Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Labas rytas
na ją, didžioji pasveikinta ir apseita be torto šiandien bus. Nupirkau jai prabangų keksiuką smile.gifvieną. Jokių pagundų man.

o mano meniu šiandienai:
Pusryčiai: blynai (varškė, avižų miltai, bananas)
Pietūs: vištienos filė ir morkų salotos
Vakarienė salotos iš avinžirnių, virtų burokėlių ir marinuoto agurko.

Puikios dienos jums visoms, kad vakare galėtume džiaugtis, kad diena atlaikyta be didelių nukrypimų smile.gif4u.gif

Sveikinimai didziajai ir aisku mamai! :bis 

Nuosta,sveikinimai ir jums su dukryte  :4u:  :bis 

As parejau is lauko,kai isejom tai pravaiksciojom 3 val :D dabar laukiu drauges gersim kavos ir plepesim  :yahoo: 

Atsakyti

Ačiū už sveikinimą  :4u: 

Fazanai, su dičkės gimtadieniu, mamoms tai ne mažesnė šventė nei vaikams  :wub: 

Atsakyti
Ačiū merginos už sveikinimus. Net nesitiki, kad jau 17 metų. O atrodo prieš mėnesį gimdžiau smile.gif

Nuosta tavo mažylę irgi su tortadieniu. O mamai patys geriausi linkėjimai, ištvermės ir kantrybės auklėjant jaunąją kartą. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nuosta ir Fazane su gimtadieniais, nes vaikų gimtadieniai mums svarbesni nei savo. Savo juk nepamenam, o vaikų ir dar kaip atsimenam, kiekvieną smulkmeną pamenam lyg tai vakar būtų buvę 4u.gif
Atsakyti

Na siandien diena jau nebus atlaikyta,taip fainai su drauge paplepejom ir prie kavos pyrago suvalgem :4u:  ryt bus viskas ciki,ora pranesa nebloga iseisiu vel su vaikais laukan :4u: 

Atsakyti

Aš pusiau dieną atlaikiau ne savo noru, su savo jauniausiu papuolėm į ligoninę, nei torto  neteko prapjaut. Neaiški priežastis, laukiam tyrimų atsakymų, kaklas vaikui sutinęs ir žandas vienas, temperatūra aukšta:( 

Atsakyti

Aš pusiau dieną atlaikiau ne savo noru, su savo jauniausiu papuolėm į ligoninę, nei torto  neteko prapjaut. Neaiški priežastis, laukiam tyrimų atsakymų, kaklas vaikui sutinęs ir žandas vienas, temperatūra aukšta:( 

O jetau laikykites!  :4u: 

Labas rytas :4u: 

Atsakyti
Labas rytas
Nuosta ar paaiškėjo kas mažiukui? Sako tu planuoji, o dievas juokiasi. Va čia ne kažką jis pajuokavo.
Laikykitės.

Mano šios dienos meniu:
Pusryčiai: duona, kiaušinis, tunas, pomidoras
Pietūs: šamarliakas iš troškintų daržovių, žuvies ir ryžių
Vakarienė: varškė su graiškinku jogurtu ir uogomis šaldytomis

geros visoms dienytės 4u.gif
Atsakyti

Nielas neaišku dar, o jam ne geryn atrodo o blogyn...

Atsakyti

Nuosta,laikykites!sveikatos maziukui ir kad viskas eitu geryn!!!

Atsakyti
Sveikos,

Dideliausi sveikatos linkėjimai nuostos mažyliui
siaubas, kokių ligų ir bėdų tik nebūna...

O jūs kokiame mieste ligoninėj?

nes pvz pas mus gydo nuo visų ligų vienodai ir diagnozes laužia iš piršto.... tyrimai būna netikslūs.... o kai pakliūni po jų gydymo į Kauną, tada ir paaiškėja tikrosios ligos...

o dėl mitybos... kažką bndau.. jau man šventė vien tail kad atsilaikau nuo didžiųjų pagundų, kad nešlemščiu ,,nesveikų" vakarienių, kurias valgo šeima...
nors ant nakties norisi man spjauti ant visko ir suvalgau paslapčia ką nors, ko nelabai galima.... tai turbūt ir yra didysis blogis....
bet vis dar tikiuosi nors minimalių rezultatų, nes tikrai padaugėjo mano racione daržovių, vaisių, nebeliko miltinių produktų, bulką pakeitė trapučiai...
Atsakyti

Manęs čia nemaitina, tai maitinuosi šokoladukais ir kava ir aparato, kad be miego neišgrūčiau...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuosta: 27 balandžio 2017 - 09:55