Diena atlaikyta
Labas rytas
Labas rytas mes po savaiygalio maratinonvis atsikėlėm šiandien
labai smagus savaitgalis
ir skanus bet kai su nerealia kompanija, tai nesigailiu nė vieno kąsnio ir net nesijaučiu kažkokia apsunkus
ruošiuosi ir lėksiu pasiganyt po pardas, saulė dangum ritinėjas, toookia nuotaika pakili
Labas rytas
mes po savaiygalio maratinonvis atsikėlėm šiandien
labai smagus savaitgalis
ir skanus bet kai su nerealia kompanija, tai nesigailiu nė vieno kąsnio ir net nesijaučiu kažkokia apsunkus
ruošiuosi ir lėksiu pasiganyt po pardas, saulė dangum ritinėjas, toookia nuotaika pakili
![]()
Pas mus niuru,lyja...siandien nosies nrt i lauka nekisim
Aš grįžau, nu super koks pavasaris ir jaučiasi, kad vyrams ypač, kokie 6 praeidami kalbino ar metė komplimentus, net sustojau pasižiūrėt ar ne kokiu atsegtu užtrauktuku lakstau
bet va galvoj netvarka, gal kad miego trūkumas ir pavargus, net sportą rytojui nukėliau. Niu gal įsivažiuosiu po truputį
aij vakar žiūrėjau 50tamsesnių atspalvių, nu net nežinau, tokios nesąmonės ir nuobodybės dar nemačius, kas ten per komanda dirbo ir kūrė
kine turbūt užmigus būčiau
bet sužiūrėjau, nes pirmą vėpsojau, galvojau gal ką įdomiau parodys
Aš grįžau, nu super koks pavasaris
ir jaučiasi, kad vyrams ypač, kokie 6 praeidami kalbino ar metė komplimentus, net sustojau pasižiūrėt ar ne kokiu atsegtu užtrauktuku lakstau
![]()
bet va galvoj netvarka, gal kad miego trūkumas ir pavargus, net sportą rytojui nukėliau. Niu gal įsivažiuosiu po truputį
aij vakar žiūrėjau 50tamsesnių atspalvių, nu net nežinau, tokios nesąmonės ir nuobodybės dar nemačius, kas ten per komanda dirbo ir kūrė
kine turbūt užmigus būčiau
bet sužiūrėjau, nes pirmą vėpsojau, galvojau gal ką įdomiau parodys
Tiem vyram tikrai pavasaris -ejau kuria diena su vaikais ir kiek vaziuoja masinoj tiek nuziuri tai paskui pasiziurejau gal suknele uzsivyniojus i virsu ir einu vien su getrom -ale ne
Nereik saves prievartaut,gal poilsio kazkiek reik nuo visko,o ir kiekviena kasni skaiciuot pabosta
As laikaus gerai,nors vyras partempe pietums pica,as jos nevalgiau,nes jau kepiau farso krepselius .tai kazkaip geriau jauciuos,kad laikausi plano,o ir norisi neapsunkt ant vasaros,nes po anos savaites valgymo tokia sunki jauciaus kad oi
Sveikutės
Man su PMS įgeidžiais ir skysčiais aptirpo turėtas minusas, bet šiandien tikroji iškrova
Pila kaip iš kibiro Kaune...
Naujai prisijungusiai sėkmės
Laikykis!nepasiduok pms
Pas mus sninga non stop jau pora valandu
Einu valgyt vakarienes ir diena bus atlaikyta
Mano diena irgi bus šiaip ne taip atlaikyta. Bet žiauriai be ūpo 😀 lomkės šūdamaisčiui
Mano diena irgi bus šiaip ne taip atlaikyta. Bet žiauriai be ūpo 😀 lomkės šūdamaisčiui
Gali net nesakyt jau mastau kokia cia proga artimiausia kokiam tortui
Gali net nesakyt
jau mastau kokia cia proga artimiausia kokiam tortui
Net aš susimasčiau 😀 man vyri gimtadienis arčiausiai, tai jaučiu vėl teks snikersą makaluot