Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Duonos su cesnaku neuzteko :unsure: Dar suejo trys plikyti pyrageliai su kremu,sakocio gabalelis,kazkoks nesamoningas kastonas,i kuri prideta gvazdikeliu brrrrr,dar visokiu mesyciu,pora sumustiniu su ikrais,nu ir gal viskas.Kaip manai,kiek kg galiu numest :D ?Va cia tai startas.O Tu tai biednai kazkaip :D  :P Ai dar desros gabalas man i skrandi isoko.Dabar beda ta,kad kazkaip bloga nuo tokio mixo.Einu gult,o tai nepastebesiu,kaip vel ka nors prarysiu.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 02 05, 22:43)
<p>Duonos su cesnaku neuzteko unsure.gif Dar suejo trys plikyti pyrageliai su kremu,sakocio gabalelis,kazkoks nesamoningas kastonas,i kuri prideta gvazdikeliu brrrrr,dar visokiu mesyciu,pora sumustiniu su ikrais,nu ir gal viskas.Kaip manai,kiek kg galiu numest biggrin.gif ?Va cia tai startas.O Tu tai biednai kazkaip biggrin.gif  tongue.gif Ai dar desros gabalas man i skrandi isoko.Dabar beda ta,kad kazkaip bloga nuo tokio mixo.Einu gult,o tai nepastebesiu,kaip vel ka nors prarysiu.</p>

Na as nelabai kuo ir nusileidau-sauja saldainiu,sauja riesutu...ex,na ir startavom lotuliukas.gif
Atsakyti

Labas,

po gero starto +300g. :D Kaip pas Tave?

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 02 06, 13:01)
<p>Labas,</p>
<p>po gero starto +300g. biggrin.gif Kaip pas Tave?</p>

biggrin.gif na pas Tave geresnis startas buvo,pas mane 0 smile.gif Kaip siandien?Ar dar ko ne i tema nenutverei ? tongue.gif As dar ne,kolkas tvarkingai laikausi,jau viena stiklinaite vandens isgeriau ax.gif
Einu pietums kotleta issikept.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 06 vasario 2018 - 12:29

:irnesakyk: ai geriau neklausk.Tas sakocio gabalas pats kaltas buvo.Cype, kaip ir tortas,tai sutvarkiau as ji :essen: O siaip tai pas mane siandien pirmadienio meniu gavosi.

Primink iki kada mes turim kudos but :lol: Iki kitos vasaros ,ane????

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 02 06, 22:35)
<p> irnesakyk.gif ai geriau neklausk.Tas sakocio gabalas pats kaltas buvo.Cype, kaip ir tortas,tai sutvarkiau as ji essen.gif O siaip tai pas mane siandien pirmadienio meniu gavosi.</p>
<p>Primink iki kada mes turim kudos but lotuliukas.gif Iki kitos vasaros ,ane????</p>

biggrin.gif taip ziauriai nejuokauk!!! scare.gif iki sios vasaros!!!!!!!!!!!!!!fu...
O jei rimtai tai pas mane saldiklyje labai cype ledu likutis-isgelbejau as ji ax.gif
Kita savaite pirma biggrin.gif Reiketu nors 1 kg per savaite nukratyt tongue.gif
Atsakyti
unsure.gif labas,kiek?Pas mane 0,siandien jokiu ledu nono2.gif Tegu cypsi kas nori-,,nebegelbesiu'' biggrin.gif
Atsakyti

Labas,

irgi 0.Nu bet as tai nesistebiu :D Per praeita savaite numeciau 1.5kg,bet 300g jau sugrizo.Jei siandien nieko nesuesiu,kas sunkiai tiketina,tai gal ir numesiu koki 100g.O kaip noriu cepelinu...Ir ,jauciu ,savaitgali virsiu,nes vaikai zadejo atvaziuot.Juos lepindama ir save tuo paciu palepinsiu.O paskui ateisiu Tau ant peties paverkt :D A leisi?

Atsakyti
biggrin.gif leisiu ,leisiu ... tongue.gif kaip ir as dabar uzsimaniau cepelinuuuuu...ui...kam juos paminejai...
Siandien kaip ir neblogai atsilaikiau,gal ryt nors kiek minuso rasiu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif -100g.Vis sioks toks rezultatas bigsmile.gif Siandien pietums apelsinus kirsiu,kiek pameu jie gerai tirpde svori. tongue.gif Zut but reikia koki 1kg per savaite nukrayt.
Kas pas Tave geresnio? mirksiukas.gif
Ai,vakar nakti ne be grieko-3 saldainiai,1 desrele,indelis grudetosios varskes,Bariunu varskes surio (puse,likusi nuo pietu)Va kiek cypianciu buvo,neatsilaikiau... ax.gif
Atsakyti

Duok peti jau dabar :D +600g.Ikrai, batonas, saldainis, puse pomelos.Viskas vakare.Siandien pietums obuoliai, o vakarienei dar nezinau, bet jau dabar jos noriu :D Bet dar labiau noriu negrizt i 70 :rolleyes: Labas :)​ 

Atsakyti
Atnesu abu pecius mirksiukas.gif smile.gif pas mane 0.
paskutines vitys zlunga per savaite 1kg netekt unsure.gif ex...Iki dabar nesugriesijau ax.gif gal kaip nors dar pasiseks rolleyes.gif
Atsakyti