Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveikos,

pas mane irgi 0 :hmm: Tikrai nieko griesno nesurijau.Pilnatis :D​ 

Atsakyti
O as po obuoliuku kaip valgyt norejau,bet va prakenciau ir vel ramu smile.gif Mastau kaip cia skaniau vakariene pasiruosti rolleyes.gif Siandien prie mesytes salotu galima,tai gal koki ridika susitarkuosiu,mestelsiu i bliuda sauksteli grietinytes ax.gif Pakepsiu vistienos blauzdeliu mesytes..viskas jau pradedu alki jaust biggrin.gif
Reiketu pradet ir man sventem ruostis,kazko as ju nelaukiu...bet gi reikia smile.gif
Atsakyti
..tylu unsure.gif ,ar tik nekemsat kazko griesno mirksiukas.gif biggrin.gif As jau ir naktines kavos isgeriau,ir rytojui pietums lesiu prisiviriau,ir vakarienei lasisos gabalioka is saldiklio issitraukiau.Beliko aizbergo salotos dasipirkt.Tvarkingai diena issilaikiau,lauksiu rytojaus,smalsu ar gero minuso sulauksiu rolleyes.gif
Ryt nelengva dienele susiplanavus esu-prasileksiu po parduotuves,egle reiketu parsivilkti..nu zodziu bus ka veikt,kad tik kas nesujauktu siu planu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 07 gruodžio 2017 - 21:47

Kai svoris nejuda, tai taip ir norisi viska mest ir kazko "prisiest", prikepiau vakar vyrui cebureku ir keksiuku, bet atsilaikiau. Pasisotinau beziuredama kaip jis valgo  :D 

Ir buvo verta ,pagaliau issijudino svoris! -500g, perziangiau i 77kg  :yahoo: 

Atsakyti
Na va,matai verta buvo nenusideti clap_1.gif Pas mane tik -100g,puse pakoleio sviesto tongue.gif
Minusas koks bebutu yra geris biggrin.gif
Oneiga,kiek pas Tave?manekene Tu musu biggrin.gif
Atsakyti

Manekenei ne kas,vel 0.Atrodo,per anksti nosi uzrieciau :D .Nieko griesno nesurijau,tai kodel,uz ka,kodel man ir t.t :lol: Tikiuosi,kad ir man bus kaip Charllotei :bigsmile: As tai dar mastau ar gyva egle pirkt,ar savo antikvarine puost  :hmm: Nu dar pamastyt reiks. Dovanas jau supirkot?As siek tiek turiu,bet dar ne visas,teks ir man iki parduotuviu lekt.Bet gal ryt :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 08 gruodžio 2017 - 13:47
QUOTE(Oneiga @ 2017 12 08, 14:43)
<p>Manekenei ne kas,vel 0.Atrodo,per anksti nosi uzrieciau biggrin.gif .Nieko griesno nesurijau,tai kodel,uz ka,kodel man ir t.t lotuliukas.gif Tikiuosi,kad ir man bus kaip Charllotei bigsmile.gif As tai dar mastau ar gyva egle pirkt,ar savo antikvarine puost  hmm.gif Nu dar pamastyt reiks. Dovanas jau supirkot?As siek tiek turiu,bet dar ne visas,teks ir man iki parduotuviu lekt.Bet gal ryt hmm.gif</p>
<p> </p>

Pagal mano svori manekene mirksiukas.gif
Eglute visad tik gyva puosiu,gal siandien issiruosiu jos pirkt.Dovanu man ne tik kalediniu reikia,dar maratonas gimtadieniu pries jas-kapiec zodziu....As tai sau stomotologines kancias pasidovanojau biggrin.gif Dar pirmadieni keliausiu,gal jau paskutinis ar priespaskutinis karta unsure.gif Jau pabodo..
Zodziu dovanu dar neturiu ne vienos ax.gif
Atsakyti

Su dovanom nelabai pasistumejus, reik susiimt nedaug laiko beliko..nors nelabai daug man ju reikia pirkt. Mes tokia tradicija isivedem,kad lapelius su vardais traukiam kaip mokykloj, taip isvengiam dovanu pirkimo visiem -tevam,seneliam,broliam,sesem ir tt. Zodziu perku viena dovana kazkam is seimos, vyrui ir seimos vaikams ir keliom draugem  :rolleyes: 

Dar kita savaite isvaziuoju i kelione savaitelei tai grisiu pries pat sventes. 

Eglute irgi teks puost grizus, o tai tustiem namam neapsimoka papuost ir palikt  :D 

Siais metais mastau apie naturalia, gal keni pasipuost 

:ax: 

Atsakyti
...na va,parvilkau eglute,tiksliau keni wub.gif Grazu isrinkau wub.gif Tuo paciu nauja stova prigriebiau,nes senasis daug vargo sukeldavo,reikes pensijon isleist tongue.gif
Beliko dovanos ir maistas ...
Dienele saziningai atlaikyta,gal kazkiek palengvesiu tongue.gif Mastau kokia savaite reiks imt unsure.gif ,ta antroji man buvo nenusisekusi blush2.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u: 

-300g.Pasak Mutes - pusantro pokelio sviesto :D 

Atsakyti

Sveikos, 

-400g tai cia jau visi du pakeliai sviesto   :D  :D 

Atsakyti
Sveikos smile.gif -500g.2,5 pokelio biggrin.gif Ir sone sukinejas sviesto is Lidlo reklama su sviestu ir persimonais tongue.gif tarsi sakytu-pietums juk vaisiai ir sviestuko kiek netekai-reikia pasipildyt lotuliukas.gif
Pietums vakar vaisiu neuzsipirkau,mastau ko noret,namie turiu obuoliu,tik kazkaip nesinori ju ax.gif Gal koki meliona nulekus parsivilkt rolleyes.gif
Oneiga,ka tu pietums issirinkai?
Atsakyti