Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Oneiga @ 2017 03 21, 16:39)
Sveikos, tik siandien pasisveriau.Vel 72kg.Nematyt man tu 69kg rolleyes.gif

Tai dar daug iki Tavojo svorio man...Lauksi mirksiukas.gif ?

Papildyta:
Pietums vietoj vistienos versiena ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 03 21, 17:00)
Tai dar daug iki Tavojo svorio man...Lauksi mirksiukas.gif ?
Papildyta:
Pietums vietoj vistienos versiena ax.gif

Laukiu, laukiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Kazko labai silpna man ta vakariene, suvalgiau, net nepajutau, kaip čia reikes suktis iki miego tai nezinau unsure.gif
Atsakyti
Ir mano vakariene suvalgyta, dar vienas vafliukas ikrito prie kavos, bet gavo per nagus, tai daugiau nebebuvo vafliuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as jau po vakarienes.Tik vietoj salotu prikirtau saldytu vysniu.Tai vel minuso nebus rolleyes.gif
Atsakyti
Oj panos kokia laimė mane šiandien ištiko, pagaliau paskambino dėl darbo biggrin.gif 3 mėnesius ieškojau tai pagaliau biggrin.gif dabar kad tik vaikas nesusirgtu, nes bus kaip praeitam darbe, susirgo, tris savaites sirgo, o kai gryžau liepė rašyt kad išeinu iš darbo verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgiskis @ 2017 03 21, 18:57)
Ir mano vakariene suvalgyta, dar vienas vafliukas ikrito prie kavos, bet gavo per nagus, tai daugiau nebebuvo vafliuku mirksiukas.gif

QUOTE(Oneiga @ 2017 03 21, 19:07)
Ir as jau po vakarienes.Tik vietoj salotu prikirtau saldytu vysniu.Tai vel minuso nebus rolleyes.gif

Dabar abidvi marš bėgiot, kad dūmai ruktu 4u.gif
Atsakyti
O as dar tik ruosiuosi ruost vakariene smile.gif Issisuksiu nuo kroso biggrin.gif
Prisiduodu,turiu kipsiuka saldytuve,80%sokolada ax.gif Kaip jis mane kasdien gundo wub.gif Kankinuos,bet nepasiduodu tongue.gif
Vakarienei omletas , ridikeliu salotos , skrebutis,apelsinas.
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2017 03 21, 21:41)
Dabar abidvi marš bėgiot, kad dūmai ruktu 4u.gif

Oi, su begimu man prastai, galiu daug eiti, tik nebegt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 03 21, 20:06)
O as dar tik ruosiuosi ruost vakariene smile.gif Issisuksiu nuo kroso biggrin.gif
Prisiduodu,turiu kipsiuka saldytuve,80%sokolada ax.gif Kaip jis mane kasdien gundo wub.gif Kankinuos,bet nepasiduodu tongue.gif
Vakarienei omletas , ridikeliu salotos , skrebutis,apelsinas.

Dar viena bėgikė ruošiasi būti biggrin.gif užrakink šaldytuvą, jei aš badauju, tai visos badaujam biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgiskis @ 2017 03 21, 20:21)
Oi, su begimu man prastai, galiu daug eiti, tik nebegt biggrin.gif

Rimtai panos, reiks jau man bizuna traukt biggrin.gif
Atsakyti
Tai jau bizuno nebebijom-uzdraude ji biggrin.gif
O kodel badauji unsure.gif As tai valgau iki soties ax.gif Va katik salotas is vieno ilgo agurko+6 ridikeliai+svogunu laiskai+saukstelis grietines susiruosiau.Omletas is 2L dydzio kiausiniu su slakeliu pieno,kepiau ant truputelio sviesto.
Saldus vidutinis apelsinas.Skrudintas keturkampis skrebutis.
Dar veliau isgersiu arba kavos,arba arbatos,arba vandens tongue.gif
Ir kur cia badas mirksiukas.gif

Atsakyti

Wixxx puikios naujienos :) 

Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 03 21, 20:58)
Tai jau bizuno nebebijom-uzdraude ji biggrin.gif
O kodel badauji unsure.gif As tai valgau iki soties ax.gif Va katik salotas is vieno ilgo agurko+6 ridikeliai+svogunu laiskai+saukstelis grietines susiruosiau.Omletas is 2L dydzio kiausiniu su slakeliu pieno,kepiau ant truputelio sviesto.
Saldus vidutinis apelsinas.Skrudintas keturkampis skrebutis.
Dar veliau isgersiu arba kavos,arba arbatos,arba vandens tongue.gif
Ir kur cia badas mirksiukas.gif

Va va, vaisius pamiršau suvalgyti, ot žiopla galva biggrin.gif amžinai man su tais vaisiais tragedija, amžinai pamirštu biggrin.gif

QUOTE(Irikira @ 2017 03 21, 21:18)
<p>Wixxx puikios naujienos smile.gif </p>

Aš ir labai džiaugiuosi, pasėdėjau porą mėnesių namie tai ne kažką biggrin.gif darbas žmogų puošia, tai ryt keliauju puoštis biggrin.gif
Atsakyti