Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sutaupyti, kai gyvenimas neverčia

Mano paroda sausio gale, jei nutarsim kad reikia.

Sedziu pas dantu gydytoja, higienai, OMG kaip bijau.
Atsakyti
Veluma, na kaip praejo? Kodel bijojai?
Atsakyti
Praejo, aisku. Man visad labai iautrina, net su didele nuskausminamuju doze. Nepakeliu skausmo. Visa diena skauda.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 09 18, 19:30)
Praejo, aisku. Man visad labai iautrina, net su didele nuskausminamuju doze. Nepakeliu skausmo. Visa diena skauda.

Oho, higiena su nuskausminimu? Jaučiu iš kėdės pabėgčiau. Man tas bakst labiau skauda biggrin.gif Raukausi visada ir prašau, jei tik įmanoma nenuskausminti. Ai, man išvis adatos nepatinka biggrin.gif Kraujo grupę tik per nėštumą nustatė (gimdžiau ne jauniklė biggrin.gif )

Lim, smagu skaityt tavo tekstus wub.gif
Atsakyti
Veuma, oho! Tikrai jautrios dantenos pas tave....

Vienintele, dėkui! wub.gif labai laukiu, kol papublikuos naują apie Benino milijonus - buvo labai linksma rink medžiagą biggrin.gif
Atsakyti
Na,as matyt apskritai skausmui labai jautri. O dantistai man isvis kosmaras. Geriau 100 kartu pas ginekologa, nei 1 pas stomatologa😄😄

Lim, o tai visad ta pacia savaites diena publikuos, ar kaip? Ir ar tu pati temas nutari, ar tau duoda?
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 09 18, 17:54)
Na,as matyt apskritai skausmui labai jautri. O dantistai man isvis kosmaras. Geriau 100 kartu pas ginekologa, nei 1 pas stomatologa😄😄

Lim, o tai visad ta pacia savaites diena publikuos, ar kaip? Ir ar tu pati temas nutari, ar tau duoda?

Oi neprimink man nei vien, nei kito... brrr...

Nežinau. Ten tokie vieno sakinio žmonės - malonūs, bet labai nekalbūs. Net ir nežinau. Sutarėm, kad atsiunčiu savaitės pradžioj ir tiek žinių. Temas pati renkuosi, bet sakiau apie ką rašau, tai nekrypimų kažkokių labai neplanuoju. Va su Benino sukčiais nukrypau, bet darau prielaidą, kad jei nieko neparašė - tai tiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *lim->0*: 18 rugsėjo 2017 - 19:15
Klausimas: ar skiepysit (skiepijot) savo mergaites tuo skiepu nuo gimdos vezio? Musu gyd siulo skiepyt jau dabar. Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 09 19, 14:25)
Klausimas: ar skiepysit (skiepijot) savo mergaites tuo skiepu nuo gimdos vezio? Musu gyd siulo skiepyt jau dabar. Aciu.

ne 4u.gif neskiepyciau 4u.gif
bet reikia, kol neturejusios lyt santykiu 4u.gif
as jau seniai studijavau sita reikala, tai gerokai primirsau... esme, kad buvo kelios vakcinos, vieni turintys savyje nuo vienu virusu, kiti nuo kitu, bet finale tie nuo kuriu yra vezi sukeliai labai retai, o tas kuris dazniausiai skiepu nera 4u.gif esme mazdaug tokia, is to ka atsimenu 4u.gif
Atsakyti
San irgi panasiai rase. As skiepyt neplanuoju. ax.gif
Atsakyti
Ok, suprantu kad nuo visu formu neapsaugo. Bet nuo kazko apsaugo? Tai kodel vistiek neskiepyt, jei nuo iki siol visu buvusiu skiepu ( mokamas tik nuo erkiu) jokiu komplikaciju nebuvo?
Atsakyti
QUOTE(Veluma @ 2017 09 19, 17:04)
Ok, suprantu kad nuo visu formu neapsaugo. Bet nuo kazko apsaugo? Tai kodel vistiek neskiepyt, jei nuo iki siol visu buvusiu skiepu ( mokamas tik nuo erkiu) jokiu komplikaciju nebuvo?

del abejotinos naudos 4u.gif ir nezinomos galimos zalos unsure.gif
kaip man kazkada sake gydytoja, besitariant del dukters del sio reikalo- jeigu gyvens tvarkinga lyt gyvenima, nera didele tikimybe, kad susigaus ta virusa, o jei gyvens palaidai tai niekas neapsaugos 4u.gif
man itarima sukeltu primygtinis brukimas, zinai, kaip seniau su tam tikrais vaistais, kad tik sitas ir ne joks kitas, generinis pvz 4u.gif kas uz to slypi, manau, pati puikiai zinai 4u.gif

ir mes taves neatkalbinejam, tiesiog pasakem savo nuomone 4u.gif o tu skiepijai vaikus visais esamais skiepais, neprivalomais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milaaaa: 19 rugsėjo 2017 - 15:15