Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Oneiga @ 2019 08 23, 15:10)
<p>Laba,</p><p>antra diena 0.</p><p>Mute, makaroniukai lotuliukas.gif </p><p></p>

...nezinau kas daros,bet laaabai valgyt noris...jau sonines pasikepiau ax.gif Ryt nesisversiu biggrin.gif
Atsakyti

Labas :) na va, nusipirkau svarstykles, jau geriau buciau ir nepirkus :D uzlipau, o ten 77.9 kg :oh:  :sad:  :cry2: itariau, kad senosios blogai rodo, bet, kad taip blooogaiiii, tai netikejau :cray:​ 

Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2019 08 24, 20:53)
<p>Labas smile.gif na va, nusipirkau svarstykles, jau geriau buciau ir nepirkus biggrin.gif uzlipau, o ten 77.9 kg doh.gif  sad.gif  cry.gif itariau, kad senosios blogai rodo, bet, kad taip blooogaiiii, tai netikejau cray.gif </p>

nenusimink,manosios blogiau rodo mirksiukas.gif O jau po sios dienos tai visai,,suges'' doh.gif Siandien nutrukau nuo pavadzio:didelis gabalas napaleono,3 max kinderiai,sauja migdolu riesutu,avizine kose su uogiene ir sviestu,pomidorai,kavos 5puodai;-siandieninis meniu ax.gif Lauksiu rezultatu tongue.gif
Pasidarbavau siek tiek sode,ryt vel nuleksiu ,,pasportuot'',gal kiek ispirksiu griekus biggrin.gif
Oneiga,o ka Tu beveiki mirksiukas.gif pasislepus cepelinus raitai?
Atsakyti

Jurgiški, neverk, gi Kalėdos dar toli, o svorį metam iki jų :D 

Šiandien buvo -500g, bet sukrimtau hesburgerį, užsigėriau cola, dar sumuštinis su kumpeliu...Ai... :rolleyes:​ 

Atsakyti
Labas rytas smile.gif Siandien svarstykles parode 83,8kg...ai!Lekiu i soda pasportuot biggrin.gif
Vakar tortuko prikirtau,siandien kaip niekad anksti atsikeliau bigsmile.gif Ir dar savo noru !!! bigsmile.gif Nezinau kaip diena jausiuos,gal kur po obelim pavirtus parpsiu tongue.gif
Oneiga,kur Tave biesas nesioja,kad tokio slamstamaiscio prikisi?
Atsakyti

Labas rytas, pas mane -300g :)​ 

Atsakyti

Laba,

-500g :yahoo: Va ir šlamštmaistis.

Ai , vakar su dukra nutarėm pagastroliuot, tai derinausi prie jos :D Nors man ir pačiai tos bulkos labai skanu.

Buvau čia kurią dieną pagrybaut.Radau nemažai, nu bet ir kirmėtų nemažai.Džiovinau, visi namai kvepėjo, o vaikams smirdėjo.Bambėjo kažką ten :D 

Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2019 08 25, 13:44)
<p>Laba,</p><p>-500g yahoo.gif Va ir šlamštmaistis.</p><p>Ai , vakar su dukra nutarėm pagastroliuot, tai derinausi prie jos biggrin.gif Nors man ir pačiai tos bulkos labai skanu.</p><p>Buvau čia kurią dieną pagrybaut.Radau nemažai, nu bet ir kirmėtų nemažai.Džiovinau, visi namai kvepėjo, o vaikams smirdėjo.Bambėjo kažką ten biggrin.gif </p><p></p><p></p>

...susinervinau dry.gif ,valgo beleka ir sitiek minuso,-NESAZININGA!Ir dar grybaut buvai bigsmile.gif nu apsipavydejau,reikia ta proga kazka suvalgyt,kad geriau pasijusciau tongue.gif
Siandien iki vakaro visokiais zalesiais is sodo gyva...alkana kaip storas vilkas(ar tokiu buna hmm.gif )Nesuspejau visko pasidirbt,betvarke palikau,gal ryt dasigausiu dabaigt,gal....Parsitysiau pomidoru,agurku,morku ,obuoliu,avieciu-viska perdirbt reikia.
Sedziu ir mastau,kaip visa tai padaryt ,o ir kada unsure.gif Einu ilysiu i saldytuva,gal ka rasiu tongue.gif Pasikepsiu kokios kiausinienes ,o gal visrienos rolleyes.gif Pyrageliu neturiu....
Atsakyti

Aš, tai jaučiu, prisidirbau.Iškepiau biskvitą ir du gabalus suvalgiau, o paskui dar kibiną, o dar paskui vynuogių....Guliu, pilvas, kaip arbūzas, pikta, o ant spintelės dar biskvito yra...

Atsakyti

Labas rytas,

+300g.Labai čia reikėjo ėst :unsure:​ 

Atsakyti

Manes, tai jau nepralenksit +700g ir reikejo nakciai tiek arbuzo su saldainiais priest :oh: atrodo kad daugiau maisto nebegausiu, bet kaltas turbut PMS, kuris cia pat :) taigi pirma savaite :) 

Labas rytas, nors netoks jau jis ir labas :)​ 

Atsakyti
Sveikos,-100g Vel 1oji,83,7kg. Labai sunkiai siandien sekasi laikytis...labai netinka pietums obuoliai,siaubingai apetita kelia.Bandau kava apraminti skrandi,kad neburbetu biggrin.gif
O jus nepergyvenkit,iki manes nedaejot mirksiukas.gif Cia as turiu nervuotis,kad taip iki jusu nedasliauziu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 26 rugpjūčio 2019 - 13:13