QUOTE(frolka25 @ 2017 03 14, 11:02)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Aukso Pieva 2010" data-cid="71504297" data-time="1489481830"><div><p>Padesite, mergaites? Gal rasiu pas jus kokiu labai geru minciu ir patarimu... Drauge diskutuoti ir laikytis gal lengviau?
Mano ugis 165 cm. Butinai prisidavinesiu su jumis penktadieniais. Aciu jums, kad priemete!!! i savo buri!!!</p></div></blockquote><p>Gal sakyciau skaiciuot kalorijas reiktu ir tada butu galima nieko neatsisakyt,bet aisku ir nevalgyt tortu kasdien

man rodos su saiku vartoti galima viska,nes as pvz ir bulves ir makaronus ir miltinius valgau,bet juk nekemsu ju pilnom rieskutem

dar ziurint kokie valgymo iprociai yra,ar pusryciaujat ar velai einat miegot,reiktu bent kazkiek susideliot savo valgymo rezima ir meniu

itrauksiu i lentele

</p>
Aciu, kad itrauksite i lentele.

Del maisto vartojimo as pagalvosiu, kaip cia man sveikiau gyvent. Nors mano vyras nieko pries, kad gaminciausi sau kazka atskirai. O kalorijas gal reiktu paskaiciuoti... Tortu kiekviena diena nevalgau...

Ankscau as nepusryciaudavau, o dabar pusryciauju ir pietauju, o vakare nieko nevalgau arba truputi...

Man kazkaip sunkiai tas svoris krenta... Kartais net atrodo, kad storeju net kvepuodama...

Rasykit, mergaites, kaip jus su tuo maistu gyvenat? Man tavo, frolka25, patinka mintis nieko neatsisakyt, o tiesiog neryti to maisto:blink: Sumasciau sasiuvini uzsivesti ir kiekviena kasni uzsirasyti. Tiesa, seniau labai megau uzkandziauti, o dabar stengiuosi, kiek galima maziau...bet nevisada iseina, nes kartais uzsimirstu ir uzkandu. Atrodo smulkmena, bet zinau, kad labai negerai taip daryti.