Įkraunama...
Įkraunama...

4-ių savaičių kiaušinių dieta, 6tema

QUOTE(wixxxx @ 2017 03 28, 21:39)
Nutirpinsi, jei labai norėsi 4u.gif labai labai norėk smile.gif ir siųsk sokoladus man biggrin.gif

Sokoladu namie ne kvapo,nebepirksiu ju daugiau !
Papildyta:
QUOTE(Irikira @ 2017 03 28, 21:27)

o man šiandien +300 parodė svarstyklės, labai jau keistai sakyčiau, atrodo Mutė tau po sodybos svoris nekrito, tai ir man taip atsitiko  biggrin.gif iki vėlumos tvarkiau sodą, ir štai darbo rezultatas  biggrin.gif

Turi namie palaikyma biggrin.gif
O kas liecia darbus sode,tai tikrai man svori didindavo ax.gif Siemet dar nosies ten nekisau,o reiketu....
Atsakyti
Aš paklausiu tokį nemandagu klausima, atsiprašau iš anksto 4u.gif
O tai kiek jau laiko jūs šitoje temoje svorį metate? Kokie geriausi rezultatai buvo?
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2017 03 28, 23:03)
Aš paklausiu tokį nemandagu klausima, atsiprašau iš anksto 4u.gif
O tai kiek jau laiko jūs šitoje temoje svorį metate?  Kokie geriausi rezultatai buvo?

As tai turbut cia jau gyvenu ir gyvensiu biggrin.gif O jei rimtai tai pirma karta per pora ar trejeta men is 74 i 58 persokau ax.gif Va dabar tai jau nebesekas kazkaip.Gal amzius,gal stresas,gal...kazkas kaltas tongue.gif
Iki rytojaus 4u.gif Laukiu nesulaukiu kada vel lengvai svoris ims tirpt rolleyes.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif vel 0,nu nebezinau kas cia darosi unsure.gif Pastrigau kapitaliai blink.gif
Atsakyti

-400g šiandien :) 

Aš čia nuo vasario 6d., tai antras kartas po 5mėn pertraukos. Sugebėjau apie 6kg priaugti.

Atsakyti
Pas mane irgi 0, bet as du cepelinus surijau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 03 29, 17:08)
Pas mane irgi 0,  bet as du cepelinus surijau ax.gif

Tai nors nepikta,o as jau nebezinau ka ir begalvot unsure.gif Nors imk ir lek i PC ledu dezes tongue.gif
Siandien 1litra vandens jau isgeriau.
Atsakyti
QUOTE(Oneiga @ 2017 03 29, 17:08)
Pas mane irgi 0,  bet as du cepelinus surijau ax.gif

atsisakiau siandien per pietus cepelinu, o va vakarienei gavau pica biggrin.gif bet nevalgysiu ne gabalelio....
Atsakyti
Pas mane -300 smile.gif bet aš jau nebelabai griežtai laikausi, šiandien bendradarbė pavaišino sausainiu vienu per pietus, vakar suvalgiau chalvos gabaliuką, maniau minuso is vis nebus.
Atsakyti
Krenta toms kurios griesina biggrin.gif Vadinasi reikia eit .....na neisiu,pakentesiu tongue.gif
Papildyta:
..issiviriau vistienos blauzdeliu,suraitysiu vakarienei.
Atsakyti
QUOTE(Mutė @ 2017 03 29, 18:51)
Krenta toms kurios griesina biggrin.gif Vadinasi reikia eit .....na neisiu,pakentesiu tongue.gif
Papildyta:
..issiviriau vistienos blauzdeliu,suraitysiu  vakarienei.

Bet tai kaip aš dirbu visą dieną kad matytum, nesistebetum, pas mane tiek krūvio, jaučiu kalorijų sudeginu belekiek smile.gif jei darbas sėdimas tai jaučiu sunkiau krenta verysad.gif
Niekur neik, aš tave stebiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2017 03 29, 20:52)
Bet tai kaip aš dirbu visą dieną kad matytum, nesistebetum, pas mane tiek krūvio, jaučiu kalorijų sudeginu belekiek smile.gif jei darbas sėdimas tai jaučiu sunkiau krenta verysad.gif
Niekur neik, aš tave stebiu biggrin.gif

Man nuo fizinio kruvio svoris kaip ant mieliu auga ax.gif Sode visa diena paarus ryte pliuso garantuotai sulaukiu.
Kaip uzsimaniau kokio nors riebaus pyrago blink.gif Gerai,kad stebi biggrin.gif
Atsakyti