mhm (nu kažkaip nepadoru tokią šventę su bokalais trankytis pritarimą išreiškiant )
ar irgi sakau: siaubas. ką tik grįžom. va kaip išėjom su pana 8 ryto, tai tik dabar parsivilkom...
vyrai parsivežė instruktorių iš ikejos - dabar žaidžia.
mano pana nuo pirmadienio pradės varyt 38 val. + N.D. darbo savaites.
Rugsėjo pradžią švenčiat, vadinasi O aš rugsėjo šventės proga negavau krovinio į LT, išsiuntė į NL , tai va stoviu savaitgalį vokiečiuose parkinge Nėra kur vandens įsipilti, kolonėlėje nusukinėti kranai, vokietukams vandens gaila Teks labai taupyti, kad iki pirmadienio atsargų užtektų Klausiu vadybos, ar pirmadienį jau gausiu kažką į namus, sako- nežinau, gal... Draugas irgi niekaip negali grįžti, irgi turi važiuoti su mašina, jį dar į anglus nusiuntė...
Bet pažengę berniukai. Prieš 19 m kai sudaužiau liepė pačiai išsiplaut ir duženas tiesiog užsukt stiklainy kad negaruotų. Tipo per mažas kiekis kad pakenktų
na ne tai kad naudoju, as is vis temperaturos matavimu nlb zamorachivajus'- imho savijauta svarbiau nei skaicius laipsniu, kartais 37.1 jautiesi lavonu, o 40- visai dar nieko (mano pana karta buvo zvali ir linksma su 40.2 ir niekaip lovoje nenulaikiau)- bet turiu, tiksliau turejau man nesiseka su tais siuolaikiniais, ju nuomone mes vampiru seima, gal 4 turiu- virs 35 retas rodo. O kad jau parodytu ka normaliau tai nebuvo dar.