Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(Mutė @ 2017 03 22, 22:50)
Viskas,griesno nieko nebeliko tongue.gif Nuo rytojaus svariai laikausi biggrin.gif Nebetempsiu namo daugiau sokoladu flirt.gif
Labanakt 4u.gif

Pas mane namie visada yra ko griesno, tai tenka laikytis, ipac kai maniškiai kapoja ką skanaus vakare biggrin.gif
Labas rytas suraitytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Turiu rezultata ..+200g ax.gif Siaip tai jauciu,kad skysciai uzsilaiko,bet gal ir pora gabaleliu sokolado prisidejo :rolleyes:Tikiuosi,jog siandien isjudinsiu svori tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 03 23, 12:05)
Sveikos smile.gif Turiu rezultata ..+200g ax.gif Siaip tai jauciu,kad skysciai uzsilaiko,bet gal ir pora gabaleliu sokolado prisidejo :rolleyes:Tikiuosi,jog siandien isjudinsiu svori tongue.gif

Kažkaip ne į tą pusę mums tas svoris krenta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2017 03 23, 13:14)
Kažkaip ne į tą pusę mums tas svoris krenta biggrin.gif

Gal raumenai auga tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 03 23, 16:08)
Gal raumenai auga  tongue.gif

Taip ir nekitaip 4u.gif man tai jau net pyktis nebeima, valgau sveikai, be jokiu ten nereikalingų kalorijų ir panašiai, svoris vietoje, amžinai alkana, svoris vietoje, vieną dieną -500 gramų, kitą +600, pasaka be galo biggrin.gif
Atsakyti
labas,
cia matau visu svarstykles kvailioja.. mano siandien is ryto parode NET +600 blink.gif
nelabosios dienos atejo tai gal skyscius sulaike nes nieko neprikrimtau nereikalingo...
vakarienei puodas sriubos, tingejau tik sau mesa kepti ;)
Atsakyti
Sveikos, ir as pritariu, kad kazkas negerai su svoriu sia savaite, siandien visa diena jauciuosi kazkokia istinus smile.gif
Atsakyti
Uz tai pas mane -600g tongue.gif Kad tik ryt tiek pat pliuso nebutu biggrin.gif
Atsakyti
Oneiga,Tavo svarstykles nedrauges musiskem biggrin.gif Sveikinu 4u.gif
Vakarienei pora sprandines kepsneliu,ridikeliai.Pietums buvo obuoliene be cukraus.
Diena saziningai atlaikyta ,bet va vandens beveik negerta ax.gif
Ryt noriu minuso biggrin.gif
Atsakyti
Na va, pasisveriau prieš miega, 68.7, kur nugaravo 1.2 net nenumanau, per porą dienų, fizinis darbas 8h matyt davė rezultatų biggrin.gif labanaktis 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
-1,1 kg.Pati nustebau.O gal tikrai svarstykles ne taip rodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 03 24, 09:47)
Labas rytas,
-1,1 kg.Pati nustebau.O gal tikrai svarstykles ne taip rodo biggrin.gif

bigsmile.gif Oneiga, jau gal 69??? bigsmile.gif

As viena diena +500, kita -500....?
Bet rubai laisveja, keistai cia su tuo sportu gaunasi...

Atsakyti