Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Mutė @ 2017 03 12, 19:02)
Tai kiek ryt pirmokiu,surimtejusiu bus? biggrin.gif

suvalgiau gabaliuka milkos ir pasiryzus 4pradeti ir baigti, jei be didesniu nuklydymu tai manau kiek numesiu tiek ir uzteks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2017 03 12, 21:02)
suvalgiau gabaliuka milkos ir pasiryzus 4pradeti ir baigti, jei be didesniu nuklydymu tai manau kiek numesiu tiek ir uzteks ax.gif

Tai si savaite buvo pirma,o ryt i ketvirta zygiuoji?Tada darysi pertrauka? biggrin.gif
Man dar ne vienas ratas visa dieta pakartot,tad dar Taves sulauksiu tongue.gif
Ai,sulaiziau likuti tepamo surelio(toks kaip varskes).Buvau pabandymui nupirkus ax.gif
Ryt bus matyt kiek minuso per 2 savaite.
Atsakyti
per savaite -1,8kg ,mazoka, dar reikia tiketis jog ryt nepamazes rezultatas rolleyes.gif
Atsakyti

Pradesiu nuo pirmos rytoj, apsuksiu ratuka ir grazi sutiksiu Velykas :) va koks planas chuliganas :))

Uzsakiau 10 uk dydzio suknele, tikiuosi jau tilpsiu :) 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irikira: 12 kovo 2017 - 21:28
QUOTE(Irikira @ 2017 03 12, 22:25)
<p>Pradesiu nuo pirmos rytoj, apsuksiu ratuka ir grazi sutiksiu Velykas smile.gif va koks planas chuliganas smile.gif)</p>
<p>Uzsakiau 10 uk dydzio suknele, tikiuosi jau tilpsiu smile.gif </p>

biggrin.gif dabar jau nori nenori turesi tilpt tongue.gif
Atsakyti

Labas rytas :) 65.800 pagaliau pamaciau 65:D per dvi savaites sugebejau numesti tik 100gramu...

Wixx, su gimtadieniu !

Atsakyti
QUOTE(Irikira @ 2017 03 13, 08:00)
<p>Labas rytas smile.gif 65.800 pagaliau pamaciau 65:D per dvi savaites sugebejau numesti tik 100gramu...</p><p></p><p>Wixx, su gimtadieniu !</p>

Labas labas, ačiū labai, bet gimtadienis kovo 16 4u.gif šiandien tik dovaną pasidovanosiu, pagaliau išsvajotosios svarstyklės bus namie yahoo.gif aš jų taip norėjau, kokia neapsakyta laimė yahoo.gif
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2017 03 12, 19:02)

wixxxx,ne amzina dieta,o amzinas svorio sekimas ir ziurejimas ka i burna dedam mirksiukas.gif

Tai kiek ryt pirmokiu,surimtejusiu bus? biggrin.gif

Aš visiškai rimtai pradedu pirmą savaitę, du kiaušiniai pusryčiams sudoroti ir pusė to vaisiaus, brrr šlikštynė, gal kaip nors ir kitą pusę sudorosiu unsure.gif pietums nusipirkau kriaušių, vakarienei dar neapsisprendžiau unsure.gif gal jautienos kokios pasikepsiu bigsmile.gif
aš vakar valgiau normaliai, tai taip pilvą skaudėjo, man dabar pastoviai taip,jei suvalgau ką saldaus tai tokie pilvo skausmai užeina, net nebesinori unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Irikira @ 2017 03 13, 08:00)
<p>Labas rytas smile.gif 65.800 pagaliau pamaciau 65:D per dvi savaites sugebejau numesti tik 100gramu...</p><p></p><p>Wixx, su gimtadieniu !</p>

O man sugebėjo priaugti kilogramas unsure.gif tai net nebesusigaudau iš kur blink.gif vakare parašysiu tiksliau,kai gausiu savo svarstykles bigsmile.gif kiek nedaug žmogui iki laimės trūksta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiskis @ 2017 03 12, 09:35)
Labas visoms, as kazkaip visai nutrukai, nuo rytojaus bandau grizti i doros kelia mirksiukas.gif kiek kg uzsidejau net nezinau, nes nuo treciadienio ant svarstykliu nestovejus, ryt bus matyt smile.gif

Draugiskai nutrukom biggrin.gif pas manw vel 70, net stebiyos kad ne daugiau nes nuodemingo maisto ohoho kiek buvo visa savaite biggrin.gif

Bandysiu vel kalorijas pasiskaiciuot, visai patikdavo kai zinodavau kiek ko suvalgau, na ir dar pasportuot reiktu kazkiek, ana sav pasimankstinau apatine dali tai ojoj kaip pora dienu kaip sulauzyta vaiksciojau
Atsakyti
Gero starto pirmokems 4u.gif
Pas mane po vakarykscio savaites rezultatas sumazejo ax.gif Per antraja nukritusiu liko
-1.5kg.Uzteks ir tiek-neskubu tongue.gif
Pusryviams vandenukas su ziedadulkiu sauksteliu,kava balinta,3mandarinai.Kazkaip ryte nesinorejo valgyt.
Pietums dvieju kumsciu dyzio melionas.
Vakarienei apelsinai.
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2017 03 13, 11:44)
Draugiskai nutrukom biggrin.gif pas manw vel 70, net stebiyos kad ne daugiau nes nuodemingo maisto ohoho kiek buvo visa savaite biggrin.gif
Bandysiu vel kalorijas pasiskaiciuot, visai patikdavo kai zinodavau kiek ko suvalgau, na ir dar pasportuot reiktu kazkiek, ana sav pasimankstinau apatine dali tai ojoj kaip pora dienu kaip sulauzyta vaiksciojau

Atsisiusk fitness 30 chalange, gera programėle , aš jau 5 dienas įveikiau;) ryt poilsis, pasiėmiau daryti viso kuno ir pilvo raumenims. Parodys tau ir kiek kalorijų sudeginau ir svorį galėsi fiksuoti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mutė @ 2017 03 13, 12:00)
Gero starto pirmokems 4u.gif
Pas mane po vakarykscio savaites rezultatas sumazejo ax.gif Per antraja nukritusiu liko
-1.5kg.Uzteks ir tiek-neskubu tongue.gif
Pusryviams vandenukas su ziedadulkiu sauksteliu,kava balinta,3mandarinai.Kazkaip ryte nesinorejo valgyt.
Pietums dvieju kumsciu dyzio melionas.
Vakarienei apelsinai.

Vaisių dieta biggrin.gif
Atsakyti
Jo,siandien vien vaisiai,ryt vien darzoves,poryt miksas abieju . Si savaite poilsine nuo kiausiniu biggrin.gif
Vakar uzmaciau reklama svarstykliu su parodymais kiek kune riebalu ,raumenu...dar kazko,gal vandens unsure.gif Na zodziu vos ju neuzsimaniau ax.gif Matuosiu kuno sandara rankomis,lasini uzgriebiu-vadinasi riebalu gaug tongue.gif
Atsakyti
O va pats rimčiausias klausimas, kaip jūs ištveriat su dviem kiaušais, vaisiais iki vakaro? aš jau sekundes skaičiuoju iki vakarienės, tooooks badas bigsmile.gif
Atsakyti