Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

čia žiūriu vos 2 aktyvios dalyvės ir dar dvi nelabai aktyvios smile.gif
būsiu penkta - manau, kad prie aktyvesnių : ) Būtų gerai ne tik plepalais, bet ir veiksmais smile.gif

ir aš jungiuos į jau nusivaliusių ir išssiklabusių užuolaidas gretas smile.gif taip pat ir į bedarbių gretas ..... blink.gif

buvau kažkada Apvalainučių forume, bet kad mes ten apie vaikus, šeimas plepėjom, o ne apie svorio metimą smile.gif

kita vertus savo nestandartinėje figūroje matau tokį privalumą - kad lieknoms akys raibsta nuo gražių rūbų , o aš sutaupau smile.gif smile.gif ir puošiu į tą vietą savo mergaites.... bet greta išpuoštų mergaičių ir pačiai mamai norisi būti kiek gražesnei, lieknesnei smile.gif galų gale ir suknelės noris kokios gražesnės 1 ar 2 dydžiais mažesnės... vakar pasimatavau tokią neblogą suknelę kaip ir savo dydžio - bet siaubas, kaip žiauriai atrodo ant mano gelbėjimosi ratų smile.gif : ) smile.gif

kadangi pasišoviau keisti darbą, tad noris keisti ir savo vidų, mąstymą bei prie to pačio ir figūrą smile.gif gerai dar, kad vyro keisti nesinori smile.gif smile.gif smile.gif ot, veikia pavasaris smile.gif matomai čia kokia 40-mečio amžiaus teigiama ,,krizė" smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sidrulka: 05 balandžio 2017 - 01:10
šiaip kas iš sveikos mitybos.....mėgstu grikius, avokadus, kivius, brokolio salotas, bet kad jos su majonezu blink.gif
ną, padėkit dar ką nors skanaus ir sveiko atrasti ? mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas!

Sidrulka,drasiai junkis cia! Pradziai as siulyciau susirasyti savo dienis meniu ir paskaiciuoti kiek kcal suvartoji ir kur galima ju pamazinti.as neatsisakiau nieko,valgau ir bulves,ir blynus,tik as juos valgau,o needu kaip kad ankciau :D juk sakoma geriausia dieta MaziauEsk :D ir be to neturiu tiek laiko,kad gamint visiem atskirai valgyt,yra kur geriau ta laika isnaudot ;) slidininka namo parsinesi ir greit!ka prie kompo sedi tai 30 min ant jo pasportuotum :) atsiras pas mane laisvos vietos ir as parsitempsiu saviskes slides,nes jau pasiilgau,o ir patikdavo man visai ant ju :) 

Atsakyti

Labas rytas😊 Sirdulka, sveika prisijungus. Pas mus vakarienei ir aplamai racione labai daug šviežių daržovių. Valgau labai daug salotų, nes man nesigauna to "normalaus" nesveiko maisto tik užkąsti su saiku. Šeimai gaminu kartu, tik jiems garnyrui dar bulvių/makaronų/ryžių/grikių, o sau be. Žodžiu visi sveikiau maitinamės, nemanau, kad vaikams reikia tų padažų, blynų ar pan. Kas sveika, tai sveika visiems. Vietoj majonezo ar grietinės visur naudojam graikišką jogurtą. Aišku būna nukrypimų, atostogų kai kažkas svečiuojas, tai kaip ir tradicijos kartu tam tikrų patiekalų ar per šventes, bet tai išimtys kao svoris auga, o ne stovi ar krenta 😁 Aš radikaliai nekeisdama meniu nebūčiau nieko pasiekus, žodžiu man reikia griežtai :) ir aišku sporto reikia, stangrinti kūną, nes svoriui krentant viskas dar labiau minkštėja ir dreba kaip žele... aš sportuoju namie, kai galiu daug vaikštau. Sėkmės einant link mažesnių dydžių 😉

Atsakyti

Aš šiandien lipdysiu snikersą, rytoj vyro gimtadienis 😍 šeštadienį atskrenda mano tėtis  :wub:  žodžiu šventinės nuotaikos namie. Mityba belekokia toliau...

Pasipirkau naujų palaidinių pavasariui/vasarai. Šiandien vėl varysim kažkur pramogaut, vadinasi vėl valgysim ne namie. Na, bet žinau, išvarys svečiai ir susiimsiu, ne pirmas kartas :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 05 balandžio 2017 - 07:30

Aš šiandien lipdysiu snikersą, rytoj vyro gimtadienis 😍 šeštadienį atskrenda mano tėtis  :wub:  žodiu šventinės nuotaikos namie. Mityba belekokia toliau...

