Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Aha,greiciau baigtusi tos visos sventes mad.gif visiems vis linkiu smagiu linksmu svenciu,o pas pacia viduj pyktis verda...asaru priliejau,perejau prie pikciuvienes roles smile.gif
Parsivilkau silkiu nedarinetu,primeciau kiek ,,rankdarbiu ''laukia,o dar MB spejo uzsiutint...nezinau ka praryt ,kad aprimciau.Nieko griesno, apart kuciukus, namie nebegyvena unsure.gif
Siandien sumasciau susivilkt visus produktus,o ryt namus kuopt.
Gal kiti metai taikesni ramesni bus hmm.gif Gal noresis svest..
O del svorio nebekvarsinau sau galvos,kitamet pasiseks biggrin.gif Tu tai saunuole,sukudai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Pavydziu baltu pavydu tongue.gif Irodei ir man, ir sau,kad imanoma sukust kai labai nori thumbup.gif
Atsakyti

Labas rytas,

ka juos kur velnias, tuos kuciukus :mad2: Nezinau kiek surijau vakar vakare.Dar nagus nusilakavau taip, kaip zadejau niekada nelakuot,nu zodziu, viskas negerai.

O kas del MB, tai pas juos tiesiog nerealus sugebejimai sunervint.Ir kuo toliau- tuo dazniau.

Pas mane 0.

Viskas lipu is lovos, einu kuoptis.

Atsakyti
biggrin.gif suradau, kad kaltas menulio uztemimas ,ner ko noret,kad viskas gerai butu kai astrologai teigia jog nekoks laikas kaledom ispuole tongue.gif
As irgi kuciukus truputi aplankau,patikrinu ar nesudziuvo biggrin.gif Va dabar katik 6 silkes isdarinejau-zygdarbis atliktas.Beliko dali suskulkint ,i morkas sumest,o likusias ryt apsispresiu su kuo ruost.Gal uzteks dar vienos misraines su grybais.
O nakti tai iki 2valandu saltiena viriau,ryte dabaigiau ax.gif Siandien dar anti pamarinuosiu,tortui biskvitus iskepsiu ir i parduotuve dapirkt vakar nenupirktu produktu sulakstysiu.Beliks namus isblizgint ...va.

+100g pas mane rolleyes.gif gal miego mazoka buvo,kaip ir nieko labai neprivalgiau.Va vandens tai visai nebegeriu,turbut del to cia taip.
Ryt kogero pliuso neisvengsiu-silke bedarinedama prisiragavau,skani,nesuri,o ikru kiek,tik vienas silkinukas tepapuole tongue.gif
Atsakyti

Vajezau,Mute,kam Tau 6 silkes :D ?Te baliona,nes tikru tikriausias zygdarbis :4u:  :4u: .As tik 2 isdarinejau ir laukiu karunos,tik kad nieks neuzdeda.

Vyniotiniai iskepti,vistos kepa,tortai saldus ir surus sutepti,einu suktinuku su grybais daryt.Kavos jau trys puodai isgerti,tuoj kalatotis pradesiu :D

Atsakyti
6 silkes buvo prigriebtos is prognumo biggrin.gif Kazkaip labai jau jos pas mane greitai nyksta.Dukra pamarinuotas migom sunaikina,as su MB nemarinuotas megstam-sueis biggrin.gif

bigsmile.gif kas per suktinukai su grybais,koks ten surus tortas?
As tik dabar biskvita eisiu kept.Antytes uzmerkiau sudytam vandenyje,ryt itrinsiu prieskoniais,o Kaledu ryte pasausiu kept.
Jau noriu kavos,katik ledu priraiciau ax.gif Ryt iskrova iki vakaro tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 23 gruodžio 2017 - 21:21

Labas rytas,

+1kg,nezinau is kur :D

Suktinukai-karbonado gabaliukai susukti su dziovintais grybais.Cia kaledoms.O surus tortas,tai mantingos lakstai pertepti tuno,dziugo surio surio,kiausinio ir majonezo makalyne.Skanu labai,bet ir uz kailio eina gerai :D

Atsakyti
Labas rytas,pas mane turbut tas pats ,o gal ir daugiau ax.gif Siandien kavos isgerus vandeneli iki vakaro siurbciosiu,negaliu apie maista ne pagalvot karsta.gif
Sutinus po vakaryksciu ,,degustavimu''...

Ramaus,sotaus ir taikaus vakaro ir smagiu Kaledu bei dosnaus Senelio Salcio mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif newyear.gif ploja.gif

Atsakyti

Aciu :)

Graziu,siltu,dziugiu svenciu Tau ir Tavo namams :newyear:  :santa:

Atsakyti
sveikos mielosios, su sventemis! Ar dosnus kaledu senis buvo? mes labai jaukiai ir smagiai pasibuvom per kucias ir kaledu pirma diena, siandien poilsis nuo maisto, aciu D. Na nuo nauju metu jau grieztai reiks grizt i rezima, iki sunaus gimtadienio turiu atrodyt kaip gazele ax.gif
Atsakyti

Sveikutes :4u:

Kadangi dietos temoje sedim,tai pirmiausia apie tai :D .Privalgiau beveik 2 kg, ir neaisku dar kaip bus siandien.

As**,pagaliau parsiradai, o tai visai mus metus buvai :P .Va dar Charllote uzsventus, neaisku kada gris, nu ir Mute, matyt, puodus tustina :D As tai irgi tustinciau, bet visi sotus, nepatogu kazkaip vienai :blush-anim-cl:

Mano Kaledu senelis, tai toks fainas- atnese ko norejau ir dar biski :yahoo: Kaip Jusu?

Nu bet tas lietus, tai uzknisa.

Atsakyti
Sveikutes,dar karta su sventem 4u.gif 4u.gif 4u.gif
As neisdrisau lipt ant svarstykliu,bet vaizdelis tai nestuke.gif oi tos sventes...Pavargus jauciuosi,gerai,kad jau siandien ramu tongue.gif Maisto pilna,nieko ruost nebereikia.
Ryte su malonumu kiausinienes iskepiau,jau tikrai pasiilgau paprasto maisto ax.gif
Nebegaliu ziuret i tortus,misraines...
Senis saltis nustebino,nemaniau,kad tokia gera buvau biggrin.gif
Jau laukiu kitu metu pirmadienio-noriu pradet kudet rolleyes.gif Torto nebekepsiu,vakarienei daug visko neberuosiu,tad pirmadieni bus lengva startuot smile.gif
Atsakyti
Na man dar naujametini vakareli teliks atlaikyti ir jau bus galima pradet ramiai kudet biggrin.gif dar iki savaitgalio jauciu bus nekaltu nuklydimu tai irgi svarstykles pasleptos, nu kam save stresint smile.gif))
Atsakyti