Diena atlaikyta.
Pas mane irgi
Labas rytas
Jau muilinies ane
😂😂 as einu pietu gamint,nes ka tik is lauko parsivilkom,kojos jau vos ne i uzpakali sulindo nuo vaiksciojimo 😂😂😂
Neeee, šiandien laikausi vėl. Bet tiesą pasakius, ką jau, atostogos ant nosies, nieko neišspausiu daugiau nei nulio 😂 o per 6 sav. LT tai tikrai pliusą parsivešiu, tai atrodo kam čia labai ir besikankint 😁 net sąžinė negraužia 😉
Neeee, šiandien laikausi vėl. Bet tiesą pasakius, ką jau, atostogos ant nosies, nieko neišspausiu daugiau nei nulio 😂 o per 6 sav. LT tai tikrai pliusą parsivešiu, tai atrodo kam čia labai ir besikankint 😁 net sąžinė negraužia 😉
Tikiu bet zinai geriau nepradet atostogaut anksciau laiko
as siandien taip akis pakabinus buvau kepyklelei i moters perkama pyraga,kad net geda pasidare 😂😂😂😂 bet uztat zinau ka pirksiu savaitgali arba kai drauge atleks
Tikiu
bet zinai geriau nepradet atostogaut anksciau laiko
as siandien taip akis pakabinus buvau kepyklelei i moters perkama pyraga,kad net geda pasidare 😂😂😂😂 bet uztat zinau ka pirksiu savaitgali arba kai drauge atleks
Tai vat, stengiuos tuos nulius bent išspaust 😀 o paskui jau kaiž bus taip. Nors stengsiuos kažkiek prisilaikyt, kad bent į 9 zoną nepareit galvą pametus 😂