Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

As jau siandien startavau smile.gif Nemenka pliusa uzsiridenau,nebegalima buvo laukti rytojaus tongue.gif
Atsakyti

Su kiek startavai?

As maniau pradesianti nuo 69,2 ,  bet nesigavo,dar vis valgau :rolleyes:

Atsakyti
85,5 topsecret.gif Vakar vakarienei vietoj mesytes 3 cepelinai(gaminau Naujiesiems keptus,daug likuciu liko,tad naikint padedu tongue.gif )
-1,100g smile.gif
Atsakyti

Oi kaip noreciau tu cepelinu.Reikejo cia Tau kalbet apie juos :P

As startuoju su 70,5, bet jau prarijau sumustini su kumpiu.

Kazin kur Charllote? Matyt dar svencia :)

Atsakyti
As mastau,kad visos lieknetojos nuo kitos savaites pasirodys biggrin.gif jei nepersigalvos ax.gif
Labai daug matyt posventiniu,,reikaliuku'' like biggrin.gif
As cia tokia pavyzdinga nes jau nera kur besiplest,bijau ,kad jei dar savaite prazyliociau tai nebetilpciau i jokius remus.
Atsakyti
su naujaisiais!!!! su naujais tislais ir siekiais!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

na ka, as sian isdrisau pasisvvert, tai lengvas sokas, bet aisku ner ka noret, kazkoks juodas periodas buvo uzejes, dabar jau suimu save i naga, nes nu ziauru 74,1, jokie dzinsai neusisega unsure.gif
Atsakyti

Ir Tave su Naujais :4u:

Siandien 0.Negaliu su smegenimis susitart :D

Atsakyti

Sveikos! Su Naujais metais! Gerų,sėkmingų ir lieknų  :) 

Aš laikausi nuo antradienio dietos, tik kazkodėl man i forumą neleido prisijungti 2dienas,skaityt leidžia,o prisijungt ir rašyt ne. Čia taip būna?ar tik man taip?  :D 

Šiandien rytą pasitikau su 77,2kg.

Pusryčiai tvarkingi - 2kiaušiniai ir kava, pietums turbūt kaip visada nieko  :unsure: 

Kaip Jūs laikotės?

Atsakyti

Nu va taip ir laikomes,kad pas mane vel 0 :D .Gal kazkaip issijudins,bet prasideda gimtadieniu maratonas,tai oi kaip sunku bus.

Muteeeeee,valgai? :P

Atsakyti

Tai kur visos pasidejot :hmm: ?Numeciau 300g ir nera kam pasigirt :P

Atsakyti

Pasigyrk,as esu  :rolleyes: tik mane ne visada ileidziq i foruma, matyt kazkuo nepatinku  :D   :D 

O as siandien diena pasitikau su 0. Nezinau kodel,bet jau pripratau kad taip buna.

Atsakyti

Sveikos!

Kur visos pradingot?  :4u: 

As siandiena pasitinku su +300g. Nezinau net kodel, gal kad visa nakti vandeni geriau,nes labai troskino.

Atsakyti