Kaip gera zinot,kad as ne viena tokia bevale.Privalgiau vakare visokiu nesamoniu, o ant virsaus dar simtalapio gabaleli prigriebiau.Nu cia , matyt, tam, kad uztikrintas pliusas butu.Oi kaip pykstu ant saves.Kita savaite ir man bus startine

man vakariene irgi patobulinta gavosi, tai siandien labai bijojau pliusa pamatyt, bet -200, tai vis sis tas

ui kaip atsalo oras, pavalgau pusrytukus ir einu spintas tvarkyt, reik siltesnius rubus traukt, vaiku komodas pertvarkyt, prametyt ka jau isaugo, ir t,t....

O as nezinau kiek pliuso uzsidirbau,nes svarstykles sustreikavo,eisiu elementu pirkt.
Isgeriu antra puoda kavos ir einu kiemo tvarkyt,spintos dar palauks.
Neisivaizduojat kaip as kovojau su savimi,kad neatidaryciau saldytuvo,kuriame pasleptas simtalapis .prisigalvojau visokiu darbu kieme ,papletkavau su kaimyne,pavedziojau suni dvigubai ilgiau,bet sutemo ir as parejau trobon,o ten saldutuvas su simtalapiu
.Tiesiog rankos pacios ji atidare,o gabalas to simtalapio staigiai atsidure skrandyje.
Zodziu,veltui kovojau,baigesi tuo paciu,kaip visada.
Svarstykles nerodo net ir su naujais elementais.Matyt,kad nesinervuociau visko prisirijus.

As sia savaite sumasciau eksperimenta padaryti

O dabar einu obuoliu pyragelio is orkaites traukt

Eksperimentuoji ar obuoliu pyragas padeda padeda lieknet ?
As cia is pavydo,nes labai noreciau didelio gabalo

Mute, na na kas ten per experimentai?

Oneiga, zinok as jau seniausiai buciau ta simtalapi patvarkius ir pusryciam ir pietum

As irgi pastrigus kelinta diena, tik mano skaiciukas baisesnis- 76,2

O pas mane vis tas pats 76,2.Jauciu, pirmadieni teks tik kefyriuko pagert, jei ir toliau taip.Sia savaite ne gramas nenukrito.
Mute, kaip Tavo eksperimentas? Kudeji viena ir nesidalini su mumis savo sekme?Ar grazu taip .As trypcioju vietoj,laukiu, o Tu kaip desi pro sona.
Labas rytas,
Vel tie patys 76,2.Nuosirdziai nesuprantu kodel.Nieko griesno neprarijau

Su tuo savo eksperimentavimu nukraciau tik -500g.Zodziu ir tame naujame ,,reikale'' be nukrypimi neapsieita

Mastau,kad galeciau ir tas 6 val.,,teisingiau pasimaitint

Bandysiu savaitgali teisingiau pasimaitint.Taip norisi greiciau i 79,9 perlipti