As tyliu po lapais pasikasus ryt bijau ir svertis.saunuoles kas laikotes
Aš po vakarienės užsidariau į vonią, dažau plaukus, antakius, nagus, keliuosi nuotaiką 😁 o šeimyna toliau saldumynus kerta, tai aš toliau nuo pagundų... gerų visoms ryt skaičių, kuo mažesnių+ ir didensių-!
apie maisto derinumus nelabai turiu kada galvoti - džiaugiuos, kad vos paršliaužiu po savo fizinio darbuko namo ir randu kažką įsimesti į burną

prisiduodu iš vakaro : 109,600 kg
- per savaitę ant to pačio, mat jau apsipratau su darbu ir matomai didysis svorio kritimas baigėsi, o jau ir dirbu nelabai skubėdama

Labas rytas,75
Labas rytas ,
As tyliu po lapais pasikasus
ryt bijau ir svertis.saunuoles kas laikotes
As va taip kaip Frolka, panasiai jauciuosi . Net svertis ner upo , nes jauciuosi sunki
Kokios jus saunuoles, laikykites ir toliau. Reik kazkaip ryztis ir pradeti mesti svori ,o ne lepinti/ apdovanoti save maisteliu - kad ir kokios ten dramos vyktu .
Labas rytas, aš visą nakt visiškaiį nemiegojus, baisulinis danties skausmas skaičiuoju minutes kada skambint dantistei, gal priims, svoris ir nemaloniai nustebino, 83.1 kg šįryt. Ech.

Labas rytas, aš visą nakt visiškaiį nemiegojus, baisulinis danties skausmas
skaičiuoju minutes kada skambint dantistei, gal priims, svoris ir nemaloniai nustebino, 83.1 kg šįryt. Ech.
O jei laikykis!o vaistu kokiu neturi isgert kad nuimtu bent kiek skausma
O jei laikykis!o vaistu kokiu neturi isgert kad nuimtu bent kiek skausma
Žinok pririjau aš jų kaip saldainių, nieko nepadėjo, taip dar nebuvę 😢 nu nieko, 15.30 gavau laiką, tai gal kuo padės.
Žinok pririjau aš jų kaip saldainių, nieko nepadėjo, taip dar nebuvę 😢 nu nieko, 15.30 gavau laiką, tai gal kuo padės.
Matyt uzdegimas koks...brrrr.laikykis !