Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Nu matai, to batono as kasryt su kiausais po riekele suvalgau ( ir dejuoju, kad kg nekrenta  :D ), bet as noriu gi kokio didelio burgerio :D O Tu nenori tokio maisto, cia man vienai kvankt :mastau: ?

As kepiau lydeka.O pas Tave kas gavosi ?

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 11 17, 19:24)
<p>Nu matai, to batono as kasryt su kiausais po riekele suvalgau ( ir dejuoju, kad kg nekrenta  biggrin.gif ), bet as noriu gi kokio didelio burgerio biggrin.gif O Tu nenori tokio maisto, cia man vienai kvankt mastau.gif ?</p>
<p>As kepiau lydeka.O pas Tave kas gavosi ?</p>
<p> </p>
<p> </p>

Vat kaip iseina,isdykauji vistik mirksiukas.gif Man burgerio nesinori,gi negaliu kramtyti ax.gif O ir po tokiu islaidu smegeneles aprimo,nereikalauja nieko griesno tongue.gif Gal yra sansas issjudint svori rolleyes.gif
Vakarienes dar nepagaminau,jauciu,kad virsiu,tingiu su kepimu .zaistis.Dar ir neatsilusi zuvyte ax.gif Einu traukt is kameros.
Atsakyti

Kiekviena vakara sau pasakau, kad ryt jokiu batonu, o kiekviena ryta pasiskrudinu riekute :rolleyes:

O dabar va sedziu ant sopkes :D ir svarstau gert vyno taure ar ne.Jei isgersiu bus +, ar ne.Va cia tai problema, ne taip kaip pas Tave kept zuvi ar virt :lol:

Atsakyti

As** arba mus paliko ,arba ateis cia tuoj su kokiais 65kg :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 17 lapkričio 2017 - 20:39
QUOTE(Oneiga @ 2017 11 17, 21:28)
<p>Kiekviena vakara sau pasakau, kad ryt jokiu batonu, o kiekviena ryta pasiskrudinu riekute rolleyes.gif</p>
<p>O dabar va sedziu ant sopkes biggrin.gif ir svarstau gert vyno taure ar ne.Jei isgersiu bus +, ar ne.Va cia tai problema, ne taip kaip pas Tave kept zuvi ar virt lotuliukas.gif</p>

As pirmais kartais pusryciams neatsisakydavau skrudinto batono riekeles.Aisku jau tada sveriau 62kg.Pati pirma karta laikiausi labai tvarkingai,man pakako to jog galiu bele kiek valgyti tai ka galima,tai ir kirsdavau bele kiek biggrin.gif
Va kas del vyneliu ar ko stipresnio tai isvis neturiu potraukio.Jau ,,n'' metu to atsisakius esu.Nebent kada nors pati savo pasigaminciau ax.gif
Zuvi vistik viriau ir ne lydeka turejau,o vegele.Susiblenderiavau,vos suvalgiau,gal jau skrandis susitrauke,o gal vandens daugiau gert pradejau hmm.gif O greiciausiai tai,kad nekepta biggrin.gif Labai gaila buvo vegele virt.

as** tikrai jau turbut arba sukudus arba ,,nutrukus'' ax.gif
Atsakyti
Planuoju rytojaus meniu:ryte kiausinis su kava,pietums kepti obuoliai su cinamonu,vakare mastau apie vistienos blauzdeles.Turbut jas sutrinsiu arba smulkiai smulkiai susipjauscius pasikepsiu.Bus rytojaus vakare matyt.Gal saltienos uzsimanysiu rolleyes.gif Va tik su salotomis prastai,visai ju nevalgau.Ryt mastau susitarkuot baltojo ridiko,gal nebus astru ax.gif
Kaip sekasi,ar atsispyrei vyno taurei?
Isgerk vandens su apelsino skiltelemis,bus geriau nei vynelis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 17 lapkričio 2017 - 22:39

Vsio,pavelavai :P Isgeriau taure beziuredama paramos koncerta,o dabar uzmigt negaliu,nes valgyt noriu :D .Va taip ir buna su tuo  vyneliu.

O Tau su valgymu tai ne kas.Kaip babyte su protezais stiklineje :P  :D Tfu tfu tfu,kad tik neprisisnekeciau :D

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 11 18, 00:32)
<p>Vsio,pavelavai tongue.gif Isgeriau taure beziuredama paramos koncerta,o dabar uzmigt negaliu,nes valgyt noriu biggrin.gif .Va taip ir buna su tuo  vyneliu.</p>
<p>O Tau su valgymu tai ne kas.Kaip babyte su protezais stiklineje tongue.gif  biggrin.gif Tfu tfu tfu,kad tik neprisisnekeciau biggrin.gif</p>

