Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(san @ 2017 09 01, 07:26)
man jau savęs gaila cray.gif o nuo pirmadienio reikės ir dar visa valanda anksčiau keltis. ir taip 9 mėn. neįsitkinus, kad ištemsiu...

uzjauciu. Dziaugiuosi, kad maniskiai patys atsikelia, o mes keliames jau jiems besiruosiant iseiti - tiksliau tada keliuosi as, o po manes mb. Kitaip buna grustis vonioje.

Kaip issireiske mazge pries kelias dienas - sitas penktadienis yra pati nelaukiamiausia diena metuose.
Atsakyti
Labas rytas,
Visoms gražios šventės, ir teigiamo nusiteikimo smile.gif. Aš jau būrelius dėlioju kurie už mokyklos ribų. Kol kas tik pirmadienis "išeiginė", visom kitom dienos, įskaitant šeštadienį -užimti. Na, sekmadienis, tikiuosi i bažnyčią nueit galėsim, bent tais savaitgaliais kai jokių turnyrų nebus smile.gif
Atsakyti
Pagyvenus,sveikinimai turint studentą bigsmile.gif tavo pavyzdys įkvepia, kad reikia nenukabinti nosies. 4u.gif

Karra, o ar bandėt stot į lsmu, ar iš karto buvo nusiteikimas jos nesirinkti?

Mergiona, aš vieną irgi jau pridaviau 4u.gif mb išvežė visą laimingą kad pagaluau darželis. Aš irgi labai laiminga. smile.gif

Su rugsėjo pirmąja visas 4u.gif
Atsakyti
Veluma jus einat i baznycia? Siaip ar komunijai besiruosiant (kada ji ten buna?)
Atsakyti
Neinam. Šiaip sekmadieni kaip iseigine paminejau. Komunijos mes vaiku nevedem.

5 klase vistik yra issukis.
Atsakyti
Jau taip pykstu siandien! Specialiai vaziavau su vaikais troleibusu, kad aktyvuociau ju vilniecio korteles, pirkausi sau taloneli uz visa 1 eura. Is 4 korteliu -nesiaktyvino nei viena. Matyt reiks is naujo vazinet. Susisiekimo paslaugos niekuo man padeti negali. Nu negi as tokia durna, kad nesugebu pazymet??? Ar pataikiau ant neveikiancio troleibuso?

Aukletoja kazkokia pavepus, tikrai, jokio kontakto nei su vaikais, nei su tevais, tai irgi dar susinervinom. Dar moksleivio pazymejimai baigiasi rugsejo 5, faktas kad nauju negausim iki tada, o vaikams jau vazinet reikia. Gal zinot kur nusifotgrafuot galima, namie spausdintuvas sugedo SIANDIEN, tai reikia kazkur foto gaut.

Verdu visa, negaliu. Ir kaip tycia -vyras isvaziaves smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 09 01, 16:53)
Jau taip pykstu siandien! Specialiai vaziavau su vaikais troleibusu, kad aktyvuociau ju vilniecio korteles, pirkausi sau taloneli uz visa 1 eura. Is 4 korteliu -nesiaktyvino nei viena. Matyt reiks is naujo vazinet. Susisiekimo paslaugos niekuo man padeti negali. Nu negi as tokia durna, kad nesugebu pazymet??? Ar pataikiau ant neveikiancio troleibuso?

Aukletoja kazkokia pavepus, tikrai, jokio kontakto nei su vaikais, nei su tevais, tai irgi dar susinervinom. Dar moksleivio pazymejimai baigiasi rugsejo 5, faktas kad nauju negausim iki tada, o vaikams jau vazinet reikia. Gal zinot kur nusifotgrafuot galima, namie spausdintuvas sugedo SIANDIEN, tai reikia kazkur foto gaut.

