Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

arbata isgerta,po dusu nuplauti visi picos norejimai,meniu rytojui susidariau-lekiu i lova 4u.gif
Ryt nelengva diena nusimato unsure.gif ,o gal tik taip atrodo
Pietūs: 2 virti kiaušiniai, bet koks baltas sūris, virtos daržovės.(vietoj surio 9% varske)
Vakarienė: 2 virti kiaušiniai.
Atsakyti
Labas,kur atasakaitos mirksiukas.gif kiek pliusu,kiek minusu,kiek ka nubegta tongue.gif
Pas mane -300g,letai ,bet i minusa einu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mutė: 09 kovo 2017 - 11:35
QUOTE(Mutė @ 2017 03 09, 11:14)
Labas,kur atasakaitos mirksiukas.gif kiek pliusu,kiek minusu,kiek ka nubegta tongue.gif
Pas mane -300g,letai ,bet i minusa einu thumbup.gif

Aš tai pasiryžau nelipt ant svarstyklių kol neturėsiu elektroninių, o elektronines turėsiu jau pirmadienį yahoo.gif
Vakar buvo 68, labai liuks, nes dvi dienas kaip pamišusi kimšau angliavandenius, tai sausainius, tai zefyrus, tai žagarėlių porą blink.gif
bėgimas vyksta liuks, 6 kilometrai šiandien įveikti bigsmile.gif vakar šventės proga nebėgau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Babette @ 2017 03 08, 23:00)
Naktipieciams pica!  bis.gif

Bet tai koks skirtumas jeigu tvarkingai vagant +300...  unsure.gif

Labai nenusimink, kantrybės, man čia lėčiausiai svoris krenta, buvo dvi savaites svarstyklės nejudėjo, tai oi kaip siutas ėmė, o dabar va, 6 kilogramai nutirpo vis tiek 4u.gif
Atsakyti
Dabar turesi vargo laipiot ant abieju svarstykliu biggrin.gif
Vakarienei 3 kiausinius keptus suvalgiau.Jokiu priedu nedejau ,nei svoguno,nei krapu..o dar ir apelsino vakarienei nera .Tvarkingai ir ketvirtadienis atlaikytas.Jau paciai keista,kad tokia drausminga patapau biggrin.gif
Rytojui mastau,kad gal karpi ,,susizvejot'' rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
šiandien svarstyklių išbandymas biggrin.gif užlipau ant mechaninių sesės svarstyklių, parodė 62kg bigsmile.gif o mano elektroninės rodo 66, draugės elektroninės 65,5 smile.gif
gal pasikeist su sese svarstyklėmis lotuliukas.gif
diena atlaikyta, beliko neužkąsti ax.gif miegot nesinori dar...
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2017 03 09, 21:23)
Sveikos smile.gif
šiandien svarstyklių išbandymas  biggrin.gif užlipau ant mechaninių sesės svarstyklių, parodė 62kg bigsmile.gif o mano elektroninės rodo 66, draugės elektroninės 65,5 smile.gif
gal pasikeist su sese svarstyklėmis lotuliukas.gif
diena atlaikyta, beliko neužkąsti  ax.gif miegot nesinori dar...

Jatau koks grazus skaiciukas mehaniniu bigsmile.gif Kiek geru emociju suteike thumbup.gif
66 wub.gif ,ex kaip strakaliociau is laimes tiek sverdama tongue.gif Strakaliosiu kazkada biggrin.gif
Atsakyti
Jau tikrai, mechanines gerules smile.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas,
-400g.Prlipo prie manes tas 70kg,niekaip atsikratyt negaliu.O is tikruju visai neturiu apetito,valgau mazai ir svoris stovi vietoj.Pasvyruoja keli simati gramu ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 03 10, 10:25)
Labas rytas,
-400g.Prlipo prie manes tas 70kg,niekaip atsikratyt negaliu.O is tikruju visai neturiu apetito,valgau mazai ir svoris stovi vietoj.Pasvyruoja keli simati gramu ir viskas.

blink.gif ir kaip cia tas apetitas dingo blink.gif As vakar lovoj su gurgianciu pilvu varciaus...Ryte smagus skaiciukas 76,4.Sia savaite reiketu iki 75,5 dasibraut tongue.gif
Issijudinau is sastingio,gal jau ir iki 70 po poros savaiteliu daeisiu rolleyes.gif
Palauk manes biggrin.gif
Reikia lekt zuvies ,pietums galiu pavalgyt,o veliau tik pasi kiausiniai.O ryt isvis vos ne iskrova.Uzsispyrimas tikiuosi neapleis ,atsilaikysiu ax.gif
Atsakyti
Sutarta,palauksiu,nes kg vis tiek nekrenta rolleyes.gif
Atsakyti
Aš parsisiunčiau programėlę į telefoną, 30 dienų išbandymas darant pratimus ir metant svorį. Tai jau išbandžiau viso kūno treniruotę, vakare imsiu pilvo preso, matysim po 30 dienų kaip čia bus ax.gif
Tiesa bėgimo taip pat neatsisakiau, atsisakiau vakarienės, visiškai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2017 03 10, 14:49)
Aš parsisiunčiau programėlę į telefoną, 30 dienų išbandymas darant pratimus ir metant svorį. Tai jau išbandžiau viso kūno treniruotę, vakare imsiu pilvo preso, matysim po 30 dienų kaip čia bus ax.gif
Tiesa bėgimo taip pat neatsisakiau, atsisakiau vakarienės, visiškai unsure.gif

Manau,kad jau perdaug save spaudi,drastiskai cia.... blink.gif Nepamirsk,kad valgis tai vienas is malonumu,atsisakius to gali tapt pikta liekna moterimi ,jau nekalbu apie jo jo ...mirksiukas.gif
Kiek esu besilaikius dietu,pastebejau,kad kuo ji grieztesne tuo labiau veikia psichika!
Sioj dietoj mes ismokstame valgyt tinkamus produktus ir lieknet.O dar ismokstam nestresuot saves,viena kita palaikom,nesmerkiam ax.gif Patirtim pasidalinam wub.gif
Neskubek,tiksla tikrai pasieksi 4u.gif

O as siandien be karpio verysad.gif ,tiek apie ji visa savaite svajojau...nebuvo kaip iki parduotuves nulekt.Traukiau is saldiklio uzsilikusi lasisos gabaliuka,kepiau su krapais aliuminio folijoj.Dar jokiu salotu(laikausi pagal rekomendacija),vakarienei 3 ant sviesto kepti kiausiniai.
Dabar dar balintos kavos ir pu erh arbatos isgersiu,ir i lova.Lauksiu nekantriai ryto biggrin.gif
Atsakyti