Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Su kiausiniais irgi buvo bajeris, pasikepiau valgau ir vienu metu uzuodziau toki dvoka nuo ju kad vos neapsivemiau, primine ta papuvusia vistos mesa blink.gif

Oneiga, taip taip drinks_cheers.gif vynelis kisa koja, bet va prisiminiau delcios dieta, tai ten vakarienei taure vyno, kada cia ta delcia? man visai i tema butu jos pasilaikyti gal alc.gif
Papildyta:
oi, nugis jau prabaliavojau sio menesio delcia biggrin.gif sian paskutine diena ax.gif uch, kokia cia kita dieta sumascius? hmm.gif gal grikiu kokia savaitele palesus?
Papildyta:
realiai tai tikrai nezinau ko noreciau, visas maistas taip pabodes, bet apetitas nuo to ne mazesnis, valgyt noriu, bet dazniausiai aisku visokias nesamones renkuosi rolleyes.gif
Atsakyti

Tai taip iseina, kad mes abi cia pijokes :D Tu net delcia prauliavojai :D

Siaip tai pats vienas vynelis gal nieko :hmm: , bet kad prie jo vis uzkandos atsiranda, kuri viska ir sumaiso.Nors as vakar geriau neuzkasdama, o SM narsydama ir vis tiek pakenke.

Siandien vakarienei man vaisiai, o noriu mesytes :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(as** @ 2017 11 18, 16:29)

realiai tai tikrai nezinau ko noreciau, visas maistas taip pabodes, bet apetitas nuo to ne mazesnis, valgyt noriu, bet dazniausiai aisku visokias nesamones renkuosi  rolleyes.gif

Manau,kad reikia Kelias dienas normaliai pasimaitinti,t.y.pusryciams kokios koses ar blynu,pietums pirma,antra ,trecia,o vakarienes vel kazko normalaus.Pamatysi kaip aprimsi ir vel noresis grieztesnio grafiko tongue.gif Svarbu saves negniuzdyti krastutinumais mirksiukas.gif
Vos 3 obuolius suvalgiau,zalius.Susipjausciau skiltelem kaip bobulyte tongue.gif Bet gal del to ir atrode,kad kiekis didesnis,nes kol supjausciau,kol gerai sukramciau-pavargau,o ir sotumas greitai atejo.Man diziausia beda buvo,kad nejausdavau sotumo,jau pilvas prikistas,o sotumo ner...Gal busiu ,,pagijus'' bigsmile.gif
O gal padidejes sugerto vandens kiekis kaltas ax.gif Va tik kaip taip tvarkingai ji visalaik gerti,kaip neatprasti hmm.gif
Oneiga,ka uz zando kisi?Nesuklupk mirksiukas.gif
Atsakyti
Viskas,dienele i pabaiga,tvarkingai atlaikyta.Vakarienei pasiruosiau troskinuka:grybai(keliu rusiu,savos ziemines atsargos) su vistienos slauneliu mesa.
Dar priklausytu salotos bet manu apseisiu..
Suku galva kokia savaite nuo pirmadienio rinktis,ar pirmaja ar antraja ax.gif Kaip ir su pakeitimais meniu pirmoji praejo,bet kita vertus rezultatas geras hmm.gif -3,6kg.Iki pirmadienio tikiuosi,kad nors kiek gramu dar nutirpinsiu rolleyes.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Vel 0.

Mute, as tokia nuspejama :D ?Tuo metu kai klasei, kaip tik uz zando kisau pelesini suri.Oi nereikejo, bet jau po viskam :D

Siandien man vistiena :yahoo:

O Tu imk antraja savaite, juk tvarkingai atsilaikei.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 11 19, 10:06)
<p>Labas rytas 4u.gif</p>
<p>Vel 0.</p>
<p>Mute, as tokia nuspejama biggrin.gif ?Tuo metu kai klasei, kaip tik uz zando kisau pelesini suri.Oi nereikejo, bet jau po viskam biggrin.gif</p>
<p>Siandien man vistiena yahoo.gif</p>
<p>O Tu imk antraja savaite, juk tvarkingai atsilaikei.</p>

biggrin.gif ,tai ,kad lengva nuspet tongue.gif Pas mane +100g,vo kaip.
Imsiu antraja.O Tu treciaja?
Man taip pat vistiena,virtos darzoves....zodziu soti dienele..kad tik minusas nesumazetu unsure.gif
Jauciu ,kad tik po antros savaites perlipsiu 79 rolleyes.gif
Atsakyti

Dar nezinau katra savaite imsiu, labai jau daug vistienos siandien buvo :D Gal vis tik trecia bandysiu.Bus matyt rytoj.

O Tu ko cia prisipliusavai?Valgyt kuo neturi bet va vis tiek sugebejai kazka griesno suslamst :P  :D

Niekaip su vandeniu nesusidraugauju.Arba kava, arba nieko.

Slenku link lovos, kol vel ko nors neprarijau :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 11 19, 22:23)
<p>Dar nezinau katra savaite imsiu, labai jau daug vistienos siandien buvo biggrin.gif Gal vis tik trecia bandysiu.Bus matyt rytoj.</p>
<p>O Tu ko cia prisipliusavai?Valgyt kuo neturi bet va vis tiek sugebejai kazka griesno suslamst tongue.gif  biggrin.gif</p>
<p>Niekaip su vandeniu nesusidraugauju.Arba kava, arba nieko.</p>
<p>Slenku link lovos, kol vel ko nors neprarijau rolleyes.gif</p>
<p> </p>

Nu nieko griesno nesuslamsciau schmoll.gif Matyt ir taip perdaug nukrito tongue.gif Katik vakarienei zirniu koses priraiciau,sedziu rami ir laiminga.Nu niekad ju nevirdavau,nezinojau,kad man jie taip patinka biggrin.gif Prisipirkau kiausiniu,ruosiuos antrai savaitei.Ir vandens parsitempiau,labai jau greitai jis issigeria,pasitaisiau tongue.gif
Labai idomu kiek numetei per antraja bigsmile.gif bigsmile.gif

Atsakyti
Labas rytas smile.gif Pas mane vel +100g blink.gif
Pirmos savaites rezultatas -3,5kg.
Leliauju i antraja ax.gif
Atsakyti

Labas rytas,

+500g :unsure: Taip iseina,kad savaites rezultatas -400g tik.

Bandysiu imt treciaja.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 11 20, 11:28)
<p>Labas rytas,</p>
<p>+500g unsure.gif Taip iseina,kad savaites rezultatas -400g tik.</p>
<p>Bandysiu imt treciaja.</p>

Matyt menulio faze netinkama,kad prisipliusavom mirksiukas.gif
Vaje,negi ir man antroje saviteje taip nekris blink.gif Kita vertus svarbu nepripliusuot biggrin.gif
Na ka,sekmingos mums savaites drinks_cheers.gif
Atsakyti
laba diena, na as jau apsirupinau teisingu maistu - kaimiskais kiausiniai, sviezia kaimiska vistos krutinele, turiu dar varskes, agurku pomidoru, tikiuos skaniai ir sociai valgysiu be pasaliniu minciu biggrin.gif tai ka startuoju su 71,2, geros mum savaites

mute, liuks minusiukas 4u.gif
Atsakyti