Aš džiovinu visokius
ir geltonus (tik spalva nepatraukli lieka, ir juoduosius)... labai labai ant žemos temp (kokių 50), kad vos rusentų (pas mane dujinė), įikišus šakutę, kad tarpas gautųsi ir drėgmė eitų lauk.. aišku aš padžiovinu kokias 5 val, tada nakčiai išjungiu, kitą dieną grįžus ioš darbo vėl įjungiu... bet kai jie pradeda trauktis, būna, kad aš juos pastumdau ir naujų dadedu
aišku pabarsatu druską, raudonėliais, truutį aliejum pašlakstau...
Galima ir iki visiško sudžiuvimo taip džiovinti, kad būtų vietoj pakramstukų žiemą ![]()
Bet aš dedu į aliejų, kai dar šiek tiek minkštoki (dar pridedu česnakų, rozmarino).
Kaip save prisivertus ka nors naudingo nuveikt
Papildyta:
<p>Galima ir iki visiško sudžiuvimo taip džiovinti, kad būtų vietoj pakramstukų žiemą
<p>Bet aš dedu į aliejų, kai dar šiek tiek minkštoki (dar pridedu česnakų, rozmarino). </p>
Kaip skaniai nuskambejo,net pakvipo-laki ta mano vaizduote
O tai tuos pomidorus didelius irgi dziovini,juos pjaustai?Ar tik mazesnius?
Supjaustau.. mažesnius per pus, diesnius į keturias dalis, kitus ir į šešias
Na kad gautųsi daugiau mažiau visi panašaus dydžio
Aj nu bet mažesnius išimi anksčiau, didesnius vėliau... Gal niekad taip nebuvo, kad visus kartu išimčiau ![]()
Nes vienos rūšys greičiau žiūna, kitos lėčiau.. čia jau reik stebėt ![]()
Nors kai tokie orai, įtariu, kad otokaitoje džiūtų geriau nei orkaitėj
![]()
Papildyta:
Bet tai kokios saunuoles, as tai nieko neraugiu, nevakuoju, uogieniu neverdu ir nedziovinu, pilna maxima to gerio ir laiko niekada nera ir noro nera, maitinu savo seimina ka maximoj randu
Aha, na bet rask tiršto pomidorų padažo, aštraus, kuris ant picų yra gėrių gėris ![]()
Pora metu nebeturiu naminiu darzoviu,sulyginau skoni,naudinguma ir nutariau,kad pats laikas prisimint ko mociute su mama mokino
Jau net ir vistas noreciau augintis,kad kiausiniai savi butu
Turiu beda,valgyt noriu..mastau ,kad gal omleta pasikept
Ir reikejo cia kazkam picas paminet....viskas einu ale pica is kiausiniu pasikept
Papildyta:
O kur Jurgiskis dingo
Aš jau svajoju apie picą
va rugpjūtį turėsiu trumpas aostogas
nuo dietų irgi
tai pirmiausia picos norėsiu
jau dabar svajoju kaip po trijų sav aš ją kaposiu
![]()
Aš tai galvoju, kad kartais gerai nutrūkt nuo grandinės
kelias dienas paturėt atostogų, pavalgyt, ko labai labai nori, o tada galima toliau kankintis ![]()
Aš svajoju jau ir apie rugsėjo tumpas atostogas ir apie lapkričio ilgas
jau žinau dabar, ko noriu
![]()
Tai va,as tai jau nebegaliu nutrukinet,visi limitai baigesi
Aš ir neseniai galvojau, kai buvo kokie 25, diena dvi su mažiau maisto ir neturi kokių 2-3 kg
o dabar diena dvi ant salotų, ir geriausiu atveju 1 kg ![]()