Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

..as prisipliusavau iki84 blink.gif vo kaip ax.gif ax.gif Nesigavo ir siandien saziningai issilaikyti.Viltis dedu i rytoju ,o gal i pirmadieni biggrin.gif Visai nedrausminga as tapau mad.gif
Atsakyti

Labas rytelis,

-200g.

Sukeisti vietomis pietus su vakariene,mazai miego ir va koks rezultatas.

Atsakyti
labas rytas, rytas be svarstykliu smile.gif geros dieneles, ryt pirmadieninis rimtas startas thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas, na skanus savaitgalis, siandien net nestebino riebus pliusas 70,2, bet jau kadangi rimtai su Mute startuojam tai tuoj viska nukratysim victory.gif
Atsakyti

Labas rytas, 

Vakar ir as sugriesijau.Vietoj virtu darzoviu ,surio uzkirtau,o ir pietus labai gausus buvo,tai siandien +400g.Savaites rezultatas 2 kg.Tiesa,dar smarkiai dirbau ,tai va -raumenai :yahoo:​ 

Atsakyti
Oneiga, super savaites minusiukas thumbup.gif taip ir toliau mirksiukas.gif

as geriu jau antra puoda kavos, pusrycius pasivelinsiu, leksiu i limfodrenazini masaza ant rollu, turiu dar kokius 8 kartus nuo vasaros likusius neisnaudotus ax.gif
Atsakyti

Nors,kai pagalvoji,tai visai neblogai as numečiau,nes kiausinius valgau su skrudinto batono riekele,o dar ir sviesto kartais uztepu😊.Jei dirbu sode,tai ir obuolys vienas kitas i skrandi ikrenta.Tai ko noret. Nu viskas,einu kiausiniu valgyt.Man antra savaite.Kaip Tu, as**,ja istverei?Nebuvo per daug tu kiausu,ar ka keitei?

Tu dar ir sportuoji gal?Nu pagarba tada.Nes as guliu lovoj ir galvoju,kaip eisiu pabegiot suni i kompanija pasiemus,bet tuo galvojimu viskas ir baigiasi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 23 spalio 2017 - 08:20
jo, zinok nemazai tu kiausu ir tikrai keiciau, ar tai i vistiena ar tai i varske, nes ryte ir vakare kiausai tai tikrai buvo too much biggrin.gif

su sportu pas mane sunkiai, kai pagaunu ūpą, tai liuks, bet dazniausiai tai as tyyngiu biggrin.gif tas masazas tai ne sportas, ten tik bruzintis i ta bugna reikia ir ale liekneji, nors realiai tai nelabai smile.gif
nu as zinok ir visa laik svajojau va vaikas iseis i darza, turesiu marias laiko, eisiu begiot, sportuot... aha..... megaujuos kad namie tyla ir ramybe ir niekur nenoriu varyt :DDDD
Atsakyti

Nu kazin kur Mute?Ar tik nekerta kokios bulkos? :P​ Ale kaip as pati noreciau ko nors bulkinio.Suandien man nusimato pabuvot pas zmones,kurie kepa labai skania duona su visokiais ten pribambasais,tai nezinau nezinau....

Atsakyti
Muuuuuuteeeeee ploja.gif

grizau bile kaip alkana, tai pasikepiau kiausiukus, dar kad sociau butu varskes pakiuka salia garnyrui biggrin.gif sukirtau kaip mat, tai dar kavutes pagurksnosiu, veliau obuoliuku reiks uzkrimst, vakarienei vistytes krutineles pasikepsiu ax.gif

as vakar nemazai bulkiniu produktu prikirtau, sian aciu nenoriu biggrin.gif o ten tie zmones jei kepa special duona, tai niaaaam, nemanau kad bus labai kazkoks blogis, juk ten ir pilnu grudu ir seklu prideda, man labai tokia patinka, o jei dar sviezia ar net silta nu tai bigsmile.gif
Atsakyti

:D geri Tavo pietus.Ir varske,ir kiausiniai ir dar obuoliai.Nors maniskiai irgi ne prasti buvo.Net nepastebejau kaip prarijau vistienos krutineles gabaliuka,dar slaunyte ir dar ant virsaus uzmeciau tris mesos kukulius.Vyras tai zvengia,kad kai nesilaikiau dietos valgiau maziau.O kai pasakiau,kad ir lomonado man galima,tai jau ir dukra juoktis pradejo.Nu keistuoliai ne kitaip :D 

Vakarienes,kaip suprantu,jau nebereiktu,bet...

Atsakyti
rolleyes.gif man geda peleda ax.gif Iki vakarienes kaip ir gerai sekesi...veliau saujele migdolu ir lazdyno riesutu istraksejo tongue.gif Jau kaip po keptu obuoliu alkis uzslinko,o gal del artejancio salcio,-gi reikia pasiteisinima susimastyti biggrin.gif Zodziu,po vakarienes dar pora sumustiniu su menkes kepenelem ir 4 ,,lazdeles'' keptos duonos (labai pacesnakintos).
Dabar jau ramu blush-anim-cl.gif
Ryt imsiu antraja ,vistiek kitas pirmadienis startinis gausis hihihi.gif
Atsakyti