Susidirbau ir as,vakarienes belaukdama pikantiskos misraines ant 2riekeliu batono uzsimeciau
..aha...Oneiga taip pat rimtai kudeja
Jurgiski,laikas Taviski su bulkom i kelione suruost
Susidirbau ir as,vakarienes belaukdama pikantiskos misraines ant 2riekeliu batono uzsimeciau
Zinok,Oneiga pamate,kaip salia drauges atrodo.Daugiau nesifotkinsiu
.Jurgiskio vyro laukiu ![]()
Pffff kas cia tos dvi riekutes po mano bulkos.Juokas.
.as vakar salia dukros i kadra papuoliau-tryniau su riksmais
Visai nelinksma i nuotraukas ziuret
Vadinasi as ne vienisa sioje ,,bedoje''
Kasdel riekuciu-jos milziniskos
ir dar su kalnu pikantiskuju...o katik ir smotas vistienos neliesos sulindo,teko keptu obuoliu atsigaivinti,riebuma nustumti.Nezinau kaip ryt svarstykles isdris man i akis paziuret
Mastau,kad gal kokios naktines kavos noriu
Kasdel riekuciu-jos milziniskos
Mastau,kad gal kokios naktines kavos noriu
Labas rytas, tik -100g, o tikejaus daugiau
iki vakaro atsilaikiau, o vakare pasileidau, tik si kart nevyras kaltas, sese, pridejus torto ir grybuku
O su fotkem ir man nepatinka, vos i objektyva telpu, o is sono kaip septintam menesi
Visas su pyragu diena
Laba,-200g,dabar liko pradziai 10kg numest
tiktai
,o veliau nors kokius 5
Siandien gal be nukrypimu atsilaikysiu
Oho kokia siandien diena,kaip cia nuo pyrago issisukt
iskept tai reiketu...
Oi Jurgiski,kodel priminei
Siandien gal be nukrypimu atsilaikysiu
Oho kokia siandien diena,kaip cia nuo pyrago issisukt
+300g.Bulka kalta
Rytoj kaltas bus obuoliu pyragas, nes iskepiau ir du gabalus suslamsciau.O ka daryt
?Pyragu diena gi
...o as vietoj vakarienes gavau pols leda ir dar dabar dukra ,,angeliska'' pyragakept sumaste,jau tesla gamina stenedama
Kapec mano dietai
O kalciausia bus Jurgiskis
nebuciau zinojus,kad pyragu diena,nebuciau pranesus apie tai dukrai,nebutu ji sumascius nakti pyrago kept....ex....
Kaip zmogus issiviriau kiausiniu,jau apie saloteles svajojau....ir ka dabar daryt,teks ju atsisakyt,jau leda suraiciau,dar teks ir kepini isdegustuot-kaip vaikui atsakysi
Papildyta:
ryt minuso nematyt
O kalciausia bus Jurgiskis
Kaip zmogus issiviriau kiausiniu,jau apie saloteles svajojau....ir ka dabar daryt,teks ju atsisakyt,jau leda suraiciau,dar teks ir kepini isdegustuot-kaip vaikui atsakysi
Papildyta:
ryt minuso nematyt
Oi Mute
Nu tai aisku - aplinka kalta.
Ka tik pasitraukiau nuo bliudo su saltiena.Ai nereik mums to minuso ryt
QUOTE(Oneiga @ 2018 11 06, 22:19)
<p>Oi Mute
Nu tai aisku - aplinka kalta.</p><p>Ka tik pasitraukiau nuo bliudo su saltiena.Ai nereik mums to minuso ryt
</p>
...kaip saltienos noriu
Na va, suraiciau pyrago gabala-skanu buvo.Gera kepejele uzauginau,vargas mano figurai
Sveikos
po vakarykstes pyragu nakties-500g
Jau siandien tikrai nebliesiu jokiu neleistinu skanestu