Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

QUOTE(*lim->0* @ 2017 09 14, 21:49)
Pasigirsiu - mano straipsnis ryt 15min.lt. Ir jei viskas gerai - reguliariai kartą per savaitę

Labos  4u.gif

sveikinimai.

beje paskutinis tikrai geras 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(karra @ 2017 09 15, 03:33)
sveikinimai.

beje paskutinis tikrai geras  4u.gif

Dėkui 4u.gif gavau nemažai žinučių po jo su klausimais apie atskirus sunkaus žmogaus tipažus. bigsmile.gif pati savyje bent keletą atpažinau. Šiaip knyga tai tiktai gera. Man labai patiko paaiškinimai, kaip skirtingos "grėsmės" iššaukia skirtingus "sunkius žmones".
Atsakyti
Aaasa!! Yra yra! Su juokinga fotke ir pacenzūruotu tekstu, bet yra !!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2017 09 15, 12:54)
Aaasa!! Yra yra! Su juokinga fotke ir pacenzūruotu tekstu, bet yra !!! bigsmile.gif

Man nuoroda i az please bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*lim->0* @ 2017 09 15, 13:54)

Šaunuolė, lim->0 wub.gif
Atsakyti

Mergiona, nusiunčiau 4u.gif

QUOTE(Asese @ 2017 09 15, 12:20)
Šaunuolė, lim->0 wub.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Lim, sveikinu su dar viena pradžia.

Bet pirmoj pastraipoj klaidos.
Atsakyti
QUOTE(san @ 2017 09 15, 13:28)
Lim, sveikinu su dar viena pradžia.

Bet pirmoj pastraipoj klaidos.

Dėkui biggrin.gif

mačiau, sakykim pirmas blynas biggrin.gif
Atsakyti
Lim, super, paskaiciau smile.gif. Negaliu sakyt kad sutinku su viskuom, bet ne apie tai mes dabar smile.gif

O del klaidu, ar ten nepataiso kokie stilistai? Nes kai jie pataiso, isvis suprast nebeina... Nors as kai Delfiui ruosiau, tai grynai c-p padare.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 09 15, 14:01)
Lim, super, paskaiciau smile.gif. Negaliu sakyt kad sutinku su viskuom, bet ne apie tai mes dabar smile.gif

O del klaidu, ar ten nepataiso kokie stilistai? Nes kai jie pataiso, isvis suprast nebeina... Nors as kai Delfiui ruosiau, tai grynai c-p padare.

Na gi negali visi sutikti su viskuo ax.gif

Išcenzūravo mano pirmą pastraipą - pritempė prie bendrinės kalbos normų - ir pricenzūravo klaidų biggrin.gif viso kito dar net ir nelyginau - neprisiruošiau. Darbų sąrašas ilgas, o aš atidėlioju straipsnio apie atidėliojimą rašymą. Kaip ir atsiskaitymo darbą bei gi pasiruošimą egzaminui. Užtat su nauju telefonu žaisti smagiau biggrin.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Lim, radau, perskaiciau - SAUNUOLE 4u.gif Kartais as labai bijau del taves, bijau, kad ''nesudegtum'' - tiek daug vyksta nuolat tavo gyvenime ir tavyje. Bet tikiu, kad tu tikrai zinai ka darai. Saugok save mergyt 4u.gif

Nu ka dar viena savaite praleke, pamazu gryztu i darbini ritma, gyvenimas tesiasi, manau.

Mergiona, reiktu kazkaip paviesinti ta vriedna boba is prieglaudos, gal bent tai padetu nuzengti jai is aukstybiu.

gero vakaro visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JustDi @ 2017 09 15, 19:58)
Labuka 4u.gif

Lim, radau, perskaiciau - SAUNUOLE 4u.gif Kartais as labai bijau del taves, bijau, kad ''nesudegtum'' - tiek daug vyksta nuolat tavo gyvenime ir tavyje. Bet tikiu, kad tu tikrai zinai ka darai. Saugok save mergyt 4u.gif

gero vakaro visoms 4u.gif

Aciu uz rupesti wub.gif nesudegsiu - man veiklos dar per mazai ax.gif
Atsakyti