Mmm snikersas :D noreciau gabalo :D kai fainai,atostogauk toliau ;)

Atsakyti
Labas rytas
Naujokei 4u.gif Sėkmės. Viskas įmanoma, tik reikia šiek tiek pastangų ir užsispyrimo. Prasidės šviežių daržovių sezonas, jas pamaišai su aliejumi ar jogurtu, prie jų vištienos ar jautienos gabaliukas. Vakarienei baltiminis maistas (varškė, sūris, ta pati vištiena, kiaušinis). Pusryčiams tavo skaniai nuskambėjęs kokteiliukas ar košė. Ir suknelė gulės kaip nulieta jau po gero mėnesio smile.gif
Aš pati valgau tris kartus dienoje be jokių užkandžių, nes jeigu valgyčiau dažniau, tada gautusi vienas ilgas valgymas nuo ryto iki vakaro smile.gif
Nuosta gražios tau šventės, skanaus tortuko. (receptu galėtum pasidalinti, Velykos artėja) 4u.gif
Frolka dar mažieji serga, kad be miego?
Jerdanesunku po atostogų į darbus įsivažiuoti?
Atsakyti

Labas rytas
Naujokei 4u.gifSėkmės. Viskas įmanoma, tik reikia šiek tiek pastangų ir užsispyrimo. Prasidės šviežių daržovių sezonas, jas pamaišai su aliejumi ar jogurtu, prie jų vištienos ar jautienos gabaliukas. Vakarienei baltiminis maistas (varškė, sūris, ta pati vištiena, kiaušinis). Pusryčiams tavo skaniai nuskambėjęs kokteiliukas ar košė. Ir suknelė gulės kaip nulieta jau po gero mėnesio smile.gif
Aš pati valgau tris kartus dienoje be jokių užkandžių, nes jeigu valgyčiau dažniau, tada gautusi vienas ilgas valgymas nuo ryto iki vakaro smile.gif
Nuosta gražios tau šventės, skanaus tortuko. (receptu galėtum pasidalinti, Velykos artėja) 4u.gif
Jerdanesunku po atostogų į darbus įsivažiuoti?

Serga abu.viens po kito nakti kosija tai koks tas miegas...

Atsakyti
ačiū, kad maloniai, draugiškai ir visos su savais patarimais priėmėtė mirksiukas.gif 4u.gif
stengsimės keistis smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(frolka25 @ 2017 04 05, 12:11)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="fazanas" data-cid="71552270" data-time="1491377078"><div><p>Labas rytas
Naujokei vartotojo įkelta nuotraukaSėkmės. Viskas įmanoma, tik reikia šiek tiek pastangų ir užsispyrimo. Prasidės šviežių daržovių sezonas, jas pamaišai su aliejumi ar jogurtu, prie jų vištienos ar jautienos gabaliukas. Vakarienei baltiminis maistas (varškė, sūris, ta pati vištiena, kiaušinis). Pusryčiams tavo skaniai nuskambėjęs kokteiliukas ar košė. Ir suknelė gulės kaip nulieta jau po gero mėnesio vartotojo įkelta nuotrauka
Aš pati valgau tris kartus dienoje be jokių užkandžių, nes jeigu valgyčiau dažniau, tada gautusi vienas ilgas valgymas nuo ryto iki vakaro vartotojo įkelta nuotrauka
Nuosta gražios tau šventės, skanaus tortuko. (receptu galėtum pasidalinti, Velykos artėja) vartotojo įkelta nuotrauka
Jerdanesunku po atostogų į darbus įsivažiuoti?</p></div></blockquote><p>Serga abu.viens po kito nakti kosija tai koks tas miegas...</p>

Sveikatytės abiem mažiukam 4u.gif . Pavasario oro permainos savo padaro.
Atsakyti
gal galit jei nesunku, prisitatyti visos bent trumpai - koks maždaug amžius, kiek vaikučių turit? kiek metų vaikučiams?
svoriukas dviženklis ar triženklis? per kiek laiko ir kokias būdais pavyko numesti?

man iš esmės kažką keisti yra sunku- kalorijų skaičiavimas, man iš viso atrodo aukštoji matematika... bet vat tas patarimas, kad neėsit, o valgyti, tai ką mėgstu, daugiua daržovių, vaisių, daugiua judesio - man priimtinas - ir tam dar turiu sukaupti nemažai valios smile.gif

tai dabr į tuos pačius klausimus atsakysiu pati,
esu iš Suvalkijos, šiemet neužilgo sueis 40m.... svoris truputį virš 100.....
auginu dvi dukrytes - Rugilė (7m), Dovilė - greitai bus 6 m... pametinukės - mūsų didieji džiaugsmeliai... ilgai ir sunkiai lauktos, bet visgi sulauktos...

o kad man svoris kristų nuo streso, kaip kai kurioms - tai būčiau liekna kaip smilga. bet matomai mano organizmas jau apsiprato su tais pastoviais stresais ir nebereaguoja į tai smile.gif biggrin.gif
Atsakyti

Man 30,turiu dukryte 4m ir suneli puses metu :) po pirmo gimdimo meciau svori kalorijas skaiciuodama.dabar valgau mazesnem porcijom daugmaz primesdama kiek kaloriju :) oi stresas man kartais arba uzrisa burna arba atvirksciai kasnio is burnos neina isimt :D

Atsakyti