Tik dabar pamaciau kiek valandu,nu as ir naktibalda
Tik dabar pamaciau kiek valandu,nu as ir naktibalda
Labas rytas,
ai,Mute,baisaus nieko nenutiko.Tiesiog reikejo priimt sprendima susijusi su dukra.Priemiau.Va tada ir prasidejo...Gal reikejo kitaip,gal is vis nereikejo,kaip bus,kaip nebus...Naktis bemiege,visa uztinus.Nu tikrai kad reik ir paciuzas ir slides atimt ![]()
O kaip pas Tave taip gavosi,kad tiek laiko nieko nemarinavai?Cia staiga uzsimanei seimininkaut,ar kaip? ![]()
As kapus turiu jau keli metai,tai kazkaip vis ramiau tas lankymas praeina.Tau viskas
nesena,ar irgi skysta,kaip as?Tik neuzpyk ![]()
Neprisimenu ar klausiau,o Tu sode namuko neturi,kad galetum pernakvot?Nereiketu lakstyt su tais agurkais naktimis.
Pas mane lynoja.Nuotaika zemiau plintuso ![]()
-100g.Nekrenta lasiniai,gyvates.
Oneiga, o koks tavo ugis? mano 165, tai as su dabartiniu savo svoriu nebesijauciu burbule, o tu tai jauciu dar graziau atrodai
Nea,graziai neatrodau.Pas mane visi lasiniai ant pilvo.Nukrito nuo visur,o tas kasikas vis tiek kabo.Reik gal pasportuot,bet ka jau cia tokiam amziui beislausi
O kad taip kas nuo pilvo ant veidelio tuos lasinius perkeltu,tai jau buciau mise su 164 cm ugiu ![]()
Oneiga,kapelius jau labai seniai turiu,tik anksciau ne vienai juos tekdavo lankyt
Skystalas as sklystalas,ko cia pykti
Viskas,nusiraminu ir einu kavos plikytis,-per pusrycius kazkaip nespejau isgert.
O kas del dukros,tai labai suprantu Tave...nelengva ta mamu dalia,-mazi vaikai mazi vargai,o uzauga ir nebezinai kaip geriau pasielgt,ka patart....as jau ne viena leda apsiraminimui suraicius ta proga
Oneiga,sakai negraziai sau atrodai
Wixxxx,koks grazus Tavo skaiciukas
Tai kiek jau tau tu metu, koki 80?
Papildyta:
Saunuole
Grazus kol karsciai, nes valgau kaip zvirblis, norisi tik gerti daug, ir per iseigines daug lakstymo buvo, norim buta isigyti didesni, tai visoks popierizmas
Dabar belieka ziuret ka darau cia ir dabar ir bandyt nesuklyst
Einu sutarsysiu ketvirciuka su pomidoru ir leksiu i darzus pasikapstyt ,oras labai tinkamas,nekarsta
Wixxxx,neatspejai,man 79
![]()
Mute,paaugle ji pas mane
Sunus patarimo ir pritarimo retai bepraso.O pas ja noru,svajoniu,tikslu,tai nors vezimu vezk.
Vel stoviu prie agurku.Dar laukia pomidorai.Dziovinsiu.
O kaip pomidorus dziovini?Kiba dziovykle turi?
As siandien sumasciau,kad tingiu i soda vaziuot
Sveikos,
antrą kartą tą pačią savaitę kartoti lengviau
ne be taip visko norisi
Šiandien nesisvėriau, rytoj bus matyt...
Klausimas ne man, bet įkišiu trigrašį.... Aš pomidorus džiovinu orkaitėj, ir be džiovyklės išsiverčiu
Tai yra pas mane irgi kas teoriskai is paauglystes isaugo seniai,bet va praktiskai nelabai
O dukra tai lengva paaugle ( beldziu i medi ir tris kart spjaunu per peti)
,bet vis tiek randu ko panikuot. O Taviske kartu gyvena,ar jau atskirai? Mano namai irgi baisus,bet sedziu kieme,kojas ant stalo susikelus ir nesitvarkau. Aha,turiu elektrine dziovykle.Pomidorai jau dziuna.
Rebutia,a ko nesisveri?Bijai
?As ipratau kas ryt svertis ir neisivaizduoju kitaip ![]()
Šiandien pramiegojau, tai jau ne svėrimasis galvoj buvo, o jei šiand tulike nepasėdėsiu, tai ko ten svertis
pasisversiu, kai uogų pavalgysiu
ar kriaušių
![]()