Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Na, as verslo jokio neturiu, nuosavo. Ir su tuo uzniestejimu sunku, nezinau ar noriu i ta galera. As kaip JusDi gal, irgi savo darba ismanau ir noriu parduot brangiai, tai dirbt kitam atrodo man paprasciau. Bet ziuresim, kaip sakiau- bandau as viena sezona. Kita rigpjuti matysim. Nebent atsiras pasiulymas, kurio atsisakyt neprotinga- bet cia is dangaus turi nukrist, nes neieskau pati.
Atsakyti

Iš tiesų žaviuosi Veluma, Pagyvenus, kurios, man atrodo, moka išmąstyti pelningą verslą 4u.gif

Oi ne  :blush-anim-cl:  Jokio versliuko neturiu. Bet reikėtų ko gero ta kryptimi pagalvoti.

Dirbu samdomą darbą ir man patinka ką dirbu. Atsakant į temą apie darbą dėl pinigų - taip, noriu už darbą gauti tiek, kad nereikėtų sukti galvos dėl išgyvenimo. Todėl iš jaunystėje maždaug 7 metus lygiagrečiai varytų dviejų krypčių ir darbų (kurie abu man patiko) gimus antram vaikui pasilikau IT, kurioje buvo geresnės finansinės perspektyvos.

na ir nusiraminau siek tiek. smile.gifsunus pasake: mama, uzteks. jau ramiau. tas pats kaip pirmoj klasej - vazinejau su juo troleibusu tol, kol liepe nesivarginti, nes pats viska gali. idomu, koks bus sekantis etapas... bigsmile.gif

Šaunuolis tavo vaikas. Smagu, kad susitvarko ir dar mamą nuramina 

Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 09 09, 14:02)
Dirbu samdomą darbą ir man patinka ką dirbu.

Taip ir jautėsi, kad patinka, tik nesupratau: ar verslas, ar samdomas darbas. Svarbiausia, kad patinka smile.gif
Atsakyti
Kur visos?
As savo plana vykdau, 4 val. darbo per diena, rezultatai bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 09 11, 12:11)
Kur visos?
As savo plana vykdau, 4 val. darbo per diena, rezultatai bus matyt.

Tai jau baigei?
Atsakyti
QUOTE(san @ 2017 09 11, 12:16)
Tai jau baigei?

[QUOTE]

Pradejau 10, dabar pietu pertrauka biggrin.gif .

Bet jei rimtai, samdomam darbe buvo geriau, nebutinai paskutineje darbovieteje, bet siaip, is principo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 09 11, 11:17)
Bet jei rimtai, samdomam darbe buvo geriau, nebutinai paskutineje darbovieteje, bet siaip, is principo  4u.gif

kokiu aspektu geriau?
Atsakyti
Pinigu daugiau smile.gif ir visad laiku.
Atsakyti
San, rytoj nebusiu. Skaiciuojam vaikus padedant zmonems juodais drabuziais unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 09 11, 16:32)
San, rytoj nebusiu. Skaiciuojam vaikus padedant zmonems juodais drabuziais  unsure.gif

sėkmės. kalkuliatorių pasiimk.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2017 09 11, 16:40)
sėkmės. kalkuliatorių pasiimk.

O tai "ant pirštų" jau neišsitenka blink.gif Ar čia urmu ir visi kniaukiantys bei pūkuoti bus priskaičiuoti biggrin.gif

Mergiona, sėkmės rytoj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 09 11, 14:32)
San, rytoj nebusiu. Skaiciuojam vaikus padedant zmonems juodais drabuziais  unsure.gif

Oi negaliu blink.gif biggrin.gif o as neuzilgo irodinesiu kad 2×50 e vieno vaiko poreikiams yra per mazai biggrin.gif
Atsakyti