Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(milaaaa @ 2017 09 12, 21:19)
Mergiona ruoskis 4u.gif

ok.gif

Atsakyti
QUOTE(milaaaa @ 2017 09 12, 22:14)
prie ko cia Veluma? rasei- issiskirciau 4u.gif  tai ir stebiuosi, tuo ISKART ISSISKIRCIAU blink.gif

o jei ir antra dalis? ir nors ir su pykciu? tai ka? pamiegot negalima? jam vistiek i darba, ka sunku vaikus isruost ir pristatyt, jei tai karta per savaite, ar savaite per menesi unsure.gif 
na, taip, paprasciau issiskirti wub.gif

Taip, tai mano vaikystės tarakonai: aš girdėdavau: skirsiuos, nesiskirsiu... dirbsiu, nedirbsiu... Tai aš ir galvodavau: nori skirtis - skirkis, nori nedirbti - nedirbk. Tik nelesk smegenų kitam 4u.gif

Tai aš ir rašau: tai netiko Vėlumos situaciaji, tik man kaip nedaug žinančiai apie Vėlumos reikalus iškilo asociacija su vaikystėje matytais pykčiais, kai guli lovoje ir nieko nedaro, nes pyksta.

Visai kitaip skamba JustDi, Klaros ar Bekasės gulėjimai lovoje - kai ilsiesi, nes tau gera, nepyksti tu ir tada ir kitam tik malonumas išleisti tave atostogų smile.gif
Atsakyti
Skelbiam konkursa- kas parasys 3000taji temos posta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2017 09 12, 23:28)
Skelbiam konkursa- kas parasys 3000taji temos posta  bigsmile.gif

ciur mergiona 4u.gif kai neliko stripulio ir pabirutes... neabajotinai ji 4u.gif nebent milaaa ar kas is naujesniu perspjaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2017 09 12, 21:36)
ciur mergiona 4u.gif  kai neliko stripulio ir pabirutes... neabajotinai ji  4u.gif  nebent milaaa ar kas is naujesniu perspjaus  4u.gif

tai ne 3 tukstancius postu temoje o 3 tukstantaji, dbr 2945 (kampe desineje virsuje kiekvieno posto skaiciukas yra) ax.gif

Pabirute, auuuuuu verysad.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 12 rugsėjo 2017 - 21:40
QUOTE(Mergiona @ 2017 09 12, 23:39)
tai ne 3 tukstancius postu temoje o 3 tukstantaji, dbr 2945 (kampe desineje virsuje kiekvieno posto skaiciukas yra)  ax.gif

Pabirute, auuuuuu verysad.gif

tai suprant gi as smile.gif . bet klausimas gi apie "dazniausius rasytojus" mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif pasijauciau uzkalbinta. Apie vyna prasom detaliai mane informuot biggrin.gif skolinga gi visgi biggrin.gif tik is anksto derintis reikia
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2017 09 12, 21:50)
tai suprant gi as  smile.gif . bet klausimas gi apie "dazniausius rasytojus"  mirksiukas.gif

as turejau omeny kas butent pataikys jubilejini posta parasyt. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
As siandien kepu obuoliu pyraga, tingini darau. Pamaniau, truputi atsiribosiu nuo visu darbiniu reikalu, "paleisiu".
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 09 13, 08:23)
Labas rytas,
As siandien kepu obuoliu pyraga, tingini darau. Pamaniau, truputi atsiribosiu nuo visu darbiniu reikalu, "paleisiu".

Na va, susireguliuos dar tie santykiai. Man baisai nesusirodė smile.gif Turbūt tai laikinas ir neišvengiamas etapas, kuris praeis, apsišlifuosit.
Norėtųsi, kad gyvenime kartą išspręstum problemas ir viskas kaip sviestu patepta būtų, deja mokytis ir problemas spręst tenka visą gyvenimą. 4u.gif
Atsakyti
Vėluma, apsiślifuot reiks nemažai laiko. Tikiu, rasit sprendimą. Dar labai nedaug laiko praėjo. Net jei ir neišeis kartu dirbti, jei bus per mazai veiklos, bent žinosi, bent būsi pabandžius. Sėkmės, kad ir ką nuspęstum 4u.gif

Atejo ruduo. Pusė kolektyvo apsirgę. Aš irgi tame tarpe doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif
Grįžau... bet neturiu jokio džiaugsmo iš to, o taip norėjau namo... jaučiuosi pervargus, ne savo vietoje ir aplamai iškritus iš konteksto... noriu atgal į reisą... jau antrą naktį sapnuojasi, kad kelyje ir važiuoju... iki ašarų... unsure.gif
Atsakyti