Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(pagyvenus @ 2017 09 03, 19:12)
<p>Lim, ačiū už smagų vakaro skaitinį 4u.gif  Labai teisingos mintys, stengsiuosi taip ir daryti.</p>

Dėkui wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2017 09 03, 19:38)

Lim , o kur galima paskaityt Tavo blogą, ar jis ne visiems?

Parašiau į až 4u.gif
Atsakyti
nieks nevaziuos marsrutu vln-kaunas artimiausiom dienom? reiktu rubelius perduot ax.gif

https://www.skelbiu....i-30560383.html

gal is skaitovu kas nors i AZ atsilieptu?

jei yra norinciu prisijungt ir turinciu ka perduot- irgi rasykit.

P.S. tik pamaciau skelbima, dar nekalbejau, apie seima nieko nezinau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 03 rugsėjo 2017 - 22:30
Labas rytas, kaip pirmas ankstyvas rytas? Mes "gyvi" nuo 5.18. kai griaustinis salia namo dundet pradejo smile.gif
Atsakyti
Justdi su gimtadieniu!
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
JustDi wub.gif
Atsakyti
JustDi, su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti
Su gimtadieniu, JustDi!
Atsakyti
Aciu visoms, mergaites 4u.gif Tiek ziauriai darbo turiu, net kyla minciu aplamai mesti ta valdiska darba tongue.gif
Atsakyti
O mano pana pagaliau nusprendė iškraustyti savo minkštų žaislų lentyną. Bet tai jų turbūt niekam nereikia? ar būna, kad kam reikėtų?
Atsakyti

san, 04 Rgs 2017 - 13:20, parašė: O mano pana pagaliau nusprendė iškraustyti savo minkštų žaislų lentyną. Bet tai jų turbūt niekam nereikia? ar būna, kad kam reikėtų?
O ne tu rašei, kad garaže vaikų turtą sandėliuoji? Į maišą ir į garažą, laukti anūkų :rolleyes: Kaip auga vaikai :wub: Maniškė vasaros pabaigoj užklausė, ar dar galioja mano pasiūlymas dėl makijažo kursų. Kol kas neaiškus tvarkaraštis, bet kai susidėlios, reiks kažką galvoti :hmm:
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 09 04, 18:27)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="san" data-cid="71784533" data-time="1504520413">san, 04 Rgs 2017 - 13:20, parašė: O mano pana pagaliau nusprendė iškraustyti savo minkštų žaislų lentyną. Bet tai jų turbūt niekam nereikia? ar būna, kad kam reikėtų?</blockquote> O ne tu rašei, kad garaže vaikų turtą sandėliuoji? Į maišą ir į garažą, laukti anūkų rolleyes.gif Kaip auga vaikai wub.gif Maniškė vasaros pabaigoj užklausė, ar dar galioja mano pasiūlymas dėl makijažo kursų. Kol kas neaiškus tvarkaraštis, bet kai susidėlios, reiks kažką galvoti hmm.gif

naaa tik jų kūrinius. o pliušiniai meškiai, manau, jokios išliekamosios vertės neturi.

aš praleidau, ar nerašei: kaip baigėsi tautinių rūbų siuvimas?
Atsakyti