Labas rytas, tiek uzsipirkau, kad ir jums uzteks tik gaila, kad nepadejo ir batareikos, neatlaike mano svorio svarstykles tai va, teks pirkti naujas, taip kad be savaitgalio svorio nezinosiu
Oneiga, tikiuos manes palauksi ir nenuleksi toli
LABAS RYTAS Kaip ir -500g,lygiai 83kg Reiketu baigt grauzt naktimis obuolius... Cepelinu nelabai bus,susirinkau daugiau nei pasodinau,bet ne tiek ,kad cepelinus gaminti.Nekoks derlius...Nebesodinsiu ankstyvuju,kogero sekla prasta buvo... Agurku siemet perdaug paseta,visi stiklainiai panaudoti..kitais metais mazinsiu... Jurgiski,tai supykus svarstykles pribaigei Mes su Oneiga daugiau Taves nebenervuosim ,pasigailek musu
Verčiau išmintingo barimas negu kvailio gyrimas. Lietuvių patarlė.
O ką mes, ką mes...kaip visada.Suėdžiau tai, ko nederėjo.O tai nieko griešno namie nėra, kad tokia teisinga,a? Nei ledų, nei teramisu, nei čebatos????O gal valia parėjo?
<p>Niekur neišsilakstėm Tik dabar atsisedau prie kompo.Darbinga diena labai.</p><p> Ryt bus bėdos, nes sumuštinių pririjau.Net valgyt normaliai nepasidariau.</p><p>O makaronai, tai čia paguodžiantis maistas? Nu man tai ne.Jau koks tiramisu arba čebata šimtą kartų geriau.</p>
...taigi neturejau nei cebatos,nei tiramisu,nei ledu...issiviriau ilgu ploksciu makaronu,uzsimeciau sviesto ir suraiciau...Kazkoks abzoriskumas pas mane atsibelde