Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

vaikai keksais nesužavėti:
1. normaliai, tiesiog varškėčiai;
2. nelabai... valgyt galima...
Atsakyti

naaa tik jų kūrinius. o pliušiniai meškiai, manau, jokios išliekamosios vertės neturi.

aš praleidau, ar nerašei: kaip baigėsi tautinių rūbų siuvimas?

O ką tu žinai, gal turės. Galėsi anūkams rodyti, su kokiu pliušiniu meškiu žaidė jų mama ar tėtis. Maža ką, gal pas juos bus tik virtualūs  :D 

Siuvimas baigėsi gerai. Pirmiausia  dukra man griežtai pareiškė, kad susitvarkys pati ir atsisakė bet kokios pagalbos. Ir nors man iki paskutinės minutės kirbėjo nerimas, kad visgi bus blogai, tačiau aš klydau. Pati susirinko brėžinius, susitarė su technologijų mokytoja dėl pasinaudojimu mokyklos inventoriumi (pas juos naujai supirktos visokios siuvimo mašinos). Ir pasiuvo, ir apipavidalino stendą laiku. Darbą užskaitė, dailės mokyklos baigimo pažymėjimą gavo. Po šito aš kažkaip nusiraminau, kad savo mergina jau galiu pasitikėti :wub: Na labai laiku buvo man ta patirtis, kaip tik prieš dukros mokyklos keitimą. Atsipalaidavau, kad dukra tikrai sugebės susitvarkyti. 

Atsakyti
Pameciau sunaus zieminius batus. Visa nama isknisau, mat siandien batu tvarkymo eile buvo. Tai isgaravo tiesiog, niekaip nesuprantu... reiks visiems trims siemet batu 👹
Atsakyti
JustDi, sveikinimai 4u.gif
Nu ką velniai žino, kada aš pargrįšiu namo bigsmile.gif Šiandien išsikroviau ir iki vakaro pratinginiavau prie firmos, paskui gavau leidimą važiuoti į degalinę- krovinio į namus dar nėra... nutujofana... Tinginiauju toliau, atsidariau alaus, meldžiuosi, kad rytoj jau galų gale galėčiau link namų minti... jau seniai turėjau ten būti... unsure.gif
Naktimis, vakarais, rytais vėsu jau, pradeda kirbėti mintis, kad gal jau reikėtų pradėti rengtis normaliai ir nustot basai lakstyt...
Įdomu, kaip katės mane grįžusią priims, šitiek nebuvau...
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 09 04, 21:07)
Pameciau sunaus zieminius batus. Visa nama isknisau, mat siandien batu tvarkymo eile buvo. Tai isgaravo tiesiog, niekaip nesuprantu... reiks visiems trims siemet batu 👹

eina sau kaip i tema... as irgi pameciau: VISA deze sunaus batu 32-34 dydis turejau bent 4 poras basuciu ( i darzeli) beveik nauju + n+k kitos avalynes. kaip tik antrojo dydis ir.... nerandu nors tu ka. kaip Hario Poterio kambarys "iki pareikalavimo". ne isivaizduoju kur galejo dingti. kol rasiu - antrasis perraugs
doh.gif
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2017 09 04, 21:20)
JustDi, sveikinimai  4u.gif
<...>

sveikinimai sveikinimais.... bet kaip taip jus visos aip gimtadienius prisimenate blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 09 04, 20:04)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="san" data-cid="71785100" data-time="1504539119">
<div>
<p>naaa tik jų kūrinius. o pliušiniai meškiai, manau, jokios išliekamosios vertės neturi.
aš praleidau, ar nerašei: kaip baigėsi tautinių rūbų siuvimas?</p>
</div>
</blockquote>
<p> </p>
<p>O ką tu žinai, gal turės. Galėsi anūkams rodyti, su kokiu pliušiniu meškiu žaidė jų mama ar tėtis. Maža ką, gal pas juos bus tik virtualūs  biggrin.gif </p>
<p> </p>
<p>Siuvimas baigėsi gerai. Pirmiausia  dukra man griežtai pareiškė, kad susitvarkys pati ir atsisakė bet kokios pagalbos. Ir nors man iki paskutinės minutės kirbėjo nerimas, kad visgi bus blogai, tačiau aš klydau. Pati susirinko brėžinius, susitarė su technologijų mokytoja dėl pasinaudojimu mokyklos inventoriumi (pas juos naujai supirktos visokios siuvimo mašinos). Ir pasiuvo, ir apipavidalino stendą laiku. Darbą užskaitė, dailės mokyklos baigimo pažymėjimą gavo. Po šito aš kažkaip nusiraminau, kad savo mergina jau galiu pasitikėti wub.gif Na labai laiku buvo man ta patirtis, kaip tik prieš dukros mokyklos keitimą. Atsipalaidavau, kad dukra tikrai sugebės susitvarkyti. 
 </p>

