Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Tai ko cia mano pyragas toks nedietinis :hmm:​ +300g.

Atsakyti
siandien neisvengiau susidurimo su pyragu ax.gif dar ir migdolai karamelejepasimaise rolleyes.gif Ryt dziugausiu pliuso nepamacius ax.gif
Atsakyti

Labas rytas,

0 :unsure:​ Kaip visada - antra sasavaite ir svoris ne is vietos.

Atsakyti

Labas rytas, siandien 76.7 kg :)​ 

Atsakyti
...o pas mane 80 blink.gif vakar migdolu padauginta ziariai....
Atsakyti

O kaip tylu cia.

Jei mano svarstyklės neklysta,tai -900.Nežinau ar gali but.

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2018 11 09, 17:36)
<p>O kaip tylu cia.</p><p>Jei mano svarstyklės neklysta,tai -900.Nežinau ar gali but.</p>

Man geda labai buvo ....tad uzbegau ir isbegau neprisidavus rezultatu ax.gif turiu +600g doh.gif
Atsakyti

o aš vakarais prisijungiu, na nemoku dirbant laikytis dietos. reik atostogų - kad sukusti :D rytoj paziuresim ka rodys svarstykles, tai viena diena daugiau, tai kita maziau.. nekaip jos neapsisprendzia :D

Atsakyti
Sveikos smile.gif smile.gif vakar ryzius su sviestu valgiau ir keptus obuolius nakti pribaigiau(6vnt)
-1kg smile.gif dabar 79,4kg.
Siandien kartosiu ryzius tongue.gif Sumasciau pameginti kadaise pasiteisinusi kudejimo kelia tongue.gif
Skirtumas tas,kad vaikules dieta pasikoregavau,nebera ji tokia liudnai ,,preska''.Desiu sviesto,vistiena gal ir virsiu,arba trokinsiu.Obuoliukus kepsiu ,cinamonu skaninsiu.
Veliau bus savaite baltymu-vitaminu,o tada kiausiniu dietos rolleyes.gif
Prisidaviau,belieka sekmingai ivykdyti biggrin.gif
Kaip jus laikotes mirksiukas.gif vienos kazkur dingusios,kitos neaisku ka uz zando pasislepusios kisa,nesidalina biggrin.gif
Atsakyti

Vakar galėjau pasidalint macdonaldo bulka,tai siandien svarstyklės nerodytų +700g :D .Nu kažkas baisaus,kiek numetu,tiek priaugu.Šiandien nusimato kugelis su daug grietinės ir spirgučiais.Atsisakyt negaliu,belieka tikėtis,kad nesuėsiu visos skardos. Šiandien buvau palto paieškose.Dukra nutarė,kad turiu mažą problemėlę - ūgio trūksta :D Nu apsidžiaugiau,kad ne proto,nes man viskas negražu :D​ 

Oi dar pamiršau pasakyt,kad susiradau ir įsibručinau į tokia suknelę,kad atrodžiau,kaip Agotukas iš „ Amerika pirty”.Kasų tik truko.Pardavėja protinga papuolė - nesakė,kad siūta kaip ant manęs :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 10 lapkričio 2018 - 15:09
...tai vadinasi pavargai,nusiminei ir i greitmaisti ikritai biggrin.gif Nepatikesit kur siandien buvau ir ka veikiau tongue.gif ogi grybavau miske rolleyes.gif radom ,sriubai pakaks ax.gif
Atsakyti

labas :) ryte buvo -400, bet su vaikais buvom vaflių namuose, suvalgiau vafliuką su maskarponės kremu ir braškėmis, tai daugiau nieko nevalgysiu, gal nebus pliuso rytoj... 

Atsakyti