 ka, tad nekuriam, nors židinys yra pakrautas nuo pavasario.
Jau katytė kokia, kaskart peršoka tvorą ir pabėga, paskui neina privilioti pagauti. susipažino su priešais gatvelę gyvenančiais panašiu juodu kyciumi ir amžinai triukšmaujančiu jorkšyru. Buvo miela žiūrėti, kaip nosis sukišę uostėsi

Na mano tai prieš juos dviguba, kaip monstrė atrodė

Taip tai gerai, gal išaugo, nustojo mane draskyti, bet už tai mėgsta prausti šiurkščiu liežuvėliu