Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Irikira @ 2017 02 15, 19:47)
<p>Aha, aš antroje smile.gif bet kartosiu dar kartą pirmą ir antrą, nes kiek prisimenu trečioje nelabai krenta svoris smile.gif</p><p></p>

Gal buvai visas keturias issilaikius?As toliau antros( ir tai ne visa) nebuvau nuejus.Trecia tai man dar nieko atrodo, bet ketvirta, tai grynas badas. Tiek mazai visko biggrin.gif
Atsakyti

Nea, nebuvau visų 4atlaikius sąžiningai, vis su improvizacijom :)

Bet vakar dieną tikrai sąžiningai atlaikiau, o šiandien tik minus 100, hm... bet nepasiduodam, judam toliau :D

Labas rytas :)

Atsakyti
Labas rytas, vakar diena atlaikyta. Siandiena pasisveriau 72.1 kg, per 3 dienas minus 1.2 kg: 4u.gif super biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
-600 g.Vakar uz zando uzkisau puse bandeles ir obuoli ax.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif mes jau namie, aciu D viskas sklandziai ir ilgai nereikejo uzsibuti, dabar tik tikekimes neparsivezem kokio kito brudo, nes baisu kas darosi ligoninej, pacios seseles stebejosi kiek vemianciu viduriuojanciu vaiku privezta, sian ryte sake skyriuj 38 vaikai
na o as biski pasimaitinau ligoniniu maistu biggrin.gif vakar pusryciams buvo silkutes su duona, pietus ale kugelis su mesos farsu ant virsaus, darzoviu sriuba, vakarienei kazkokia marmaliuzine kose kurios net neragavau, o sian pusryciam ale varskes apkepas. Ryt jau stosiu vel i rezima, sian galva dar neveikia kad apie dietas ir teisinga maista galvot, grizus 2 puodus kavos isgeriau su dziuveseliais ir uzsitepiau sokoladinio kremo wub.gif
Atsakyti
lithuania.gif SU SVENTE biggrin.gif galima siandien ta proga ir dziuveseli so sokoladiniu kremu suraityti tongue.gif
As vakar ,,pasvenciau''.suraiciau 4 naktinius mandarinus ax.gif Siandien pietums susirauksleje obuoliukai,uztat savo,be jokios chemijos rolleyes.gif Bandysiu apseit be jokiu grieku,baisu kaip greitai laikas bega,jau 21Uzgavines . Iki Velyku butina nors kiek palieknet ax.gif
-500g.
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif manęs tai galit nė neklaust kiek sveriu, 70 nejuda biggrin.gif bet džiaugiuosi jog jums sekasi, ateis šventė ir į mano kiemą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2017 02 16, 16:48)
Sveikos biggrin.gif manęs tai galit nė neklaust kiek sveriu,  70 nejuda biggrin.gif bet džiaugiuosi jog jums sekasi, ateis šventė ir į  mano kiemą biggrin.gif

man iki Tavojo svorio oho kaip papluseti teks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 02 16, 17:45)
man iki Tavojo svorio oho kaip papluseti teks rolleyes.gif

As tai selenas pradejau vartoti ir pagaliau prisiverčiau daugiau vandens išgerti, galvoju gal va per mazai vandens ar kas čia smile.gif
O koks ūgis tavo?
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2017 02 16, 21:29)
As tai selenas pradejau vartoti ir pagaliau prisiverčiau daugiau vandens išgerti, galvoju gal va per mazai vandens ar kas čia smile.gif
O koks ūgis tavo?

168,5 ax.gif Selenos visai geras dalykas kai labai,, kazko'' norisi,apetita prislopina,visai pamirsus jas buvau bigsmile.gif As turiu bolivines balandos nusipirkus,mastau kai kada zveriskas apsirijimo noras uzeis jas su vandeniu gersiu biggrin.gif Bet ligi siol suraitau kazka tokio tik ne jas tongue.gif O vandens tai jauciu,kad mes visos negeriam kiek reiketu ax.gif
Siandien be grieku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 02 16, 22:50)
168,5 ax.gif Selenos visai geras dalykas kai labai,, kazko'' norisi,apetita prislopina,visai pamirsus jas buvau bigsmile.gif As turiu bolivines balandos nusipirkus,mastau kai kada zveriskas apsirijimo noras uzeis jas su vandeniu gersiu biggrin.gif Bet ligi siol suraitau kazka tokio tik ne jas tongue.gif O vandens tai jauciu,kad mes visos negeriam kiek reiketu ax.gif
Siandien be grieku smile.gif

Su tuo vandeniu tai siaubas, buvau skaičiusi jog jei nori dailaus pilvo, tai reikia išgerti 4-5 litrus vandens smile.gif aš vakar vos pusantro litro įveikiau biggrin.gif
Taip, selenos tikrai sotumo jausmo prideda, sako dar žarnyną valo.
Galvoju gal skydliauke išsitirti, gal su hormonais kas kad taip viskas vietoje stovi . Jau nebežinau ko ir prisigalvoti biggrin.gif
Atsakyti

Vakar vis kažką veikiau namie, kad tik neužkąsti :D o šiandien vuolia - 500 :)

Labas rytas :)

Atsakyti