Savaites rezultatas -1,9kg. Imsiu pakartotinai 1 aja savaite.Startuoju su 79,3kg.Pasistengsiu savaite isbuti be jokiu saldainiu ir sausainiu
Labas ,vistik vakar prisidirbau
+400g Nereikejo tiek saldainiu ir migdolu riesutu vakare prislamst
Savaites rezultatas -1,9kg. Imsiu pakartotinai 1 aja savaite.Startuoju su 79,3kg.Pasistengsiu savaite isbuti be jokiu saldainiu ir sausainiu
Savaites tikslas sverti 77,7kg
Aš tai su tais pačiais 75,8kg
O tai ko nepripliusuoji?
As tai pasizadejau nieko netinkamo i burna nebeisimest...ledas jau ten,vietoj mesytes kalakutienos troskinys su darzovemis,toks nepasakyciau ,kad dietinis
Ryt minuso nelaukiu...
-400g, o tikėjausi nors -1kg
Siandien visai diena sumakaluota,valgyta ne pagal dieta,kad tik ryt nebutu pliuso
Ryte buvo 0
Ryte buvo 0
Labas rytas,
-1kg.Nervas pagraužė, naktis nemiegota, jaučiuosi, kaip zombis.
QUOTE(Oneiga @ 2020 05 27, 07:18)
<p>Labas rytas,</p><p>-1kg.Nervas pagraužė, naktis nemiegota, jaučiuosi, kaip zombis.</p>
Pas mane nervo nebuvo tai +400g
Siandien palakstysiu su zoliapjove,trimeriu-nupurtysiu tuos pliusus!!!
Ai, turėjau padaryt vieną sprendimą ir sukau galvą.Dabar antra bemiegė naktis laukia, nes nežinau ar teisingai nusprendžiau.Nu žodžiu
QUOTE(Oneiga @ 2020 05 27, 21:21)
<p>Ai, turėjau padaryt vieną sprendimą ir sukau galvą.Dabar antra bemiegė naktis laukia, nes nežinau ar teisingai nusprendžiau.Nu žodžiu
</p>
Tai tada antro kilogramo neteksi
Kažin kažin, nes kumpio ripką atsipjoviau ir be jokio skonio prarijau
Ir dar brangusis taip sunervino, kad negaliu.Kur saviškį išgrūdai?Sakyk ir aš ten grūsiu
QUOTE(Oneiga @ 2020 05 27, 22:24)
<p>Kažin kažin, nes kumpio ripką atsipjoviau ir be jokio skonio prarijau
Ir dar brangusis taip sunervino, kad negaliu.Kur saviškį išgrūdai?Sakyk ir aš ten grūsiu
</p>
Ryt vel su sulininkais nervuosiuos
Pririjau visko:saldainiu,sausainiu paragavau,sonines,banana,persiku ploksciuju,vynuogiu keke...nezinau kiek ryt uzsiridenus busiu,gal nesisvert
Labas rytas,kaip ir reikejo tiketis +200g
Siandien jokiu soniniu,jokiu saldainiu ir nieko draudziamo.Laikysiuos grieztai pagal dietos meniu!!!
Oneiga,kaip pas Tave?-1kg
Rebutia,susiimam,as jau pasiruosus tam
Oneiga,kaip pas Tave?-1kg
Rebutia,susiimam,as jau pasiruosus tam