Verdu visa, negaliu. Ir kaip tycia -vyras isvaziaves smile.gif.

pries kazkiek laiko buvo kazkas su kortelem, ar galiojimo laikas baigesi ar dar kas, reikejo naujas pirktis... bet taviskes gi korteles naujos? tuomet gal nemokejai? nereikejo vaziuot ir pirkti, reikejo pas vairuotoja paprasyti aktyvuoti, gi butu padejes smile.gif

o tavo vaikai telefonu neturi? galima ten ta m ticket tureti 4u.gif

su pazymejimais visiems taip, ant taviskiu gi matosi, kad mokinukai, tai manau pasakius kad siuo metu keitimas, niekas nebaus 4u.gif arba mokykla privalo isduoti pazyma, kad vaikas mokosi, kol isduos nauja pazymejima. taip parasyta pas vaiki gimnazijos www. tokiem arkliam aktualiau, nes ne visi gi mokosi. anksciau nusifotkint buvo galima veik bet kurioj nuotrauku darykloj, as pries metus taip fotkinausi, kai kitam darbui pazymejimui reikejo. nuejau i salia maxes kodak uzvadinta parde ir nufotkino.
neadaptuota tu paparastu zmoniu gyvenimui, ziurek ir vaikai tokie bus unsure.gif
Atsakyti
Korteles pirktos sia savaite. M ticket netinka, jei papildymas ne el. budu. Tik autobuse/ troleibuse. O ka ten moket, prideti ir tiek. Nu bent 1 is 4 turejom teisingai prideti. Pirmadieni vel vaziuosiu pasivazineti:), nes susisiekimo paslaugose mato kad pinigu korteleje yra, viskas ok, tik neaktyvintos. Ir jie aktyvinti negali. kaip mane ima siutas nuo tokiu nesamoniu, kiek laiko sugaisiu?

Aha, matyt tikrai neadaptuota. Bet jau pasiziurejau kas kur, pirmadieni tvarkysimes. Bet vistiek susibiesinau, matyt tik vynas pades. smile.gif. Svesim su kaimynem rugsejo 1.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veluma: 01 rugsėjo 2017 - 15:14
Su nauja mokslų metų pradžia 4u.gif Kantrybės, stiprybės ir sėkmės vaikams ir tėvams 4u.gif

Vėluma, nuotraukas daro daug kur. Ten, kur anksčiau popierines nuotraukas iš juostelių darydavom. Nežinau, kuriam tu gale, prie manęs Bige yra, Ukmergės maximoj. Savaitgalį irgi reiks pasidaryt foto.

Važiuojam piknikaut. Gal neužklups lietus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 09 01, 17:13)
Korteles pirktos sia savaite. M ticket netinka, jei papildymas ne el. budu. Tik autobuse/ troleibuse. O ka ten moket, prideti ir tiek. Nu bent 1 is 4 turejom teisingai prideti. Pirmadieni vel vaziuosiu pasivazineti:), nes susisiekimo paslaugose mato kad pinigu korteleje yra, viskas ok, tik neaktyvintos. Ir jie aktyvinti negali. kaip mane ima siutas nuo tokiu nesamoniu, kiek laiko sugaisiu?

kodel netinka? as turiu m ticket telefone, retai reikia, tai iseidama pasipildau taloneliais ir tiek. ten ir nuolatinius galima pildytis.

o tau ne paprasciau aplankyti ta kontora prie kudirkos aikstes, kur ten visokias problemas sprendzia? gal jie gali aktyvinti? butu paprasciau, nei veltui autobusais vazinet 4u.gif
Atsakyti
Tiesa, kas turit penktokus, ar gausit koki tai micro:bit? Vel sujudimas, vaikams reikia cia ir dabar, ir vel moksleivio pazymejimas butinas smile.gif, tai per galva verciuosi smile.gif kad visi apsipatenkine butu smile.gif

Man si rugsejo 1-a kazkokia raganu diena. Gerai tik kad klase sudare puikia. Gal ir be aukletojos isgyvensim.
Papildyta:
Milaaa, pas mus metiniai bilietai, pradinuko ir moksleivio, tai uz metus sumokejom iskart. Mergiote telefonu pasake kad ir Kudirkos a. negali aktyvinti, tik kortele pakeist nebent. Pirmad bet kuriuo atveju, jei pasivazinejus pora stoteliu iki tos aikstes nepavyks, eisiu aiskintis. Tegul jie patys ir vazinejasi ir zymi tada.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 09 01, 17:13)
Aha, matyt tikrai neadaptuota. Bet jau pasiziurejau kas kur, pirmadieni tvarkysimes. Bet vistiek susibiesinau, matyt tik vynas pades. smile.gif. Svesim su kaimynem rugsejo 1.

taves tai velniai nemate, bet nepadaryk vaiku tokiu socialiai neadaptuotu biggrin.gif

vynas gerai 4u.gif as irgi ruosiuosi, eisim su mb i koncerta, tai uzeisim pries kur nors kokio vynelio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaaa: 01 rugsėjo 2017 - 15:23