QUOTE(milaaaa @ 2017 09 12, 21:19)
QUOTE(milaaaa @ 2017 09 12, 22:14)
prie ko cia Veluma? rasei- issiskirciau
tai ir stebiuosi, tuo ISKART ISSISKIRCIAU
o jei ir antra dalis? ir nors ir su pykciu? tai ka? pamiegot negalima? jam vistiek i darba, ka sunku vaikus isruost ir pristatyt, jei tai karta per savaite, ar savaite per menesi
na, taip, paprasciau issiskirti
o jei ir antra dalis? ir nors ir su pykciu? tai ka? pamiegot negalima? jam vistiek i darba, ka sunku vaikus isruost ir pristatyt, jei tai karta per savaite, ar savaite per menesi
na, taip, paprasciau issiskirti
Taip, tai mano vaikystės tarakonai: aš girdėdavau: skirsiuos, nesiskirsiu... dirbsiu, nedirbsiu... Tai aš ir galvodavau: nori skirtis - skirkis, nori nedirbti - nedirbk. Tik nelesk smegenų kitam
Tai aš ir rašau: tai netiko Vėlumos situaciaji, tik man kaip nedaug žinančiai apie Vėlumos reikalus iškilo asociacija su vaikystėje matytais pykčiais, kai guli lovoje ir nieko nedaro, nes pyksta.
Visai kitaip skamba JustDi, Klaros ar Bekasės gulėjimai lovoje - kai ilsiesi, nes tau gera, nepyksti tu ir tada ir kitam tik malonumas išleisti tave atostogų
Skelbiam konkursa- kas parasys 3000taji temos posta
QUOTE(Mergiona @ 2017 09 12, 23:28)
ciur mergiona
QUOTE(karra @ 2017 09 12, 21:36)
ciur mergiona
kai neliko stripulio ir pabirutes... neabajotinai ji
nebent milaaa ar kas is naujesniu perspjaus 
tai ne 3 tukstancius postu temoje o 3 tukstantaji, dbr 2945 (kampe desineje virsuje kiekvieno posto skaiciukas yra)
Pabirute, auuuuuu
QUOTE(Mergiona @ 2017 09 12, 23:39)
tai ne 3 tukstancius postu temoje o 3 tukstantaji, dbr 2945 (kampe desineje virsuje kiekvieno posto skaiciukas yra) 
Pabirute, auuuuuu
Pabirute, auuuuuu
tai suprant gi as
QUOTE(karra @ 2017 09 12, 21:50)
as turejau omeny kas butent pataikys jubilejini posta parasyt.
Labas rytas,
As siandien kepu obuoliu pyraga, tingini darau. Pamaniau, truputi atsiribosiu nuo visu darbiniu reikalu, "paleisiu".
As siandien kepu obuoliu pyraga, tingini darau. Pamaniau, truputi atsiribosiu nuo visu darbiniu reikalu, "paleisiu".
QUOTE(Veluma @ 2017 09 13, 08:23)
Labas rytas,
Na va, susireguliuos dar tie santykiai. Man baisai nesusirodė
Norėtųsi, kad gyvenime kartą išspręstum problemas ir viskas kaip sviestu patepta būtų, deja mokytis ir problemas spręst tenka visą gyvenimą.
Vėluma, apsiślifuot reiks nemažai laiko. Tikiu, rasit sprendimą. Dar labai nedaug laiko praėjo. Net jei ir neišeis kartu dirbti, jei bus per mazai veiklos, bent žinosi, bent būsi pabandžius. Sėkmės, kad ir ką nuspęstum
Atejo ruduo. Pusė kolektyvo apsirgę. Aš irgi tame tarpe
Atejo ruduo. Pusė kolektyvo apsirgę. Aš irgi tame tarpe
Sveikos, merginos
Grįžau... bet neturiu jokio džiaugsmo iš to, o taip norėjau namo... jaučiuosi pervargus, ne savo vietoje ir aplamai iškritus iš konteksto... noriu atgal į reisą... jau antrą naktį sapnuojasi, kad kelyje ir važiuoju... iki ašarų...
Grįžau... bet neturiu jokio džiaugsmo iš to, o taip norėjau namo... jaučiuosi pervargus, ne savo vietoje ir aplamai iškritus iš konteksto... noriu atgal į reisą... jau antrą naktį sapnuojasi, kad kelyje ir važiuoju... iki ašarų...