Įkraunama...
Įkraunama...

Lieknėjam kas virš 100!

Diena atlaikyta.

Pas mane irgi :) 

Labas rytas :)

Atsakyti

Mano diena vakar neatlaikyta, svečių užplūdo su daug vaišių :) bala nematė 😁

Atsakyti

Mano diena vakar neatlaikyta, svečių užplūdo su daug vaišių :) bala nematė 😁

Jau muilinies ane :D 😂😂 as einu pietu gamint,nes ka tik is lauko parsivilkom,kojos jau vos ne i uzpakali sulindo nuo vaiksciojimo 😂😂😂

Atsakyti

Jau muilinies ane :D 😂😂 as einu pietu gamint,nes ka tik is lauko parsivilkom,kojos jau vos ne i uzpakali sulindo nuo vaiksciojimo 😂😂😂

Neeee, šiandien laikausi vėl. Bet tiesą pasakius, ką jau, atostogos ant nosies, nieko neišspausiu daugiau nei nulio 😂 o per 6 sav. LT tai tikrai pliusą parsivešiu, tai atrodo kam čia labai ir besikankint 😁 net sąžinė negraužia 😉

Atsakyti

Neeee, šiandien laikausi vėl. Bet tiesą pasakius, ką jau, atostogos ant nosies, nieko neišspausiu daugiau nei nulio 😂 o per 6 sav. LT tai tikrai pliusą parsivešiu, tai atrodo kam čia labai ir besikankint 😁 net sąžinė negraužia 😉

Tikiu :) bet zinai geriau nepradet atostogaut anksciau laiko :) as siandien taip akis pakabinus buvau kepyklelei i moters perkama pyraga,kad net geda pasidare 😂😂😂😂 bet uztat zinau ka pirksiu savaitgali arba kai drauge atleks :)

Atsakyti

Tikiu :) bet zinai geriau nepradet atostogaut anksciau laiko :) as siandien taip akis pakabinus buvau kepyklelei i moters perkama pyraga,kad net geda pasidare 😂😂😂😂 bet uztat zinau ka pirksiu savaitgali arba kai drauge atleks :)

Tai vat, stengiuos tuos nulius bent išspaust 😀 o paskui jau kaiž bus taip. Nors stengsiuos kažkiek prisilaikyt, kad bent į 9 zoną nepareit galvą pametus 😂

Atsakyti

Tai vat, stengiuos tuos nulius bent išspaust 😀 o paskui jau kaiž bus taip. Nors stengsiuos kažkiek prisilaikyt, kad bent į 9 zoną nepareit galvą pametus 😂

O jo,nes auga greiciau nei metasi tie kg :) 

Diena bus atlaikyta :) einu uzkrimsiu vakarienei kazka ir diena baigta :)

Atsakyti

Labas rytas :)

Atsakyti

Labas rytas, kepu duoną ir laukiu draugės :)

Atsakyti

Labas rytas, kepu duoną ir laukiu draugės :)

Linksmai pabut ;) mes tupim namie,nes lyja lyja ⛆ 

Atsakyti

Na ka,visa diena pralyjo,ner kas veikt namie :D eisiu tuoj vakarienes ir diena ✔ gero ryt sverimosi visom 🎈

Atsakyti
Mane jauciu reiks prie gedos lentos kalti unsure.gif niekaip nesusiemu...
Atsakyti