Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(as** @ 2017 02 21, 12:24)
sveikos, na prisiduodu ir as, -600, su siokiom tokiom improvizacijom  biggrin.gif vietoj vaisiu pietums saltibarsciu bliudelis, naktipieciam varske su graikisku jogurtu ir medaus sauksteliu, susiskaiciavau viso kaloriju gavosi 1150
sian nuo ryto vel improvizacjos, pusryciam ta pati varske su medum (ziauriai patiko) biggrin.gif pietums vistos krutinele su patroskintais zirneliais ir sparaginem pupelem, maisto gavosi kaaalnas o kaloriju vos 330, super, labai skaniai suejo, galeciau kad ir 3 kart dienoj toki maista valgyt kol neatsibostu biggrin.gif

Maitiniesi lygiai kaip aš mirksiukas.gif man ir labai patinka varškė su natūraliu jogurtu, tik aš perku ne tą graikišką, o be riebalų su padidintu kiekiu baltimų bigsmile.gif medaus kaip kada, būna įsidedu, būna ne smile.gif radau internete labai skanias vištienos salotas, dietines, super žinok, labai skanu ;)
Atsakyti
Nuriebinti pieno produktai yra beveik beverciai mirksiukas.gif Maza to juos paskanina cukrumi,krakmolu arba saldikliu,o vitaminai be riebalu iseina i ...lauk,nepasisavinami.
Tiek kefyras,tiek jogurtas-kuo riebesni tuo geresni smile.gif
Rinkites kuo naturalesnius produktus mirksiukas.gif Juk be dailaus kuno dar labai svarbu tureti gera sveikata mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas, -600 g, verta buvo nepaslysti :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irikira: 21 vasario 2017 - 14:49
QUOTE(Irikira @ 2017 02 21, 15:48)
<p>Labas, -600 g, verta buvo nepaslysti smile.gif</p>

Tu savam amplua-atejai,sulieknejai ir islekei biggrin.gif Kaip sauniai Tau sekasi,saunuole ka bepasakysi 4u.gif
As jau antra diena baigineju be grieku rolleyes.gif Jau jei ir kur nuslysiu,imsiu antraja.Reikia ivairoves ,o tai jauciu,kad organizmas prisitaike prie pirmosios savaites tongue.gif
Atsakyti
O man pirma savaite geriausiai krenta.Antroj dar ne gramas nenukrito.O su trecia is viso neaisku- nebuvau tiek toli nukeliavus biggrin.gif Stovi tie 72 kaip ikalti.Nors ner ko bambet, gerai, kad neauga biggrin.gif
Irikira, tu tikra saunuole 4u.gif Jei net savaitgali sugebi atsilaikyt, tai jau pagarba biggrin.gif Baliuj sedet ir nieko uz zando neuzkist!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 02 21, 13:31)
Nuriebinti pieno produktai yra beveik beverciai mirksiukas.gif Maza to juos paskanina cukrumi,krakmolu arba saldikliu,o vitaminai be riebalu iseina i ...lauk,nepasisavinami.
Tiek kefyras,tiek jogurtas-kuo riebesni tuo geresni  smile.gif
Rinkites kuo naturalesnius produktus mirksiukas.gif Juk be dailaus kuno dar labai svarbu tureti gera sveikata mirksiukas.gif

http://sveikasvaikas...-jogurtas-skyr/
Na va, sako geras ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Irikira @ 2017 02 21, 14:48)
<p>Labas, -600 g, verta buvo nepaslysti smile.gif</p>

4u.gif
Atsakyti
Pati pagalvok kaip be riebalo isgauti neskysta jogurta mirksiukas.gif Kaip jau minejau dauguma reikalingu vitaminu be riebalu bus nepasisavinami,o tai reiks ,kad nenaudinga maista gausim!O tirstikliu,visokiu neaiskiu priedu tikrai mums nereikia mirksiukas.gif
Labaiu uz riebalus reiketu bijoti paprastuju angliavandeniu.Aisku kas be ko ir su riebalais reikia jausti saika.
Jei valgysim organini,t.y.naturalu maista tai jo ir maziau noresis,o energijos bus zymiai daugiau ir ilgiau ji jausis.
Ai uzteks bla bla bla biggrin.gif As valgau riebia grietine,riebu piena,riebiausia koki randu sviesta,jogurta,kefyra ir t.t... tongue.gif O nutukau per bulkutes,saldainiu,pyrageliu,sausainelius-man ju reiketu vengti ax.gif
Atsakyti
tiek prirašiau ir dingo viskas blink.gif

ačiū merginos, man lengviau laikytis gal ir dėl to, kad jau aplinikiniai priprato, kad žiūriu, ką valgau. Ir neragina - valgyk, valgyk ir kada dar ir išgerk biggrin.gif
mama tai vaikam ir blynų prikepa, ir man mėsytę iškepa, tik kartais pareplikuoja - buk buk alkana, nevalgyk biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, po pirmos dienos -800 gr, ne per daug? Ryte jauciau silpnuma, galva lyg bande suktis..
Siryt kaip tycia tik viena kiausa turiu, jau susveiciau ir noreciau antro:)
Del pieno produktu, as taip pat zinau, kad liesi yra beverciai, taciau dietologai laikantis dietu visad rekomenduoja liesus.
As renkuosi vidutinisko riebumo ir lasinius uzsiauginau tikrai ne per juos, o per sausainius ir duona.
Atsakyti
labas rytas, sian apskritas 0, pati kalta, vakare neatsilaikiau puse kebabo suvalgiau ax.gif
Papildyta:
QUOTE(wixxxx @ 2017 02 21, 12:43)
  radau internete labai skanias vištienos salotas, dietines, super žinok, labai skanu ;)

na na, papasakok kas i sudeti ieina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2017 02 22, 09:16)
labas rytas, sian apskritas 0, pati kalta, vakare neatsilaikiau puse kebabo suvalgiau  ax.gif
Papildyta:

na na, papasakok kas i sudeti ieina?  4u.gif

Virta vištienos krūtinėlė, salotos, marinuoti agurkai, raudona saldžioji paprika, krienai, sojų padažas ir natūralus jogurtas, nu super žinok, man patiko ax.gif krienus perku iki ūkio, nes mažiausiai kalorijų, jogurtą naudoju savo numylėtą Aistės bigsmile.gif
Aš iš vis pamišusi dėl tų kalorijų, tai visada žiūriu ką perku, skirtingų firmų tas pats produktas, o kalorijų kiekis labai skiriasi mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Irikira @ 2017 02 21, 18:52)
tiek prirašiau ir  dingo viskas  blink.gif

ačiū merginos, man lengviau laikytis gal ir dėl to, kad jau aplinikiniai priprato, kad žiūriu, ką valgau. Ir neragina - valgyk, valgyk ir kada dar ir išgerk  biggrin.gif
mama tai vaikam ir blynų prikepa, ir man mėsytę iškepa, tik kartais pareplikuoja - buk buk alkana, nevalgyk  biggrin.gif

Mane namiškiai irgi labai palaiko, niekada nesiūlo savo skanaus riebaluoto maisto, aš daugiau juos per dantį traukiu, bet abu mano vyrai kūdučiai, niekas jiems į lašinius neina, aš viena tokia bajavota buvau, na dabar jau normos ribose, bet galėtų geriau būti bigsmile.gif
Vsio, varau bėgiot iki pamėlynavimo bigsmile.gif
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...i.d?id=65368364 4u.gif ax.gif
Atsakyti