Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Nezinau,ir pati nustebau,nes ir saldainiu buvo,ir kumpio,ir vandens negeriau :hmm: Nors ir siandien negeriu.Pyraga nuo ryto issikepiau,aisku,neatsilaikiau,gabala surijau.Kazkokia nesamoninga diena.Dabar valgysiu pietus,nes diena nebuvo kada.

Atsakyti
biggrin.gif as tai zagarelius naikinu tongue.gif Vandeni pradejau gert,nes oda labai issausejo,kazko problemine patapo...
Eisiu vakarienes gamintis:kiausiniene su ridikeliais arba spinatai+kiausinis_skrudintas batonas +truputelis majonezo ax.gif
Pietums buvo kiaulienos sonkauliukai su skura-nu visai nedietinis patiekaliukas rolleyes.gif
Ryt turbut be minuso vel... unsure.gif is to nervo zagareli pasiciupau...
Atsakyti
Labas rytas,vel 0 ax.gif Nu vakar daug zagareliu tai nebuvo unsure.gif Siandien as ju neliesiu,nedaug like,namiskiai dabaigs tongue.gif
Na ir salta siandien blink.gif
Atsakyti

Sveika,

-500g :)

Greiciau tas pavasaris,negaliu ,kaip salta.Edu pyraga pilna burna ,nervuojuos,kad bus pliusas ir vis tiek edu.Nes salta :D

Zagarelius pribaigei,ar vis tik pasidalinai su namiskiais?As tai nesiruosiu su niekuo dalintis pyrago,laisvai pati galiu pribaigt.

Atsakyti
Sveikos!!
Pasigedot ane. ;)
Ech tos vyro atostogos sugriove viska.
Bet maza to,isejes dirbt nenupirko man kiausu verysad.gif
Tai tik sian parsirado namo kiausiniai.. baisu.
O dar abi princeses buvo su manim.Tai ir nebuvo kada pagalvot apie dieta.laikstem,zaidem ir arbata su pyragu kirtom ;)
Na kaip nevalgyt jo jei vyresnele kepe.. vsio as ryt jau su jumis.
Ziuriu ir jus dabaiginejat skanestus👌
Taigi pirmyn link "-"
Sversiuos ryt. Nzn kiek siai dienai😐😐
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 02 28, 18:13)
<p>Sveika,</p>
<p>-500g smile.gif</p>
<p>Greiciau tas pavasaris,negaliu ,kaip salta.Edu pyraga pilna burna ,nervuojuos,kad bus pliusas ir vis tiek edu.Nes salta biggrin.gif</p>
<p>Zagarelius pribaigei,ar vis tik pasidalinai su namiskiais?As tai nesiruosiu su niekuo dalintis pyrago,laisvai pati galiu pribaigt.</p>
<p> </p>

biggrin.gif Tu kaip as biggrin.gif nesidalinau tongue.gif juk salta...dukra tik pro duris ,as prie zagareliu kaip abzora ax.gif Kita vertus jos figura saugau biggrin.gif
rolleyes.gif Ryt rami dienele nusimato,neber saldytuve nieko grisno rolleyes.gif

Katyte,tai turbut kitas pirmadienis ir pas Tave bus STARTINIS mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti

Su pavasariu :vacation1: Neradau geliu,imkit po palme :liezuvis:

Ryskiai vakarykstis pyragas ne dietinis buvo.+300g.Negerai :mmm:

Vakar MB telika paziurejo ir man pamoksla isreze, kad turiu valgyt daug ir riebiai, ir kad jei taip bus toliau, tai kas liks is manes, nes jau dabar siaubingai kuda (70 kg) :lol: Nu gazele as, ne kitaip.Paklausiau, pyrago gabala kimsdama ir nezinojau ka sakyt.Gal jis nedamato :hmm:

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 03 01, 11:42)
<p>Su pavasariu vacation1.gif Neradau geliu,imkit po palme liezuvis.gif</p>
<p>Ryskiai vakarykstis pyragas ne dietinis buvo.+300g.Negerai schmoll.gif</p>
<p>Vakar MB telika paziurejo ir man pamoksla isreze, kad turiu valgyt daug ir riebiai, ir kad jei taip bus toliau, tai kas liks is manes, nes jau dabar siaubingai kuda (70 kg) lotuliukas.gif Nu gazele as, ne kitaip.Paklausiau, pyrago gabala kimsdama ir nezinojau ka sakyt.Gal jis nedamato hmm.gif</p>

4u.gif su pavasariu!Nors lauke juo nekvepia,bet sirgy kazkaip smagiau,kad ziema baigesi biggrin.gif -100g mazai,bet vis sis tas ax.gif
Atsakyti
Ir jus su pavasariu.
Pas mane 73.500 🤔🤔🤔siaubas!!!!
Atsakyti

Labas rytas,

-700g.

Katyte, nieko cia ne siaubas :)​ Per pirma savaite ir numesi juos.

Atsakyti

Norėjau pasakyt,kad tuos 3,5 numesi greit :D

Atsakyti
Sveikos ,man jusu problemos-kudenos biggrin.gif Siandien 0 ax.gif
Atsakyti