Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Mano svarstyklės irgi kainavo ne daugiau kaip 20. Nemanau kad verta daugiau investuot.

Atsakyti

88,6 kg - visas mėnuo jokio gero postūmio, esu liūdna ir pikta, žodžiu no comments

Man tik baisu galvoti, kas bus kai nebesportuosiu taip intensyviai - gi dabar per savaitę 2 kartai zumbos po 45 min ir 3-4 kartai salėj po minimum 1 val. (apie 35 min kardio ir kas lieka treniruokliai). Bleee, einu rytais nevalgiusi, po trevkės šlaputėlė iki apatinių, neprisiėdu, per Velykas išvis nepersivalgiau ir net alkoholio nei lašo...

O vasarą tikrai nesportuosiu tiek daug, zumba atostogaus, į salę vasarą man nesinori, skirsiu daugiau laiko vaikams...

Žodžiu kažką ne taip valgau ir perdaug.

Kraujas puikus, cholesterolis kaip kūdikio - daktarė paskyrė tikėdamasi kad su tokiu svoriu bus blogas biggrin.gif, nes kraują dariausi prieš 5 metus, nėščia.

Pradedu galvoti, kad kitokia jau nebūsiu. Čia mano alfa ir omega vadinasi unsure.gif

Mūsų temą dabar skaito 18 žmonių, iš jų tik 2 nariai blink.gifAktualu daug kam, tik daug kas pogrindyje biggrin.gif

As manyciau arba cia fizinis kruvis per didelis kunui ir per mazai suvartojamu kaloriju,kad sitaip stovi svoris.arba cia kokios skydliaukes problemos?nesityrei?🤔

Atsakyti
Aš iš Pigu.lt šias buvau užsisakiusi Svarstyklės AEG PW 5570 FA, teko grąžinti nes visišką nesamonę rodė, šiaip tai neblogai kartais 10, o kartais visais 20 kg mažiau biggrin.gif Bet ne aš pirma jas matyt jau grąžinau, nes matėsi nudėvėjimas-kojyčių pabraižymas, o vėliau nusipirkau Maximoje su akcija gal už kokius 20-30 litų ir puikios
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

Kazkaip nezinau si savaite sunki smile.gif
first.gif bellateja
Atsakyti

Aš tai ryškiausiai nusipelnius šią savaitę  :D  :oh:  :lol:  jėėėėzus ale tai neribotos galimybės  :bigsmile: 

Atsakyti

Aš tai ryškiausiai nusipelnius šią savaitę  :D  :oh:  :lol:  jėėėėzus ale tai neribotos galimybės  :bigsmile:

Tai kaip ir medali reikejo duot uz toki prieaugi :D 

Atsakyti

Tai kaip ir medali reikejo duot uz toki prieaugi :D

Nu bet rimtai, prieaugis  tubūt kaip pas getą kiaulaitę  :D  o vyras mane toliau iš kelio veda...

Atsakyti

Nu bet rimtai, prieaugis  tubūt kaip pas getą kiaulaitę  :D  o vyras mane toliau iš kelio veda...

Gi ne per diena,juk nesisverei kiek  ;)

Atsakyti
Kažkaip Bellateja iš gražiosios lentutės iškrenta.
Aš šiandien taip įsigeidžiau bulvių košės, gal baisiau nei nesčiosios įsinori, tai dabar pavalgiau jos taip dabar ramu, gera. Ir nieko daugiau nebenoriu, skaniau nei tortai, saldainiai ar šokoladas, bent jau man šiandien 4u.gif
Atsakyti
na, ką gi .... pavyko šnd atsilaikyti be saldumynų, dešrelių, kurias daabr kerta šeimyna, paskrudinti kugelio smile.gif smile.gif

pusryčiams - grikiai
pietums- žuvies kotletukas su salotomis
vakarienei salotos su vištienos zuikiu" ir
nuodėmė tas, kad po vakarienės dar jaučiausi nelabai soti, tai sukirtau ,,studentiško" mišinio bile kiek

prisipirkau sveikuoliškų produktų už 60 eur - daugiau nei Velykoms biggrin.gif
su draugės paaiškinimas, užvedimais ant kelio darosi jau turoutį šviesiau, kas kada tinka, kas netinka.... davė ji man ir receptukų smile.gif
Duok Dieve, man valios ilgam 4u.gif
Atsakyti

na, ką gi .... pavyko šnd atsilaikyti be saldumynų, dešrelių, kurias daabr kerta šeimyna, paskrudinti kugelio smile.gifsmile.gif

pusryčiams - grikiai
pietums- žuvies kotletukas su salotomis
vakarienei salotos su vištienos zuikiu" ir
nuodėmė tas, kad po vakarienės dar jaučiausi nelabai soti, tai sukirtau ,,studentiško" mišinio bile kiek

prisipirkau sveikuoliškų produktų už 60 eur - daugiau nei Velykoms biggrin.gif
su draugės paaiškinimas, užvedimais ant kelio darosi jau turoutį šviesiau, kas kada tinka, kas netinka.... davė ji man ir receptukų smile.gif
Duok Dieve, man valios ilgam 4u.gif

Maisto kiekiai neaiškūs, bet manau, kad mažoka maisto, užtai ir jauteisi nesoti pilnai. O studentiškas maistas prieš miegą labai negerai, tas pats kas šokolado prikirstum, tik kalorijų gal net daugiau  :hmm:   riešutai sveika,bet tik kokia dešimt jų į dieną, razinos turi daug cukraus. Geriai graužk grynas darživez jei vakare labai ko noris. Na čia mano nuomonė 😊  tiesiog dalinuosi, kad nebūtų taip, kad lug ir laikaisi, o svoris stovi ar net kyla,  bet šaunuolė, kad be saldumynų blogesnių atsilaikei  :angel_not:  :mirksiukas: 

Aš džiaugiuosi atsportavus šią savaitę sąžiningai, tikiuosi kitą savaitę ir mitybą susižiūrėsiu ir jau pliuso nepriduosiu  ant viršaus  :lol:  :oh: 

Atsakyti
Sveikos gyvos, kaip laikysimies savaitgalį po šoninio penktadienio ax.gif
Atsakyti