Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(karra @ 2017 09 01, 17:31)
gal gali patikslinti del "sofkutes apribojimu"m parekomenduok esminius pnktus... visos su tuo greit/ar velai susidursime....

ugu. man irgi lb idomu ir rasausi i atminti Pagyvenusios patirti ir pamastymus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 09 01, 18:44)
ugu. man irgi lb idomu ir rasausi i atminti Pagyvenusios patirti ir pamastymus.  4u.gif

mhm popc1.gif (nu kažkaip nepadoru tokią šventę su bokalais trankytis pritarimą išreiškiant )

ar irgi sakau: siaubas. ką tik grįžom. va kaip išėjom su pana 8 ryto, tai tik dabar parsivilkom...
vyrai parsivežė instruktorių iš ikejos - dabar žaidžia.

mano pana nuo pirmadienio pradės varyt 38 val. + N.D. darbo savaites.
Atsakyti
San, ka antradieni veiki? nuo 9 iki 15? ax.gif (tarpuose, na ten kur 10:30, 12:30)
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 09 01, 20:06)
San, ka antradieni veiki? nuo 9 iki 15?  ax.gif (tarpuose, na ten kur 10:30, 12:30)

"nieko". Jei neužsiimsiu kokiu eksperimentu, tai galiu pasivaikščioti.
O ketvirtadieniais turėsiu meetus su klientais nuo 12 iki 13,30.
Atsakyti
Kazkoks tavo meeto laikas nestandartinis unsure.gif

tai antr laukiu ateinant jei turesi laiko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 09 01, 20:42)
Kazkoks tavo meeto laikas nestandartinis  unsure.gif

tai antr laukiu ateinant jei turesi laiko  bigsmile.gif

taip, nestandartinis.
tai antradienį susirašysim.
Atsakyti
Mano balius baigtas. Dabar dusas, knyga ir lova. Ryt tikiuos geresne diena😄. Zadu papriku leco daryt😄
Atsakyti
Rugsėjo pradžią švenčiat, vadinasi 4u.gif
O aš rugsėjo šventės proga negavau krovinio į LT, išsiuntė į NL , tai va stoviu savaitgalį vokiečiuose parkinge smile.gif Nėra kur vandens įsipilti, kolonėlėje nusukinėti kranai, vokietukams vandens gaila unsure.gif Teks labai taupyti, kad iki pirmadienio atsargų užtektų unsure.gif
Klausiu vadybos, ar pirmadienį jau gausiu kažką į namus, sako- nežinau, gal... unsure.gif Draugas irgi niekaip negali grįžti, irgi turi važiuoti su mašina, jį dar į anglus nusiuntė... biggrin.gif
Atsakyti
o man ka tik 4 grazus vyrukai atvaziavo grindu plaut ax.gif

jei rimtai suduzo gyvsidabrinis termomentras, pasirodo reikia kviest gaisrininkus kad isplautu, o paskui grinda kad pasiimtu duzenas. O kaip unsure.gif

oho, na ir tempai, grinda jau atvaziavo duzenu. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 01 rugsėjo 2017 - 21:50
Mergiona unsure.gif naudojai dar gyvsidabrinį? unsure.gif

Bet pažengę berniukai. Prieš 19 m kai sudaužiau liepė pačiai išsiplaut ir duženas tiesiog užsukt stiklainy kad negaruotų. Tipo per mažas kiekis kad pakenktų unsure.gif
Atsakyti
na ne tai kad naudoju, as is vis temperaturos matavimu nlb zamorachivajus'- imho savijauta svarbiau nei skaicius laipsniu, kartais 37.1 jautiesi lavonu, o 40- visai dar nieko (mano pana karta buvo zvali ir linksma su 40.2 ir niekaip lovoje nenulaikiau)- bet turiu, tiksliau turejau unsure.gif man nesiseka su tais siuolaikiniais, ju nuomone mes vampiru seima, gal 4 turiu- virs 35 retas rodo. O kad jau parodytu ka normaliau tai nebuvo dar.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 09 01, 22:43)
o man ka tik 4 grazus vyrukai atvaziavo grindu plaut  ax.gif

Geras čia bigsmile.gif
Atsakyti