As neturiu maudymkes 😁😁😁 diena atlaikyta!
Aš turiu porą, pernai nusipirkau vs vientisus, tai pakaks visam gyvenimui jaučiu 😂🤣
Aš turiu porą, pernai nusipirkau vs vientisus, tai pakaks visam gyvenimui jaučiu 😂🤣
😂 pamelavau,turiu savo vos ne mergautini maudoma,su kuriuo variau i medaus men 😂 tai nenoriu jo jau 😁 o gl jau ir netilpciu i ji,visgi jau po dvieju gimdimu formos pasikeite
as siaip nemegstu maudytis ir degintis ![]()
Kas daba?
Labas rytas.
Aaaaij dėl tų trumpų atostogų, gavosi taip, kad dėl jų teko kitus planus atšaukt, bet iki galo neaišku buvo, o dabar kai paaiškėjo, tai jau aš kone kalta gavaus. Nors persiplėšk. Nesmagiai labai susidėliojo situacija
visiems geras nebūsi, o norėtųsi. Bala nematė. Važiuojam toliau ;) labas rytas ![]()
Aaaaij dėl tų trumpų atostogų, gavosi taip, kad dėl jų teko kitus planus atšaukt, bet iki galo neaišku buvo, o dabar kai paaiškėjo, tai jau aš kone kalta gavaus. Nors persiplėšk. Nesmagiai labai susidėliojo situacija
visiems geras nebūsi, o norėtųsi. Bala nematė. Važiuojam toliau ;) labas rytas
O taip,visiem geras nebusi tikrai ;)
Aš apsipirkt buvau ėdesio savaitei, kažkaip nėr saulės, nėr ir nuotaikos niekam
tik prisiėst kokių nesąmonių noris, bet gerai, kad jokio šlamšto nepapirkau. Nors namie yra likučių 😀 o ką tu, frolka, multitaskini?
Nekalbek geriau apie nesamones 😂nes as jau siandien katino pukio akim zvelgiau i pyragus pardei😂😂😂 ai,ir skalbiau,namus kopiau,rubus perziurejau vaiku isaugtus,valgyt dariau 😁sukaus kaip bite ir kazkaip net mintys ne apie tortus buvo 😁 o dabar jau kaip ir vakarienes laukiu ![]()