Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveikos, ir man +500 pliusas... Pilvą išpūtė kažkodėl, o šiandien galvojau šiek tiek vakare nusuksiu į šoną.. kur gi... :D

Atsakyti
PRIEJAU ISVADOS,KAD SI SAVAITE BUVO NETINKAMA SVORIO METIMUI,TAD NER KO NERVUOTIS DEL TO.Bus kita geresne irnesakyk.gif
Atsakyti
..atlekiu pasiguost unsure.gif taip norejau karpio,issikepiau,puse jo skaniai suvalgiau,bet...Dabar sedziu ir kava bandau bloguma nuplaut,kazko negera nuo riebumo zuvies.Kol valgiau nesijaute,bet dabar brrrrr..rr,jauciuosi persivalgius blink.gif O maniau,kad per diena visa ji suraitysiu,kur dabar det unsure.gif Nebenoresiu ilgai karpio schmoll.gif
Kaip dziaugiuos,kad rytoj vaisiadienis biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, suraitytas biggrin.gif
-200 biggrin.gif prasidėjo diena be kalorijų skaičiavimo biggrin.gif pietums pica, tortas, turiu net sprite mažą buteliuką. Gazuotų gėrimų negeriau beveik 3 mėnesius biggrin.gif ir nuo pirmadienio palieku svarstykles ramybėje savaitei, skelbiama savaitė be streso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2017 03 18, 10:08)
Labas rytas, suraitytas biggrin.gif
-200 biggrin.gif prasidėjo diena be kalorijų skaičiavimo biggrin.gif pietums pica, tortas, turiu net sprite mažą buteliuką. Gazuotų gėrimų negeriau beveik 3 mėnesius biggrin.gif ir nuo pirmadienio palieku svarstykles ramybėje savaitei, skelbiama savaitė be streso biggrin.gif

Kaip supratau svenciamas Tortadienis bigsmile.gif Skanaus 4u.gif Ir be streso!As be grieku pusantro kilo uzsimetus buvau,siandien nebeliko yahoo.gif Tad ciupsi pirma savaite ir isgaruos savaitgalinis pliusas mirksiukas.gif
Siandien pas mane kriausiu diena biggrin.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
na ka, išmatavau kalną drabužių, bet dar ne metas atnaujinti garderobą... 38dydis per papus nesueina biggrin.gif nors sumažėjo kažkiek, bet dar liko matyt daug biggrin.gif atėjo užsakyta suknelė, tai dar kokius 3kg reiktų numesti, o palaidinė 10 dydžio gera atkeliavo...
sversiuos pirmadienį ir aš, po vakar gausios vakarienės +300 užsidėjo. užkrečiau ir sesę pradėti laikytis, tai nup pirmadienio startuosime kartu smile.gif bet ji leliuką maitina, bijau, kad pienas nedingtų.. prisimenu man tik mažiau suvalgius, iškart pasijautė..
Atsakyti
Tai po savaites ar poros laisva suknele taps biggrin.gif O sese tegu nemazina porciju ir tiek.Juk cia ir rasoma,kad vakgai tiek kiek norisi,o pagal mane,- kiek telpa hihihi.gif
Su kriausem legvai laikosi,nejauciu alkio.Aisku turiu pieno,tai kava ir arbata balintos biggrin.gif
Prisipirkau savaitei produktu,galiu ramiai laukt pirmadienio.Kaip ir ketvirtos savaites noretus,bet vilioja pirmoji,rezultatas po jos geresnis ax.gif
Atsakyti
Laba smile.gif visos atostogaujat nuo dietos mirksiukas.gif Pas mane +100g,nebetinka vaisiu ,,iskrovos'' unsure.gif Dar siandien su melionu padraugausiu ir griztu i pirmaja savaite.
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 03 19, 13:53)
Laba smile.gif visos atostogaujat nuo dietos mirksiukas.gif

Laba, kaupiames pirmai savaitei biggrin.gif Pagaliau baigesi gimtadieniu maratonas, be velyku nieko nenusimato, tad velykas reik sutikti graziai biggrin.gif
Taigi nuo rytojaus vel pirma savaite mirksiukas.gif
Atsakyti
Mane aplanke alkis blink.gif tramdau save,kad kokios grudetosios varskes nepaciupciau.Jau net vistienos ketvircius,paruostus rytojui,vos nepuoliau kept. tongue.gif
Rungtyniauju, kas ka nugales -ar silpnumas (t.y.noras kazka ne i tema sukramtyti) ar uzsispyrimas biggrin.gif Jau geriau but uzsispyrusiai biggrin.gif Arbata su vandenekiu pliumpinu,gal pavyks atsilaikyt rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos biggrin.gif
Na aš tai prisukau per savaitgalį neblogai kalorijų, gerai, kad paskelbiau savaitę be svarstyklių, jaučiu infarktą gaučiau biggrin.gif tiek angliavandenių prikabojau, kad net pykina, ilgai nebesinores biggrin.gif
Atsakyti
O ar neknieti suzinot kiek prisukai? Gal ir nebutu tiek daug kiek manai mirksiukas.gif
Atsakyti