Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Aciu 4u.gif 4u.gif

Atsakyti
ech. ka cia gero palinkejus.

kad planai pildytusi?.

Atsakyti
Mergiona, sekmes.
Atsakyti
QUOTE(pagyvenus @ 2017 09 11, 17:26)
O tai "ant pirštų" jau neišsitenka  blink.gif 

Ha!!! nesuskaiciavom rolleyes.gif to be continued...
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 09 12, 12:17)
Ha!!! nesuskaiciavom  rolleyes.gif to be continued...

gavot nesveiką (t.y. su trupmena) skaičių?
Atsakyti
tiesiog nesveika skaiciu biggrin.gif biggrin.gif

juokas pro asaras.
Atsakyti
Mergiona, nu kaip taip gali but?

As matyt griztu i darbo paieskas. Per sudetinga man su juom kartu dirbti, neiseina kartu. Ne stacia galva, bet po truputi apsizvalgysiu. Belenkur neisiu, bent kol kas. Pamaciiau ko nesitikejau pamatyt... Man taip netinka, man reikia nepriklausomybes...Nesulauksiu kito rudens. smile.gif. O tuomet galvosiu ar man jo isvis reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veluma: 12 rugsėjo 2017 - 12:05
Veluma, kaip bebūtų, traktuoju, kaip pasigailejima dėl ankstesnio sprendimo ax.gif
Gersim vyna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 09 12, 13:04)

žiauriai tu čia unsure.gif
Atsakyti
Greiciausiai taip. Nebent stebuklas koks ivyktu, nors kai zmogius savo pazadus pamirsta labai greit, tai jokie stebuklai net neuri galimybes verysad.gif
Atsakyti
Veluma unsure.gif paskaiciau geltona dali. Ypac paskutini sakini. unsure.gif nesvarbu kas ir ka nuspresi -sekmes 4u.gif ne tas protingas kas neklysta o tas kuris klaida istaiso laiku. Viskas bus taip kaip reikia.
4u.gif 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(milaaaa @ 2017 09 12, 12:53)
Veluma, kaip bebūtų, traktuoju,  kaip pasigailejima dėl ankstesnio sprendimo  ax.gif
Gersim vyna biggrin.gif

Chur as vairuoju bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 09 12, 13:56)
tai jokie stebuklai net neuri galimybes verysad.gif

Stebuklai todėl ir stebuklai, kad vyksta ten, kur niekaip negalėjai tikėtis 4u.gif

Nežinau, kas nutiko. Bet kai jausmai aprims, gal vertėtų apgalvoti dar viską blaiviai (prieš perkant milaaa'i vyną tongue.gif )
Atsakyti