Šaunu. Betgi kiek pastangų reikia mamoms, kad susilaikyti nuo pagalbos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2017 09 04, 18:27)
sveikinimai sveikinimais.... bet kaip taip jus visos aip gimtadienius prisimenate  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Spėju, kad geri įpročiai užsirašyti arba geras senas FB primena... galiu ir klysti ax.gif
Atsakyti
Karra, bent paguoda kad ne as viena tokia.
Bet man su atmintim kazkas negerai, ziopla visai pasidariau. Siryt isbegau pabegiot vaikus nuvezus, isejau pro garaza, mygtuku vartus nuleidau... ir ka, grizus i namus neieinu, visi raktai viduje. Kvieciausi tvarkytoja, kad atvaziuotu... gerai kad telefonu muzikos klausiau... nei juoktis, nei verkt, kazkaip rugsejo isdaigos manes nepaleidzia. Vis yra del ko raganet 😄
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 09 04, 21:04)
<...> Na labai laiku buvo man ta patirtis, kaip tik prieš dukros mokyklos keitimą. Atsipalaidavau, kad dukra tikrai sugebės susitvarkyti. 
 </p>

dziaugiuosi uz tave.... ech... kad man taip tiek metu deklaravau: kad " never-ever i tevu komitetus neisiu" ilgamete seniunes- kurso seniunes- visokios atsakingos patirtis. laikiausi. ir ka. pirmagimiui einant i 5 klase pasidaviau: pati savo noru pasisiuliau i tevu komiteta ir uzsikroviau darbo. priezastis: nauja klase, nauja mokykla jis eina i JAU SULIPDYTA kolektyva, t.y. po stojamuju inzineriniam nekure naujos klases, o tik papilde.- isskirste. o mano vyresnelis - nelabai komunikabilus ( t.y. komunikabilus turi super gera h(j)umoro jausma BET tik su PATIKRINTAIS zmonem (nezinau kodel doh.gif ) ir ka.. dirbu... (vyresnelio mokyklai). ziuresim kaip viskas baigsis. tikiuosi gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karra: 04 rugsėjo 2017 - 19:48
Mes baigiam diena su 3 dantim maziau nei pradejom rolleyes.gif 7:30 pradejau diena Zalgirio klinikoje su Kroska- padare nuotrauka- isrove du, nuvaziavau i darba, tik grizau- pana verkia- skaudaaaa- nuvaziavom, isrove unsure.gif va taip mes praleidom pirma mokslo metu diena bigsmile.gif

dar namie remontas bigsmile.gif na, pasiruosimas. Bet kaip pasiseke, tampau is masinos plyteles (12 poku, vienas pokas 26kg ax.gif ) na aisku kiema uzstaciau, atvaziuoja masina, as "sorry, sorry, tuoj patrauksiu", islipa vyrukas ir sako "geriau as sunest padesiu" ir padejo wub.gif
Atsakyti
Karra, mabai tavo buvimas tėvų komitete suveiks sūnaus santykiams su klasiokais?
Man aktualu, nes maniškis ir naujam kolektyve, nieko nepažįsta ir sunku jam pralaužt ledus. Nors šiaip jis draugiškas...
Atsakyti
QUOTE(Eufemija @ 2017 09 05, 08:19)
Karra, mabai tavo buvimas tėvų komitete suveiks sūnaus santykiams su klasiokais?
Man aktualu, nes maniškis ir naujam kolektyve, nieko nepažįsta ir sunku jam pralaužt ledus. Nors šiaip jis draugiškas...

eufemija> as labai myliu savo vaikus: darau viską, kas nuo manęs priklauso, kas jiems padėciau ( ne namu darbus - siukstu ne - bet "uzknisu:" juos intelektualiniais pokalbiais "kaip svarbu mokslas" nuo kurio ( pokalbio) gali "atsifutbolinti" tik... paruosę pamokas... iš esmes tai veikia smile.gif smile.gif smile.gif

* del klausimo. manau kad gali. kiek? nzn. bet kad isirasiau - signalizuoja, kad as LABAI jaudinuosi ir situacija LABAI neramina. o visa kita... eigoj isprendziama.
Papildyta:
QUOTE(Eufemija @ 2017 09 05, 08:19)

kokiam kolektyve taviskis? ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karra: 05 rugsėjo 2017 - 07:45