QUOTE(Eufemija @ 2017 09 23, 12:58)
San, smagi kelionė. Kiek metų sūneliui? Ir kaip džiovindavot šlapią palapinę?
Atšventė 10.
O antro klausimo nelabai suprantu... Nedžiovinam. Kiek nuo rasos šlapia buvo - tokią šlapią ir pakavom. Tik vienma kempinge , kai vakare lijo, tai prisinešė į prieangį purvo - kitą kartą reikės ir grindų skudurą pasiimti. Šiaip šiemet prabangiai - po 3 naktis beveik visuose kempinguose nakvojom.
San
ačiū už pasidalinimą. Perskaičiau telefone, bet dar kartosiu kompe, atsidariusi žemėlapį.
MB nupirko kavos aparatą. Aš buvau prieš, tai visiškai nedalyvavau nei renkantis, nei dabar - surenkant. Drybsau ir laukiu degustacijos. Nors reikėtų eiti nudarinėti grybus. Bet gal po kavos

MB nupirko kavos aparatą. Aš buvau prieš, tai visiškai nedalyvavau nei renkantis, nei dabar - surenkant. Drybsau ir laukiu degustacijos. Nors reikėtų eiti nudarinėti grybus. Bet gal po kavos

Pagyvenus, kaip kava? as be kavos aparato nemokeciau gyvent matyt
, ipratus jau.. Va, reiks ir man isipilt, dar pyrago gabaliukas taip i mane ziuri
, su knyga terasoje pats tas sestadienio vakaras.
Ryt planuojam kiema jau ziemai paruost, nuraut, ismest, nugenet, isravet
. Kitais metai smax tik siltnamis, ir tai nezinau dar. Nebeauginsiu nieko. Noriu tinget.

QUOTE(san @ 2017 09 23, 14:39)
Atšventė 10.
O antro klausimo nelabai suprantu... Nedžiovinam. Kiek nuo rasos šlapia buvo - tokią šlapią ir pakavom. Tik vienma kempinge , kai vakare lijo, tai prisinešė į prieangį purvo - kitą kartą reikės ir grindų skudurą pasiimti. Šiaip šiemet prabangiai - po 3 naktis beveik visuose kempinguose nakvojom.
Didelis vyras.

Nu rašei, kad vieną visą naktį lijo, tai pagalvojau, ar ryte spėjot išdžiovint, ar šlapią pakavot. Bet turbūt visai nepakavot, likot dar nakčiai...
QUOTE(Veluma @ 2017 09 23, 17:48)
Pagyvenus, kaip kava?
.

Kava skani

O kodėl taip anksti? Pas mane dar žiedų nemažai. Žiemai ruošiu kažkur spalio vidury.
Mes perkam pupeles ir is prekybcentrio. As matyt ne gurmane, nes labai didelio skirtumo nejauciu, geriu su pienu.
Kiemas jau nezydi pas mus, baseina supakuot reikia, siltnami nuraut ir pan. Naudojuos proga kol vyras namie ir oras geras.
Kiemas jau nezydi pas mus, baseina supakuot reikia, siltnami nuraut ir pan. Naudojuos proga kol vyras namie ir oras geras.
QUOTE(Eufemija @ 2017 09 23, 18:37)
Nu rašei, kad vieną visą naktį lijo, tai pagalvojau, ar ryte spėjot išdžiovint, ar šlapią pakavot. Bet turbūt visai nepakavot, likot dar nakčiai...
Teisingai pagalvojai - po lietingų naktų mums nereikėjo niekur važiuoti.
QUOTE(Veluma @ 2017 09 23, 08:58)
Sveikos, keliautojos. Netrukus turesim kruva fantastisku daiktu patogiam iskylavimui, tai jei ka, kreipkites 😄
<...>
<...>
kuriuo cia momentu spejot patoge isigyti?

Papildyta:
san > puikus aprasymas

as suku planus apsilankyti 6000+ su seima. parasysiu, jei issipildys 2018 svajoti juk reikia

Karra, isigyti ka? Nesupratau.
Sekmes planuojant kelione!
Sekmes planuojant kelione!
QUOTE(Veluma @ 2017 09 24, 19:54)
na daiktus iskylavimui.

o del keliones. aciu . sekmes tikrai reikia...

QUOTE(karra @ 2017 09 24, 19:26)
Kokia numatoma kelionės kryptis? Labai smagu planuoti. Linkiu sėkmingai įgyvendinti kas bus užsimota.