Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Mutė @ 2018 02 12, 20:46)
Gali kaip ir mes testi toliau,o reikalui esant nuo pirmadienio kartot starta  tongue.gif
Jau kaip smalsu kiek ryt minuso turesi ax.gif
Oneiga,ka uz zando ussikisai,a?As tai vietoj mesos zuveliu ir blyneliu angel_not.gif

didelio nebus.
el svarstykles neveikia..
turiu tas paprastas ant ju sversiuos.
o beto man mmm. ir praeita sav su sveika mityba -4kg. tai vanduo pasisalines smile.gif
Atsakyti
Labas rytas!!
kas jau blynu prisikimso??🤔🤔🤔🤔
man -500g.
antra dienele,noro nepraradau,vaziuoju toliau! 🙂🙂
kaip jums sekas?
Atsakyti
Sveikos,su blynadieniu biggrin.gif 4u.gif As vakar ju vakare priraiciau ax.gif -500g bigsmile.gif Jau tikrai negalvojau ,kad sulauksiu minuso.
Pusryciai tvarkingi,viskas pagal dieta,pietums mastau apie jautienos kepsni,vakarienei dar nepasirinkau kokias salotas ruost.Gal blunu jau nebekepsiu tongue.gif
Atsakyti

Trecia kart rasau ir vis dingsta :frusty:

Mute, geriau paklausk ko neuzkisau :lol:

Todel rezultatas - lygiai 0.

Blynu dar nekepiau, nes ryte tik arbatinuko mygtuka paspaust galiu, kitkam esu neigali.Dabar bandau dieda itikint, kad jis tikrai nenori blynu, bet kazko kreivai ziuri :D Nu negi reiks kept :hmm:

Jus saunuoles, po puskili lasiniu numetet :4u:  :4u:

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 02 13, 13:46)
<p>Trecia kart rasau ir vis dingsta frusty.gif</p>
<p>Mute, geriau paklausk ko neuzkisau lotuliukas.gif</p>
<p>Todel rezultatas - lygiai 0.</p>
<p>Blynu dar nekepiau, nes ryte tik arbatinuko mygtuka paspaust galiu, kitkam esu neigali.Dabar bandau dieda itikint, kad jis tikrai nenori blynu, bet kazko kreivai ziuri biggrin.gif Nu negi reiks kept hmm.gif</p>
<p>Jus saunuoles, po puskili lasiniu numetet 4u.gif  4u.gif</p>
<p> </p>

Oi,pas mane iki lasiniu dar dasigaut reikia,tik skysciai garuoja mirksiukas.gif Blynu siandien nebekepsiu,turbut..
Tai ko tokia neigali,nekitaip vakar sventei biggrin.gif O gal sportavai blink.gif
Atsakyti

Nei svenciau,nei sportavau :D Rytais as tik kavos netingiu pasidaryt.

Blynus vis tik kepiau.Bulvinius.Su daug grietines.Suedziau tris.Jauciu didelis minusas ryt bus :D 

Kaip Tau su blynais?Negi nekepei? :P​ 

Atsakyti
Vakar kepiau ,vakar ir raiciau tongue.gif Siandien dar nekepiau ax.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif turiu 0 ax.gif Kalti ledai,2 sumustiniai su bulka ,sviestu ,kumpiu...
Pirma savaite vel bus kartojama ax.gif
Kas pas jus?
Atsakyti

-300g :)

Manau,kad ir pas mane kita bus pirmoji.Nu kaip gi kitaip :D

Atsakyti
sveikos -500g ryte.
ryt turbut nesisversiu 🤣
nuodemeliu keleta del sventes.
baisu + pamatyt
Atsakyti
Labas rytas,+800g ax.gif Prisidirbau unsure.gif
Atsakyti

:lol: Vel Lidla nusiaubei?Ten dar liko ledu :D ?

Pas mane -900g :yahoo: ,nes Valentino dienos nesvenciau :P Dabar einu trispalves zele pasidaryt,tai ar nebus paskui tokio pat pliuso :D

Katyte,kaip Tu atsilaikei?

Atsakyti