Sveikos, ir man +500 pliusas... Pilvą išpūtė kažkodėl, o šiandien galvojau šiek tiek vakare nusuksiu į šoną.. kur gi...
PRIEJAU ISVADOS,KAD SI SAVAITE BUVO NETINKAMA SVORIO METIMUI,TAD NER KO NERVUOTIS DEL TO.Bus kita geresne

..atlekiu pasiguost
taip norejau karpio,issikepiau,puse jo skaniai suvalgiau,bet...Dabar sedziu ir kava bandau bloguma nuplaut,kazko negera nuo riebumo zuvies.Kol valgiau nesijaute,bet dabar brrrrr..rr,jauciuosi persivalgius
O maniau,kad per diena visa ji suraitysiu,kur dabar det
Nebenoresiu ilgai karpio
Kaip dziaugiuos,kad rytoj vaisiadienis

Kaip dziaugiuos,kad rytoj vaisiadienis

Labas rytas, suraitytas 
-200
prasidėjo diena be kalorijų skaičiavimo
pietums pica, tortas, turiu net sprite mažą buteliuką. Gazuotų gėrimų negeriau beveik 3 mėnesius
ir nuo pirmadienio palieku svarstykles ramybėje savaitei, skelbiama savaitė be streso

-200

QUOTE(wixxxx @ 2017 03 18, 10:08)
Labas rytas, suraitytas 
-200
prasidėjo diena be kalorijų skaičiavimo
pietums pica, tortas, turiu net sprite mažą buteliuką. Gazuotų gėrimų negeriau beveik 3 mėnesius
ir nuo pirmadienio palieku svarstykles ramybėje savaitei, skelbiama savaitė be streso 

-200

Kaip supratau svenciamas Tortadienis

Siandien pas mane kriausiu diena

Labas 
na ka, išmatavau kalną drabužių, bet dar ne metas atnaujinti garderobą... 38dydis per papus nesueina
nors sumažėjo kažkiek, bet dar liko matyt daug
atėjo užsakyta suknelė, tai dar kokius 3kg reiktų numesti, o palaidinė 10 dydžio gera atkeliavo...
sversiuos pirmadienį ir aš, po vakar gausios vakarienės +300 užsidėjo. užkrečiau ir sesę pradėti laikytis, tai nup pirmadienio startuosime kartu
bet ji leliuką maitina, bijau, kad pienas nedingtų.. prisimenu man tik mažiau suvalgius, iškart pasijautė..

na ka, išmatavau kalną drabužių, bet dar ne metas atnaujinti garderobą... 38dydis per papus nesueina

sversiuos pirmadienį ir aš, po vakar gausios vakarienės +300 užsidėjo. užkrečiau ir sesę pradėti laikytis, tai nup pirmadienio startuosime kartu

Tai po savaites ar poros laisva suknele taps
O sese tegu nemazina porciju ir tiek.Juk cia ir rasoma,kad vakgai tiek kiek norisi,o pagal mane,- kiek telpa
Su kriausem legvai laikosi,nejauciu alkio.Aisku turiu pieno,tai kava ir arbata balintos
Prisipirkau savaitei produktu,galiu ramiai laukt pirmadienio.Kaip ir ketvirtos savaites noretus,bet vilioja pirmoji,rezultatas po jos geresnis

Su kriausem legvai laikosi,nejauciu alkio.Aisku turiu pieno,tai kava ir arbata balintos

Prisipirkau savaitei produktu,galiu ramiai laukt pirmadienio.Kaip ir ketvirtos savaites noretus,bet vilioja pirmoji,rezultatas po jos geresnis

Laba
visos atostogaujat nuo dietos
Pas mane +100g,nebetinka vaisiu ,,iskrovos''
Dar siandien su melionu padraugausiu ir griztu i pirmaja savaite.

QUOTE(Mutė @ 2017 03 19, 13:53)
Laba, kaupiames pirmai savaitei

Taigi nuo rytojaus vel pirma savaite

Mane aplanke alkis
tramdau save,kad kokios grudetosios varskes nepaciupciau.Jau net vistienos ketvircius,paruostus rytojui,vos nepuoliau kept.
Rungtyniauju, kas ka nugales -ar silpnumas (t.y.noras kazka ne i tema sukramtyti) ar uzsispyrimas
Jau geriau but uzsispyrusiai
Arbata su vandenekiu pliumpinu,gal pavyks atsilaikyt

Rungtyniauju, kas ka nugales -ar silpnumas (t.y.noras kazka ne i tema sukramtyti) ar uzsispyrimas

Sveikos 
Na aš tai prisukau per savaitgalį neblogai kalorijų, gerai, kad paskelbiau savaitę be svarstyklių, jaučiu infarktą gaučiau
tiek angliavandenių prikabojau, kad net pykina, ilgai nebesinores

Na aš tai prisukau per savaitgalį neblogai kalorijų, gerai, kad paskelbiau savaitę be svarstyklių, jaučiu infarktą gaučiau

O ar neknieti suzinot kiek prisukai? Gal ir nebutu tiek daug kiek manai