1. normaliai, tiesiog varškėčiai;
2. nelabai... valgyt galima...
naaa tik jų kūrinius. o pliušiniai meškiai, manau, jokios išliekamosios vertės neturi.
aš praleidau, ar nerašei: kaip baigėsi tautinių rūbų siuvimas?
O ką tu žinai, gal turės. Galėsi anūkams rodyti, su kokiu pliušiniu meškiu žaidė jų mama ar tėtis. Maža ką, gal pas juos bus tik virtualūs
Siuvimas baigėsi gerai. Pirmiausia dukra man griežtai pareiškė, kad susitvarkys pati ir atsisakė bet kokios pagalbos. Ir nors man iki paskutinės minutės kirbėjo nerimas, kad visgi bus blogai, tačiau aš klydau. Pati susirinko brėžinius, susitarė su technologijų mokytoja dėl pasinaudojimu mokyklos inventoriumi (pas juos naujai supirktos visokios siuvimo mašinos). Ir pasiuvo, ir apipavidalino stendą laiku. Darbą užskaitė, dailės mokyklos baigimo pažymėjimą gavo. Po šito aš kažkaip nusiraminau, kad savo mergina jau galiu pasitikėti Na labai laiku buvo man ta patirtis, kaip tik prieš dukros mokyklos keitimą. Atsipalaidavau, kad dukra tikrai sugebės susitvarkyti.

Nu ką velniai žino, kada aš pargrįšiu namo

Naktimis, vakarais, rytais vėsu jau, pradeda kirbėti mintis, kad gal jau reikėtų pradėti rengtis normaliai ir nustot basai lakstyt...
Įdomu, kaip katės mane grįžusią priims, šitiek nebuvau...
eina sau kaip i tema... as irgi pameciau: VISA deze sunaus batu 32-34 dydis turejau bent 4 poras basuciu ( i darzeli) beveik nauju + n+k kitos avalynes. kaip tik antrojo dydis ir.... nerandu nors tu ka. kaip Hario Poterio kambarys "iki pareikalavimo". ne isivaizduoju kur galejo dingti. kol rasiu - antrasis perraugs

Papildyta:
sveikinimai sveikinimais.... bet kaip taip jus visos aip gimtadienius prisimenate

<div>
<p>naaa tik jų kūrinius. o pliušiniai meškiai, manau, jokios išliekamosios vertės neturi.
aš praleidau, ar nerašei: kaip baigėsi tautinių rūbų siuvimas?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>O ką tu žinai, gal turės. Galėsi anūkams rodyti, su kokiu pliušiniu meškiu žaidė jų mama ar tėtis. Maža ką, gal pas juos bus tik virtualūs

<p> </p>
<p>Siuvimas baigėsi gerai. Pirmiausia dukra man griežtai pareiškė, kad susitvarkys pati ir atsisakė bet kokios pagalbos. Ir nors man iki paskutinės minutės kirbėjo nerimas, kad visgi bus blogai, tačiau aš klydau. Pati susirinko brėžinius, susitarė su technologijų mokytoja dėl pasinaudojimu mokyklos inventoriumi (pas juos naujai supirktos visokios siuvimo mašinos). Ir pasiuvo, ir apipavidalino stendą laiku. Darbą užskaitė, dailės mokyklos baigimo pažymėjimą gavo. Po šito aš kažkaip nusiraminau, kad savo mergina jau galiu pasitikėti

</p>
Šaunu. Betgi kiek pastangų reikia mamoms, kad susilaikyti nuo pagalbos

Spėju, kad geri įpročiai užsirašyti arba geras senas FB primena... galiu ir klysti

Bet man su atmintim kazkas negerai, ziopla visai pasidariau. Siryt isbegau pabegiot vaikus nuvezus, isejau pro garaza, mygtuku vartus nuleidau... ir ka, grizus i namus neieinu, visi raktai viduje. Kvieciausi tvarkytoja, kad atvaziuotu... gerai kad telefonu muzikos klausiau... nei juoktis, nei verkt, kazkaip rugsejo isdaigos manes nepaleidzia. Vis yra del ko raganet 😄
</p>
dziaugiuosi uz tave.... ech... kad man taip tiek metu deklaravau: kad " never-ever i tevu komitetus neisiu" ilgamete seniunes- kurso seniunes- visokios atsakingos patirtis. laikiausi. ir ka. pirmagimiui einant i 5 klase pasidaviau: pati savo noru pasisiuliau i tevu komiteta ir uzsikroviau darbo. priezastis: nauja klase, nauja mokykla jis eina i JAU SULIPDYTA kolektyva, t.y. po stojamuju inzineriniam nekure naujos klases, o tik papilde.- isskirste. o mano vyresnelis - nelabai komunikabilus ( t.y. komunikabilus turi super gera h(j)umoro jausma BET tik su PATIKRINTAIS zmonem (nezinau kodel

dar namie remontas

Man aktualu, nes maniškis ir naujam kolektyve, nieko nepažįsta ir sunku jam pralaužt ledus. Nors šiaip jis draugiškas...
eufemija> as labai myliu savo vaikus: darau viską, kas nuo manęs priklauso, kas jiems padėciau ( ne namu darbus - siukstu ne - bet "uzknisu:" juos intelektualiniais pokalbiais "kaip svarbu mokslas" nuo kurio ( pokalbio) gali "atsifutbolinti" tik... paruosę pamokas... iš esmes tai veikia

* del klausimo. manau kad gali. kiek? nzn. bet kad isirasiau - signalizuoja, kad as LABAI jaudinuosi ir situacija LABAI neramina. o visa kita... eigoj isprendziama.
Papildyta:
Man aktualu, nes maniškis ir naujam kolektyve, nieko nepažįsta ir sunku jam pralaužt ledus. Nors šiaip jis draugiškas...
kokiam kolektyve taviskis? ....