Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveikutes :) 

egles namo netempiau,siaip labai daug reikalu visokiu turejau,o paskui uzplauke noras pasidaryt kalediniu puoksciu,nu tai ir apkroviau visur.Kazin ar rytoj neuzeis noras viska ismetyt :D 

Savaites rezultatas,tai net geda sakyt,tik -700g.Ner net ko lygintis su Tavim :blush-anim-cl: 

As irgi imu pirmaja.

Charllote,gal Tu sportuoji?Gi buvo pas mus mergaite,kuriai vis nekrito ir nekrito,o ji ir valge mazai ir begiojo.Paskui apimtis pasimatavo ir suprato,kad vis tik kusta.Atsimeni, Mute?Atrodo Wixxx cia vis bedavodavo,o mes erzinom,kad raumenai  :D auga.

Atsakyti
Prisimenu ir kaip kitai svoris nekrito,ogi isaiskejo,kad laukiasi nestuke.gif
O Tau tai jau ir neturi taip sklandziai tirpt,juk jau sitiek nukratei mirksiukas.gif ir manes reiketu palaukti biggrin.gif
Kepu tortui biskvitus...oi kaip reikes kremu,o veliau ir pacio torto istverti neparagavus,jau nekalbu apie visa kita maista kurio priruosiu doh.gif
Kazkaip uzsispyrimas aplanke mane,gal ir sukusiu dar tongue.gif o kitais metais ir liekna patapsiu wub.gif
Atsakyti

Labas rytas,

svarstykles parode -800g,bet buvau prisipliusavus 400,tai reiskia -400g.Du pokeliai sviesto,ane :D ?

Mute,pradedi baliavot,kad tortus kepi?O koki kepi,gal kazka naujo idomaus,tada ir man reik :D ?

Koks minusas siandien?

Atsakyti
-400g,bet dar priaugtu 100g like.Ai tortas paprastas,biskvitas perteptas karameles ir maskarpones kremais.Kadangi nevartoju deganciu gerimu tai geru konjaku sulaistysiu
tortuko bisvitus tongue.gif Ir pati nevalgysiu ax.gif oi kaip teks prakentet rolleyes.gif
Siandien dar nebaisi diena,bet va ryt tai istvermes ir uzsispyrimo isbandymas nusimato biggrin.gif
Atsakyti

Sveikos, na lyg ir nesilaukiu  :blink: 

Bet svoris durnavoja.viena kart parode 0,antra -100g tai laikysiu,kad 100numeciau.si savaite visai prasta kritimo atzvilgiu  :hmm: 

Atsakyti
Kaip mergaites diena praejo,ar tvarkingai?
As didvyriskai torta sulipdziau,kasneli atgnybau paragaut ar valgomas,sukramciau,isspjoviau,burna issiploviau tongue.gif Kaip degustatore biggrin.gif Nu skanus gavosi ax.gif Jei ne dieta tai ui kiek suraityciau rolleyes.gif
Pietums padauginau mesos,nenoriu vakarienes.Gal ir nevalgyt hmm.gif
Atsakyti

Sveikos, taigi dvieju savaiciu rezultatas -3kg. Nelabai daug,bet neblogai.

Kolkas palieku Jus , ryt išskrendu slidinet,grisiu tik ant svenciu, po nauju manau vel prisijungsiu i Jusu buri  :mirksiukas: 

Graziu Jums svenciu ir sekmingo lieknejimo!

Atsakyti
QUOTE(Charllote @ 2017 12 13, 12:59)
<p>Sveikos, taigi dvieju savaiciu rezultatas -3kg. Nelabai daug,bet neblogai.</p><p>Kolkas palieku Jus , ryt išskrendu slidinet,grisiu tik ant svenciu, po nauju manau vel prisijungsiu i Jusu buri  mirksiukas.gif </p><p>Graziu Jums svenciu ir sekmingo lieknejimo!</p>

Smagios keliones,saugaus slidinejimo 4u.gif O rezultatas visai geras mirksiukas.gif Lauksim sudriztancios drinks_cheers.gif
Papildyta:
+300g,gal bemiege naktis,o gal tai,kad vakarienes nevalgiau unsure.gif
Oneiga-jauciu,kad nutrukai hmm.gif
Atsakyti

Ot ir ne :P ,nors gal siek tiek,nes pietums suvalgiau didziuli gabala tikros namines desros.Vakarienes ir as nenoriu,bet ir pliuso nenoriu,tai gal pavalgyt :hmm: Siandien buvo 0.Nenori tie lasiakai trauktis,oi nenori :D 

Kepu keksiukus.Kazin kaip cia bus.Reiks ir man kramtyt ir isspjaut :D 

Charllote,smagiu atostogu :4u:

Atsakyti
O as jau maniau,kad jau isdykauji tongue.gif Nesuprantu kas cia darosi su svoriu,keistai pastrigo.Siandien paragavau sio bei to is draudziamojo saraso,gal ryt isvengsiu didelio pliuso unsure.gif
Jau savaite ipusejo ,o as vis vietoje mad.gif
Atsakyti
Labas rytas,turiu riebu pliusa mad.gif visa kilograma doh.gif
Atsakyti

[indent=1]Labas rytas,[/indent] [indent=1]- 300g.[/indent]

Kiek pastebejau, tai kiekvienoj savaitej ,kokias 2 ar3, dienas svoris stovi vietoj, arba prisipliusuoja.Bent jau man taip.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 14 gruodžio 2017 - 09:30