Wixxx o maitinėsi pagal meniu ? Nes tikrai keista, jei laikaisi sąžiningai o svoris vietoje arba svarstykles gal streikuoja
labas rytelis
kaaaip gera namie
sava looooova :wub
svoriukas 70, nezinau kaip sian seksis laikytis, pusryciam buvo kava su rafaelo (suvalgiau gal kokius 7

svoriukas 70, nezinau kaip sian seksis laikytis, pusryciam buvo kava su rafaelo (suvalgiau gal kokius 7

QUOTE(Irikira @ 2017 02 17, 07:56)
<p>Wixxx o maitinėsi pagal meniu ? Nes tikrai keista, jei laikaisi sąžiningai o svoris vietoje arba svarstykles gal streikuoja</p>
Vakar tai pagal meniu buvo tik kiaušiniai

Jau man bloga nuo tų kiaušinių

Galvoju,net jeigu ne pagal meniu tai aš daugiau kaip 1200 kalorijų nesuvalgau, ir tos kalorijos nėra blogos, ne iš kepinių ar cukraus. Ryžių nevalgau,makaronų,bulvių, nieko su majonezu ar kečupu ir tt, tvarkingai vienu žodžiu

Gal galima man nuo trečios savaitės pradėt, nes mačiau šiandien pietum kiaušus reik valgyt, vien pagalvojus nupurtė

Labas rytas, vakar dienelė atlaikyta su mažais nukrypimais vakare. Na niekaip man kitaip nesigauna

QUOTE(wixxxx @ 2017 02 17, 10:35)
Vakar tai pagal meniu buvo tik kiaušiniai
visą dieną kramčiau salotas
Kalorijų apie 1000 jaučiu suvartojau.
Galvoju,net jeigu ne pagal meniu tai aš daugiau kaip 1200 kalorijų nesuvalgau, ir tos kalorijos nėra blogos, ne iš kepinių ar cukraus. Ryžių nevalgau,makaronų,bulvių, nieko su majonezu ar kečupu ir tt, tvarkingai vienu žodžiu
Gal galima man nuo trečios savaitės pradėt, nes mačiau šiandien pietum kiaušus reik valgyt, vien pagalvojus nupurtė

Wixxxx, o Tu pabandyk valgyt pagal meniu viska.Kartais,kai pamazini maisto,irgi svoris nekrenta.Man paciai taip buvo.Nebijok pavalgyt.Raso,kad vakarienei meyte,tai ir valgyk ja.
As tai per tiek laiko jau pripratau prie kiausiniu

Vakar uz zando uzlindo cesnakines bulkos gabalas,vienas saldainis ir colos dvi stiklines( nu kaip mazas vaikas),tai siandien turiu +200g.Taip man ir reikia.O be to visai negeriu vandens.Beda.
Sveikos
-600g Jau numeciau 2,8kg.O kiek buciau netekus jei pirmadienis ir antradienis be isdykavimu butu buve
Noriu jau visa dieta nuo pradziu iki galo saziningai issilaikyti
Turbut pakartosiu pirmaja ir tada varysiu iki 4osios
Vakar nauja patiekaliuka vakarienei ruosiau;kiaulienos kumpi supjausciau smulkiais kubeliais,taip pat svoguno galva,i draugija viso to ejo saldytos voveruskos.Ant sviesto viska pakepinau,tada primazinus kaitra patroskinau,pasudziau,papipirinau ir susveiciau kartu su salotom is aisbergo sal.,kuoksto petrazoliu,mazo sv.agurko.
Patiko smulki mesyte,patogu valgyt ir skaniai gavosi
Siandien zuviadienis
Kepsiu panangasija,nors ja ir peikia...
Ir laaaabai pasistengsiu gerti H2O

Noriu jau visa dieta nuo pradziu iki galo saziningai issilaikyti

Vakar nauja patiekaliuka vakarienei ruosiau;kiaulienos kumpi supjausciau smulkiais kubeliais,taip pat svoguno galva,i draugija viso to ejo saldytos voveruskos.Ant sviesto viska pakepinau,tada primazinus kaitra patroskinau,pasudziau,papipirinau ir susveiciau kartu su salotom is aisbergo sal.,kuoksto petrazoliu,mazo sv.agurko.
Patiko smulki mesyte,patogu valgyt ir skaniai gavosi

Siandien zuviadienis

Ir laaaabai pasistengsiu gerti H2O

Ale kaip panasiai gaminom
Vietoj voverusku pas mane buvo baravykai ir dar grietines idejau.O salotas is pekino ir agurku dariau.Tikrai skaniai gavosi.
Siandien hekas bus.Nelabai megstu zuvies, nu bet reikia, tai reikia

QUOTE(Oneiga @ 2017 02 17, 14:13)
Ale kaip panasiai gaminom
Vietoj voverusku pas mane buvo baravykai ir dar grietines idejau.O salotas is pekino ir agurku dariau.Tikrai skaniai gavosi.

As tai visaede

Pietums omletas su zirneliais.
QUOTE(Mutė @ 2017 02 17, 15:31)
As tai visaede
ir mesos ,ir zuvies tik duok
Man visai patiktu,kad zuvis butu 2kart savaiteje
O dar jei pati ta zuvi pasigauciau
butu ir maistas ir kunui ir sielai.

Tu megsti zuvaut?! Jei taip, tai mano vyrui butum lobis

QUOTE(Oneiga @ 2017 02 17, 19:32)
Megstu

Imeciau i kepimo maisa pora panangasijos file,krapais pabarsciau,padruskinau,o pipirais pabarstyt pamirsau...Ir salotoms nieko tinkamo ner,pribaigiau agurkus...Teks zaliaja paprika su pomidorais kramtyt.Praita penktadieni smagesne vakariene buvo-karpi kepiau

Ir as turiu svajone gyvent prie ezero, tik sedeciau ne su meskere, o su knyga
Hekas iskeptas su svogunais ir suvalgytas. Noriu dar kazko, bet gal atsilsikysiu, kad vel pliuso nebutu

Hekas iskeptas su svogunais ir suvalgytas. Noriu dar kazko, bet gal atsilsikysiu, kad vel pliuso nebutu

QUOTE(Oneiga @ 2017 02 17, 20:36)
Ir as turiu svajone gyvent prie ezero, tik sedeciau ne su meskere, o su knyga

Mano zuvis irgi sudorota,norisi kazko

Tai ryt vel isdykausi?