Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

:lol: galvojau supykus bado dieta paskelbsi, o Tu dar paslamstei.As irgi.Zinai ka dar suedziau? Ogi puse skardos obuoliu pyrago uzsigerdama fanta.Kazi buna baisiau?

O gal susiimam nuo rytojaus,ka?

Zinok nekastum to sniego su saukstu, nes nu o kam? Pats nutirps :D O del ryto terasoj su kava Tu teisi-gera.Bet tada pradedi galvot, kad reikia ezero salia , pusyno ir t.t :rolleyes:

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 03 04, 22:47)
<p> lotuliukas.gif galvojau supykus bado dieta paskelbsi, o Tu dar paslamstei.As irgi.Zinai ka dar suedziau? Ogi puse skardos obuoliu pyrago uzsigerdama fanta.Kazi buna baisiau?</p>
<p>O gal susiimam nuo rytojaus,ka?</p>
<p>Zinok nekastum to sniego su saukstu, nes nu o kam? Pats nutirps biggrin.gif O del ryto terasoj su kava Tu teisi-gera.Bet tada pradedi galvot, kad reikia ezero salia , pusyno ir t.t rolleyes.gif</p>

Tai va tokios vietos ir noriu;su pusynu,ezeru ar dideliu tvenkiniu(juk dietai zuvytes reikia biggrin.gif )
Sutarta-nuo rytojaus neberyjam drinks_cheers.gif Reikia staigiai sumastyt ka cia nugvelbus,o tai ryt nebegalesiu hmm.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

Paskaiciau vakar nakti,ka parasei,ir staigiai nulekiau i virtuve trintos sriubos damust,nes jau siandien gi bus negalima :D.Atsikeliau siandien visa istinus ir ispampus,ir nepatenkinta net nezinau kuo.Viskuo matyt :hmm: O ir svarstykles kazkokios negudrios dar +1kg parode.Zodziu savaites rezultatas -200g.Tai ar neteisi buvau sakydama,kad sukusim tik ant kitos vasaros???

Pradedu su 70.6kg.

Jau spejau nusipirkt pomela ir laukiu pietu,o dar labiau vakarienes :D

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 03 05, 11:14)
<p>Paskaiciau vakar nakti,ka parasei,ir staigiai nulekiau i virtuve trintos sriubos damust,nes jau siandien gi bus negalima biggrin.gif.Atsikeliau siandien visa istinus ir ispampus,ir nepatenkinta net nezinau kuo.Viskuo matyt hmm.gif O ir svarstykles kazkokios negudrios dar +1kg parode.Zodziu savaites rezultatas -200g.Tai ar neteisi buvau sakydama,kad sukusim tik ant kitos vasaros???</p>
<p>Pradedu su 70.6kg.</p>
<p>Jau spejau nusipirkt pomela ir laukiu pietu,o dar labiau vakarienes biggrin.gif</p>
<p> </p>

Man iki Tavo svorio uiiiii kaip toli doh.gif ,siandien ka svarstykles parode net nedrasu cia paviesinti,pati negaliu atsigauti mega_shok.gif Tai va kai numesiu 8 kg bus apvalus skaicius ir liks numesti dar 15kg pradziai,tada 65kg sversiu. topsecret.gif
Prisidirbau kaip reikiant blink.gif
Daviau pasizadejima sau,kad jokiu pyrageliu,jokiuuuuuuu ledu,saldumynu,jokiu nuolaidziavimu-GRIEZTA DIETA!!!
Pusryciai tvarkingi,pietums puse meliono,vakarienei virtas jautienos liezuvis.
Lauke toks puikus oras,pavasariu jau kvepia,o as backa pavirtau-viskas suimu save i rankas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 05 kovo 2018 - 14:59

O tai kaip ta liezuvi valgyt be nieko?Mjonezo butinai reik. :)

O as neatsilaikiau ir surijau dvi riekeles kumpio,maza riekute namines duonos,o jau tada sedau pietaut-sutvarkiau puse pomelos.Jauciuosi vis dar ispampus.Nuejau 5km,bet tas nieko nepadejo,tai issiviriau  kavos ir tingesiu.Ai tiesa,kovoju su savimi kept pyraga,ar ne.Jau trecia karta sviesta is saldytuvo istraukiu ir vel igrudu.Pati nesuprantu kas man cia su tais kepimais uzejo.

Baigiu isgert 1litra vandens.Abejoju ar daugiau tilps.Oda tikrai vandens prasosi,bet skrandis,tai jo purtosi.O kaip Tu,geri?

Atsakyti
Liezuvi gal truputi pamakaluosiu majoneze,o gal ir ne,pabarstysiu smulkintu svogunu del kvapo tongue.gif Bus matyt-dar neviriau biggrin.gif
Vandens stikline isgerta ax.gif Taupau tongue.gif
As tai i keksiukus siandien neziuriu,o ir kepinejimus turbut teks pabaigt...iki kovo8 biggrin.gif
jei ir iskepsiu -nebevalgysiu ,net neragausiu ..schmoll.gif
O Tau tai galima,juk visvien manes reikia palaukt biggrin.gif O laukt kuo toliau tuo ilgiau gausis lotuliukas.gif
Einu liezuvi merkt,o tai cia prisiciauskesiu dar tongue.gif
Atsakyti
...pavalgiau wub.gif trecdalis arb.saukstelio majonezo,svogunu laiskai -paskaninimas ax.gif
Jau ,kad raiciau biggrin.gif Dabar reiketu arbateles isgert , lekt praustis ir i lova sleptis nuo saldytuvo tongue.gif
Koki pyrageli iskepei,ar paragavai mirksiukas.gif
Atsakyti

Kept tai nekepiau, bet kakaviniu vafliuku radau namie.Trys uzlindo uz zando.Dar tris blauzdeles prarijau ir dar ta namine duona.Kazkaip nepraeinu ramiai as pro ja.Krisiu ir as i lova, kad ko nepagriebciau.Jauciu, ryt minuso man nematyt :hmm:

Atsakyti

:yahoo: -800g.Kazkaip.

Atsakyti
-1,3kg yahoo.gif
Va ka reiskia nevalgyt naktim ledu ir pyrageliu biggrin.gif O gal menulis tinkamas stojo rolleyes.gif
Judam toliau taip smile.gif
Atsakyti

O kodel tas menulis Tau tinkamesnis,a?Ai tiesa,man trys vafliukai pamaise :D 

Vietoj dvieju kiausiniu vakarienei surijau kiausiniene su desra ir bliuda salotu su grietine.Dabar jau suprantu ,kad nereikejo,bet kol valgiau,tai ne :D

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 03 06, 20:32)
<p>O kodel tas menulis Tau tinkamesnis,a?Ai tiesa,man trys vafliukai pamaise biggrin.gif </p>
<p>Vietoj dvieju kiausiniu vakarienei surijau kiausiniene su desra ir bliuda salotu su grietine.Dabar jau suprantu ,kad nereikejo,bet kol valgiau,tai ne biggrin.gif</p>

biggrin.gif kaip smagini Tu mane!tik va, neteisingos pas Tave svarstyklės,rodo rytais minusa.Aš tai tvarkingai sušlamščiau salotas iš špinatų,svogūno,2virtų kiaušinių,majonezo pėdsakų tongue.gif Dabar baigiu gerti vakarinę kavą,dar liks greipfrutas.Diena be grieku!
Atsakyti