Labas rytelis !!! Vel saule !!!! Aaaa ! Kaip faina ! Siandien einu i masaza, radau faina mergina - masaziste, pazistama dar is nesciuju kursu. As tai nedristu bet kur eiti. Parasysiu , kaip sekesi.
Dar leksiu i siuvimo reikmenu parduotuve - reik vyresnelei suknele pataisyti - siandien gi 100- dienis dvyliktokams !
As su pliusu nedideliu 88.3 Negalima man valgyt per visa savaitgali, nes nesugebu paskui nukratyti. Vakar turejom sveciu - brolio seimyna sveciavosi. Patiko jiems musu butukas, sake visai fainas nuotykis taip pagyventi pries kraustantis i savo. O siandien vyro sese su seima ir anyta atvyks. Tai tokios istestines ikurtuves vis svenciam. Broliene mano laukiasi dvyniu . Niekad nebuvo labai plona , bet su siuo nestumu beveik nieko nepriaugo , oho. Vakar pasisvere pas mane 77 , jai jau gimdyt uz menesio . Valge ji vakar vistiena kari ir tortuko , bet gere tai labai daug - apie 5 -6 stiklines per vakara. Sako per si nestuma geria istysai. O va jos vyras tai per si nestuma - priaugo ;)