Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

Sveikos smile.gif Jums dar pasiseke,o va pas mane +1kg unsure.gif Pupyyyyytes bliamba tongue.gif
Manau,kad cia vistik pilnatis,nebutu tokiu sutapimu ax.gif Laukiam kada svoris pasiduos biggrin.gif
Siandien pas mane meniu vaisiai ir salotos,virtos darzoves.O ryt zuviadienis,jau kaip laukiu bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif lakstymo diena sian man, apie maista ner kada galvot biggrin.gif po vakar sakyciau kaip ir 0, lyg ir norejo rodyt -100, bet uzskaitysiu kaip 0 smile.gif)))
Atsakyti
Ir man ryt pliusas garantuotas, privalgiau sausainiu ir dar kazko tokio noriu biggrin.gif Siandien buvo 0.
Atsakyti
sąžiningai diena atlaikyta ax.gif
dar puodelį arbatos išgersiu vakarop
Atsakyti
Ner teisybes,as jau trecia diena ant zalesiu sedziu ir dar pliusa didziuli issedejau!O cia duonytes,vedariukai,sausainiukai ir nieko unsure.gif
Siandien nuo vaisiu (mandarinu,meliono)taip noras,, kazko'' uzejo,kad issivirus galva ziedinio kopusto visa surijau blink.gif Dabar sedziu pilna kaip backute,sunku pajudet tongue.gif
Na nieko,dvi dienas normalias turesiu biggrin.gif Pavalgysiu,o tada savaitgalis vaisinis ant istvermes tongue.gif
Kazkodel nelengvai man si savaite einasi huh.gif
Kiausiniu pasiilgau ax.gif
Atsakyti
fuuu ka tik smagiai kokia 40 min pasportavau, aisku vaikai vos galvu nenusisuko dukdami ir visaip man trukdydami, bet koookks dabar kaifas kunui, visas toks pramankstintas biggrin.gif dar pasisveriau tai nuo rytinio svorio tik 100 g pliusiuko tai ryt jauciu bus smagus minusiukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(as** @ 2017 03 15, 21:29)
fuuu ka tik smagiai kokia 40 min pasportavau, aisku vaikai vos galvu nenusisuko dukdami ir visaip man trukdydami, bet koookks dabar kaifas kunui, visas toks pramankstintas biggrin.gif dar pasisveriau tai nuo rytinio svorio tik 100 g pliusiuko tai ryt jauciu bus smagus minusiukas  bigsmile.gif

4u.gif ,einu pavydet biggrin.gif
Atsakyti
As per menesi sugebejau 5 kg uzsimesti. Negalima atsipalaiduoti visiskai.... 74.8.... Mute turbut vienodai dabar mes biggrin.gif
Laikykit merginos svorius kai jau tikslas netoli, nes ojojojoj kaip greitai viskas sugrizta. blink.gif
Dar visos pilnatys/pms ir t. t.
Vel is pradziu trukt uz vadziu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babette @ 2017 03 15, 22:36)
As per menesi sugebejau 5 kg uzsimesti. Negalima atsipalaiduoti visiskai.... 74.8.... Mute turbut vienodai dabar mes  biggrin.gif
Laikykit merginos svorius kai jau tikslas netoli, nes ojojojoj kaip greitai viskas sugrizta.  blink.gif
Dar visos pilnatys/pms ir t. t.
Vel is pradziu trukt uz vadziu.  biggrin.gif

Dar nepasivijau mirksiukas.gif O priezastys tikrai tinka biggrin.gif
Kita savaite bus pirmoji,nesirisiu ketvirtai ax.gif As kaip Irikira,kai jau artesiu link tikslo tada imsiu visas 4 ir praeisiu biggrin.gif
Atsakyti
Mutė, ir man sunkokai buvo 3savaitėje. Pvz klausia manęs, kaip galiu be saldumynų, o paprastai, man mėsos reik labiau bigsmile.gif

na ka, deklaracija užpildyta, galiu eiti miegoti kelias val.

Wixx, su gimtadieniu happybday.gif svarstyklės specialiai laukia šiandienos ryto, kad tave nudžiuginti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labu, -400, kazkaip daugiau tikejausi, na bet gerai ir tiek smile.gif

wixxx, su tavo dienele 4u.gif buk laiminga
Atsakyti
Ačiū mergaitės už sveikinimus 4u.gif
Svarstyklės ir pradžiugino, -500 biggrin.gif o jau galvojau blogai baigsis, vakar neatsilaikiau, vieną blyną suvalgiau, širdutes kepiau, su šokoladu, tai galvojau amen bus, bet prasisukau su minusu biggrin.gif va šeštadienį bus sunku, švęsim tryse, aš, vyras ir vaikas, pica, tortas ir tt, nesinori man jų, vėl koks kylas ataugs, o taip sunku numest verysad.gif
Šiai dienai 68.4 biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wixxxx: 16 kovo 2017 - 08:56