Taip tai galeciau valgyt normaliai,tik gal perdetai bijau,kad uzlys maistas,nesugis gerai ...turi prigyti implantas.Prisiskaiciau,kad gali gijimo galvute atsokti,siulai isirt...tai ir issidirbineju biggrin.gif
O as po zuvies pliurzytes tik vandens gert noriu,troskina labai.Gal vaistai kalti.Ryt jau tik antibiotikai ir gerosios bakterijos beliks,vienus pribaigiau..nemegstu vaistu schmoll.gif
O Tau galiu patarti :nesikankink,issikepk koki kiausini,ar surio pakramtyk mirksiukas.gif juk baltymai nepakenks!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 18 lapkričio 2017 - 00:45
Laba,siandien -600g. smile.gif Oneiga,kaip pas Tave,ar nieko nepridirbo vyno taure?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 18 lapkričio 2017 - 12:20
QUOTE(Mutė @ 2017 11 17, 22:51)

as** tikrai jau turbut arba sukudus arba ,,nutrukus'' ax.gif

drinks_cheers.gif doh.gif

sveikos sveikos, oi pas mane nesibaigianciu baliu periodas, tai net geda rodytis, nes nu ka, viena diena svente, kita diena poilsis, poto ziurek vel kokia proga blush2.gif jau net nesisveriu kasdien, nes nu kam save traumuot biggrin.gif ir siaip, jau taip atsibode tie kiausiniai, mesa, ir varske unsure.gif ir traukia ant kokiu bulkyciu, duonyciu blush2.gif jau net nezinau kokio imtis mitybos plano kad patiktu laikytis ir kad nebutu griesnas ir svoris kristu ax.gif

o jus kudekit, lieknekit, as siuo metu prastas pavydzys 4u.gif biggrin.gif

ai dar pasiguosiu, nu kaip nesiseka vistienos normalios nusipirkt, kazkoks kosmaras, is lidlo pirkau ketvircius tai kazkokie smirdantys ir prie kaulo papuve, uzvakar is maxes paeemiau irgi ketvircius, is isores nieko, bet prapjovus kazkokia ir keista mesa, su kvapeliu unsure.gif fuuuuuuuu.... anksciau visa visciu pirkdavau, bet kelis kart kai papuole smirdantis tai nebeperku tokiu daugiau, dabar ziuriu labai pasimaunu ant nevykusiu ketvirciu blink.gif zodziu, krutinele dar dar normaliai papuola paimt, bet jau po paskutiniu bajeriu jau net ir tos nebenoriu imt
Atsakyti

Laba,siandien -600g. smile.gifOneiga,kaip pas Tave,ar nieko nepridirbo vyno taure?

Pridirbo,siandien 0 :rolleyes: Taip iseina, kad teks pamirts vyneli, jei noriu sukust :hmm: .

Va ir As** per vyneli nekudeja :D 

O man visai patinka tie kiausiniai.Dabar net galvoju kaip as be ju trecioje savaiteje. :)  :)Ar as teisingai supratau, trecioje savaiteje galima valgyt bet kada?Nereikia tu tarpu laikytis, uzsimanei pvz obuolio ir ziaumoji?Nu jeigu as persirisiu i ta trecia savaite, tai busiu pati save nugalejus :D Ir ta proga nusipirksiu kvepalus.Gal :D​ 

Atsakyti
QUOTE(as** @ 2017 11 18, 13:50)
drinks_cheers.gif doh.gif
jau net nezinau kokio imtis mitybos plano kad patiktu laikytis ir kad nebutu griesnas ir svoris kristu  ax.gif

o jus kudekit, lieknekit, as siuo metu prastas pavydzys  4u.gif  biggrin.gif
ai dar pasiguosiu,  nu kaip nesiseka vistienos normalios nusipirkt, kazkoks kosmaras,

Tai pagal ta riboto laiko mitybos plana gali valgyt ka nori mirksiukas.gif Vandens daugiau pagerk ir nesukaupsi bent jau papildomu kg.Atsbaliavosi ir vel ,,surimtesi''.Mes cia Taves lauksim mirksiukas.gif
Ka del vistienos tai labai svarbu kaip ji PC laikoma.As is RIMI tokios buvau parsinesus aggressive.gif Pas mane namie vistienos eksperte yra-katyte biggrin.gif Ji buna ,kad vistienos krutineles daznai atsisako,nors is kvapo ir isvaizdos tokia gera mesyte...tenka duot kiaulienos.Pastebejau,kad lidnine malta mesa katei patinka tongue.gif niekad nepirkdavau gatavai maltos,dabar jau isdrisau smile.gif
Isvada-reikia savo vistas laikyt biggrin.gif Pavydziu kas turi kaima wub.gif

Papildyta:
QUOTE(Oneiga @ 2017 11 18, 14:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Mutė" data-cid="71891740" data-time="1511000372"><div><p>Laba,siandien -600g. vartotojo įkelta nuotraukaOneiga,kaip pas Tave,ar nieko nepridirbo vyno taure?</p></div></blockquote><p>Pridirbo,siandien 0 rolleyes.gif Taip iseina, kad teks pamirts vyneli, jei noriu sukust hmm.gif .</p><p>Va ir As** per vyneli nekudeja biggrin.gif </p><p>O man visai patinka tie kiausiniai.Dabar net galvoju kaip as be ju trecioje savaiteje. smile.gif  :)Ar as teisingai supratau, trecioje savaiteje galima valgyt bet kada?Nereikia tu tarpu laikytis, uzsimanei pvz obuolio ir ziaumoji?Nu jeigu as persirisiu i ta trecia savaite, tai busiu pati save nugalejus biggrin.gif Ir ta proga nusipirksiu kvepalus.Gal biggrin.gif </p>

Man taip pat kiausiniai nepabosta,aisku jei skaniu prisiperku.
Trecioje savaiteje as nesilaikydavau grieztai 3 kartu valgymo,valgiau kada norejau mirksiukas.gif
Tikiu ,kad pavyks ir kvepalus turesi drinks_cheers.gif
Atsakyti