Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Labas rytas 4u.gif linksmiausia jei susitinku kokį pažystamą gatvėje ar šiaip kur ir sako ogo kad paplonėjus, ką darai, tai aš kai pradedu pasakoti kaip maitinuosi, sako, ai gerai man ir su svoriu biggrin.gif žmones pastebėjau labai gąsdina tas angliavandenių atsisakymas ir bulvių biggrin.gif prieš šešias savaites ir aš taip galvojau, o dabar va normaliai gyvenu be cukraus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Irikira @ 2017 02 22, 23:02)
<p>Wixx saunu, pajudejo ledai, liuks smile.gif</p>

Aš ir labai džiaugiuosi, siaubsim su mama balandžio mėnesį parduotuves, gal jau tiks ir M dydžio rūbai iki to, nesitveriu savam kailyje bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Irikira @ 2017 02 23, 06:56)
<p>Labas rytas:) 0 lapsnių lauke ir ant svarstyklių 0... pastrigau... vakar ir ledų ir spurgos atsisakiau, ir 0... nesuprantu.. netinka man daržovės ir 3savaitė matyt, bet tegu kunas pailsi, o nuo pirmadienio 1 kartosiy..</p>

Viskas bus gerai, aš va iš vis negriešyju praktiškai niekada, o svoris kaip pakimba blink.gif bet nukrenta po to vis tiek 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Oneiga @ 2017 02 23, 07:42)
Labas rytas,
cepelinai padare savo darba +300g.Taip man ir reikia rolleyes.gif

Tris ratus aplink stadioną aš tau išrašau už nuodėmę 4u.gif aš kai pabėgioju tai man nagai prie jokio griešno maisto nelinksta, kai pagalvoju kiek teks bėgt po to bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, grįžtu po savo komandiruočių ir paklydimų smile.gif oi kiek visko apturėjau, tad šią savaitę pabaigsiu kiek įmanoma arčiau dietos, o nuo pirmadienio pirmą savaitę rintai, o tai pavasaris ant nosies reik susiimti ir imti pavyzdį iš jūsų biggrin.gif
Atsakyti
bigsmile.gif kiek cia ivykiu bigsmile.gif sveikinu su minusais 4u.gif Babette,sveikia sugrizusi 4u.gif mazai lauktuviu uzsimetei biggrin.gif kaip pastebejau visos +- 70kg sveriancios unsure.gif tokia sunki pasijauciau ax.gif
As kaip Irikira,pastrigau -0,vakar nenukrypau ne trupucio.Matyt menulis pilneja,trugdo man tirpt biggrin.gif
Siandien truputi nuodeminga diena,vyro pilvui svente ruosiu,anti kepsiu,veliau sausainiu ...pastaruju neuzkabinsiu,bet va i anti dantis tai suleisiu tongue.gif
Pietums obuoliai,vakariene ankstyva-antis.Vakare eisiu anksti miegot,kad kokia sonine kojos nepakistu biggrin.gif Va toks planas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 02 23, 13:45)
kaip pastebejau visos +- 70kg sveriancios unsure.gif tokia sunki pasijauciau ax.gif

Yra ir sunkesniu:)

O as siryt kartoju jusu scenariju: turiu apvalu 0. Cia arba del mm arba kad pietus buvo vos vos kitokie: vietoj surio pirkau grudeta varske 5 proc. Suvalgiau visa indeli 200gr su pomidoru ir 2 riekelem sepyniu grudu duonos.
Valarienei buvo jautienos garinti kukuliukai ir balta kava. Na atrodo nieko nenusizengiau, be to buvau treniruoteje, tikejausi nemazo minuso...
Atsakyti
Buvai treniruoteje ir uzaugo raumenai biggrin.gif ,todel 0.Ir wixxxx taip buvo.
Pas mane siandien ,galima sakyt, -100g,nes pries tai buvau prisipliusavus 300g.Kazkaip labai po mazai krenta.
Atsakyti

Sveikos, antrą dieną 0 rodo.... manau, kad dėl mm.. kito paaiškinimo nežinau :D

Atsakyti
Sveikos:) o man burna reik uzsisiuti biggrin.gif pradejau savaite gana tvarkingai, o dabar vel palaida bala, nu kaip nervupja negaliu, neina normaliai ir tikslingai dirbt tuo klausimu verysad.gif(( maziukas mano vis dar panegaluoja, jau tiek kantrybes reik kad ohoho, per metus laiko nebuvo tokio laikotarpio kaip dabar, ir streso ir nerimo ir nemiego naktu. Nezinau gal del to ir norisi sau ir to sokolado nepagailet ar tai bandeles ar dar kazko kas suteiktu energijos smile.gif nu nieko, kaip nors susiimsiu ir tikrai iki vasaros busiu gazele biggrin.gif
Atsakyti
Mes tai abi su Mute dar nuo anos vasaros gazelemis stengiames patapt biggrin.gif
O jei rimtai,tai isivaizduoju kaip sunku su tokiais maziukais dar dietos laikytis,nes butent miego stoka issaukia nenumaldoma alki.
Kai mano vaikai buvo tokie maziukai,tai kimsau viska uz abieju zandu,o vyras dar ir pats parnesdavo visokiu bulku.Tai va jis ir kaltas,kad as stora po siai dienai biggrin.gif
Atsakyti
Man tai labai įdomu kaip jūs kovojat su alkio jausmu? blink.gif manęs tai jis nepalieka niekada, o ypač naktimis blink.gif miegot negaliu, arba atsibundu 10 kartų per naktį blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Oneiga @ 2017 02 24, 10:34)
Buvai treniruoteje ir uzaugo raumenai biggrin.gif ,todel 0.Ir wixxxx taip buvo.
Pas mane siandien ,galima sakyt, -100g,nes pries tai buvau prisipliusavus 300g.Kazkaip labai po mazai krenta.

Nuo vienos treniruotės raumenys neužauga hmm.gif gerai būtų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2017 02 24, 23:22)
Man tai labai įdomu kaip jūs kovojat su alkio jausmu? blink.gif manęs tai jis nepalieka niekada, o ypač naktimis blink.gif miegot negaliu, arba atsibundu 10 kartų per naktį blink.gif

šią savaitę ir aš kaip niekad alkana, geriu vandenį. Ir kažkuriam laikui valgyti nesinori, ir vandens išgeriu biggrin.gif
o dar reikia veiklos, kai kažką veikiu, nejaučiu alkio.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irikira: 25 vasario 2017 - 00:31
Merginos trumpam pasitraukiu, vakar buvau pas alergologe, tai ji isgirdusi ka valgau, liepe baigti valgyti tiek kiausiniu su citrusiniaus. Praeis berimas manau dar sugrysiu pabandyti ir isitikinti, kad tikrai tai alergizuoja.
Sekmes jums!
Atsakyti
QUOTE(coco5 @ 2017 02 25, 10:03)
Merginos trumpam pasitraukiu, vakar buvau pas alergologe, tai ji isgirdusi ka valgau, liepe baigti valgyti tiek kiausiniu su citrusiniaus. Praeis berimas manau dar sugrysiu pabandyti ir isitikinti, kad tikrai tai alergizuoja.
Sekmes jums!

bet tai nėra gi tų kiaušinių tiek daug pirmoje savaitėje, du kiaušiniai ir pusė apelsino unsure.gif o anksčiau neturėjai alergijos kiaušiniams? šeimoje turime berniuką alergišką kiaušiniui, tai labai žiūri maistą, nes daug kur įeina kiaušinis...

o aš pastrigau kaip reikiant, nesugriešijau nei karto, o savaitę baigsiu 0 biggrin.gif
Atsakyti